Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 13:39

TheManiacs je napisao/la:Ono sto sam vam sinoc` prico za druga,nazalost ubio se :( :( :( :( :( :(

Jutros u 4,objesio se :S :S

Mislio sam i ja drugacije ali :o :o :o nek je Bog na pomoci njegovim roditeljima najvise :(

Štaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ne mogu vjerovati, tako mlad život ugašen, radi ljubavi. Jao....trebali ste roditeljima negovim reći o svemu i upoznati im sa situacijom, jer da prođe par dana od toga šoka onda ne bi tako razmišljao. Izuzetno mi žeo toga, ne mogu vjerovati da se to zaista zbilo... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 13:49

MElloo je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Da ovo nije jos neka glupa zajebancija ? ...Ovdje nikom ne vjerujem (cast pojednicima)...

Stigli nam novi vozoli...trenutno su u Zenici...jao raja gotiva su ...pravi EVROPSKI :mrgreen:
ja mislim da nije zajebancija jer je to isto napisao i na fb :( :( jbt 16 godina :( :(
onda RIP

P.S Sarajlije eto vam voza :mrgreen:
A C A B !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 14:31

Ja, iskreno, ne vjerujem u ovo. Jer je čini mi se ranije neko već napravio sličnu glupost, odnosno provalio smrt na forumu. Nije se igrati sa tim. Pa, je li ili nije mrtav?

Ako jest, moje iskreno saučešće. 16 godina, mozak u procesu, ništa nije iznenađujuće, posebno kod današnje omladine.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 14:54

MinistaR je napisao/la:Ja, iskreno, ne vjerujem u ovo. Jer je čini mi se ranije neko već napravio sličnu glupost, odnosno provalio smrt na forumu. Nije se igrati sa tim. Pa, je li ili nije mrtav?

Ako jest, moje iskreno saučešće. 16 godina, mozak u procesu, ništa nije iznenađujuće, posebno kod današnje omladine.

Brate mislim da je ovo zaista istina, ono jednom je zezancija bila, ali ipak ovdje se radi o jednom momku koji nije sa foruma.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 feb 2010, 14:59

Rahmet mu dusi :( ,,a ta biatch od cure mu treba da crkne,,fucking hoe,,fujjj
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 15:00

Neutral je napisao/la:
Morao sam, emo girls...što su mi nešto na umu u ovo posljedne vrijeme. Ljudi moji, šta čine one pojedine pjesme, stvaraju ti neku podsvijesto o nekim stvarima koje nisi prije niti pomislio a kamo li razmišljao.
Dobra ova...Zaista kad bolje razmislis,pa nisu ni emo cure toliko lose.Naravno ima tu dosta "zalosnih" emo cura a i emo momaka :mrgreen: kao naprimjer ove slike sto je postavio Livada ...A dobrih emo cura kao naprimjer slike koje je postavio Neutral :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 15:03

Zavisi od osobe do osobe brate Emire. Ima ih prelijepih koji se furaju u tome fazonu ali ima i onih koji su zasebni i koji se kuću ključaj te naviju pjesmu i am a emo.

@Phill

Brate, mislim da je ona najmanje kriva, ipak znaš kako se cure mjenjaju. Jednom ovako razmišljaju dok drugi dan drugačije, ko će to razumjeti, čast izuzecima.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 feb 2010, 15:06

@Neutral

Upravu si za te promjene,najbolji primjer je Lejla,,nikad ne bi reko da ce onakva bit :roll:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 15:07

Neutral je napisao/la:Zavisi od osobe do osobe brate Emire. Ima ih prelijepih koji se furaju u tome fazonu ali ima i onih koji su zasebni i koji se kuću ključaj te naviju pjesmu i am a emo.
Naravno,poznajem ih par ljepih :lol: .Cure furaju taj fazon i mi tu ne mozemo nista,mada bi licno volio da su "normalne",a kao sto kazes ima i onih "Internet emo cure" :mrgreen:
A C A B !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 15:10

Phill Jackson je napisao/la:@Neutral

Upravu si za te promjene,najbolji primjer je Lejla,,nikad ne bi reko da ce onakva bit :roll:

Hmm, ja je znam ima godina dana, ali u posljednje vrijeme malo bolje. I ja mislim da se promjenula, posebno u pisanju, postala je dosta bolja. Da je znam ovako privatno ne znam, možda bih volio da se nekad nađemo nas nekoliko pojedinaca sa foruma te da roštiljamo uveliko, ali ipak svađati se preko foruma nije nimalo dobro.

@Emir

Ma jašta brate, nećemo više o emo curama ili moram naviti kući Disturbed haha. :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 feb 2010, 15:12

Neutral je napisao/la:

Hmm, ja je znam ima godina dana, ali u posljednje vrijeme malo bolje. I ja mislim da se promjenula, posebno u pisanju, postala je dosta bolja. Da je znam ovako privatno ne znam, možda bih volio da se nekad nađemo nas nekoliko pojedinaca sa foruma te da roštiljamo uveliko, ali ipak svađati se preko foruma nije nimalo dobro.
Ne mislim na forum,,nikakve veze ovo nema s forumom,znam je licno al necu vise nista govorit o njoj,,mene je negativno iznenadila i to je to.

