BernardBarnjak je napisao/la:
lionel simmons?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
BernardBarnjak je napisao/la:
princ Jamesfilip13 je napisao/la:jedini igrač viši od dva metra koji je imao sezonu sa više od 30 poena i 7 asista prosječno?
Kobe Bryant je napisao/la:princ Jamesfilip13 je napisao/la:jedini igrač viši od dva metra koji je imao sezonu sa više od 30 poena i 7 asista prosječno?
Takav ne postoji ! Postoji samo E. Brand ali on ima 34 god . ili se htio da pitas da je usao u top 40 sa >30 god ?filip13 je napisao/la:jedini igrač niži od 208 cm i mlađi od 30 godina koji je u top 40 najboljih blokera svih vremena?
Kobe Bryant je napisao/la:Takav ne postoji ! Postoji samo E. Brand ali on ima 34 god . ili se htio da pitas da je usao