To za rostilj il neko okupljanje je dobra ideja,,al pitanje je koga zvat i kako to sredit,,tolko je forumasa u svadji :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 15:15

Okej brate, nećemo ovdje o privatnosti niti iznositi neka imena. Pustimo to sada ;)

Nego okrenimo jedan novi list u našem životu, te koncentrišimo se na ono sutra a ne na ono od jučer,

Ko je u svađi, reci mi imena, da se pomirimo 8-) :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 feb 2010, 15:16

Neutral je napisao/la:

@Emir

Ma jašta brate, nećemo više o emo curama ili moram naviti kući Disturbed haha. :mrgreen:
bujrum, dodjete kod mene, zovnem RiNO-a, kod nas dodjete, malo na unu, kupanje, rostiljade ko sto kazes, obidjemo malo bihac, odemo tenisa, (uf kako sam se tenisa zazelio) kod hotela "Sunce", itd itd.... pa bujrum izvolite, vi kako hocete, jest da je daleko, bilo bi lijepo kad bi dosli

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 15:18

Neutral je napisao/la:
@Emir

hahaha ....

Neko spomenu rostilj...Dobra ideja,dobro bi bilo ljeti otici u Gradacac kod naseg Ministra :mrgreen: kao mi Robijasi sto smo isli....na jezero otici i rostiljati,ljepota ;) ;)
A C A B !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 feb 2010, 15:20

Neutral je napisao/la:Okej brate, nećemo ovdje o privatnosti niti iznositi neka imena. Pustimo to sada ;)

Nego okrenimo jedan novi list u našem životu, te koncentrišimo se na ono sutra a ne na ono od jučer,

Ko je u svađi, reci mi imena, da se pomirimo 8-) :mrgreen:
Ma kakvo pomirenje,to se samo tucom moze rjesit,to samo krv moze saprat :mrgreen:

Salim se,ma ustvari drugo je forum,a trece kad se uzivo s nekim vidis :D ..sumnjam da bi bilo nekih pizdarija na tom okupljanju..a mozda bi bilo dobro da otvoris temu pa da glasamo koga bi htjeli na tom okupljanju,,fair enough :P

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 15:21

Emir_ZENICA je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
@Emir

hahaha ....

Neko spomenu rostilj...Dobra ideja,dobro bi bilo ljeti otici u Gradacac kod naseg Ministra :mrgreen: kao mi Robijasi sto smo isli....na jezero otici i rostiljati,ljepota ;) ;)

Vidi kako čovjek zna gdje je lijepo. I ja sam u posljednje vrijeme na raznoraznim lokacijama, ali sam u proljeće i ljeto vjerovatno najviše u svom gradu, pa bujrum. Dva prelijepa jezera nikoga ne ostavljaju ravnodušni. Ponesite Vi hranu i piće, ja ću sve ostalo. :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 15:22

Meni je svejedno, Gradačac je prelijep, idemo kod njega pa mu upasti sa profila da mu dignemo 3000 postova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Šalu na stranu, nego sada ozbiljno, meni je svejedno, ali volio bih da negdje noćim, ipak jedan dan je tako kratak. Hoću da pokažem negdje svoj salto dok skačem na leđa u vodu :mrgreen:

Moramo se dogovoriti, i nabaviti majice sportsport.ba connecting people !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 feb 2010, 15:28

@emir_zenica

Vjerovatno mislis na ove hrvatske vozove sto smo kupili,meni izgledaju predobro spica im je 130km/h,ali nase pruge dopustaju samo 80km/h,red bi bio na gostovanja ici vozom,za u vrh glave pola sata - sat vremena si u Zenici i obrnuto...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 15:30

@ MinistaR

Gdje necu znati.Prelijep grad,jezero,kula...oni stari vozovi ...svasta nesto :) :)
Ja sam spreman do Gradacca otici,ako bi nas srdacno docekali :mrgreen: ...i naravno da bude ljepo vrijeme ;)
A sta bi ti ostalo sredio ? :mrgreen:

@ Neutral

Ako bi nam MinistaR osigurao mjesto na nociti i ja bi rado,jer ljepo mjesto uz dobru raju vrijeme brzo proleti ;) ;)
haha da,da....krenulo nas danas s postovima :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 15:30

Neutral je napisao/la:Meni je svejedno, Gradačac je prelijep, idemo kod njega pa mu upasti sa profila da mu dignemo 3000 postova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Šalu na stranu, nego sada ozbiljno, meni je svejedno, ali volio bih da negdje noćim, ipak jedan dan je tako kratak. Hoću da pokažem negdje svoj salto dok skačem na leđa u vodu :mrgreen:

Moramo se dogovoriti, i nabaviti majice sportsport.ba connecting people !
Gradačac je lijep i sve, ali ne bi mnogima odgovarao zbog geografskog položaja. Usput, 20 minuta vam je Slavonski Brod i Republika Hrvatska, sat i pol Zagreb... ;)

Ne, fakat, daleko je ovima iz centralne, istočne, južne i zapadne Bosne :lol: Najlogičnije je Zenica ili Sarajevo. Neutral, imaš li stan od 500 kvadrata, inače? :D

Evo, 6. marta Morales u Skenderiji u Sarajevu, pa mogli biste svi odvojit koji cener i gore.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HP46 i 21 gost.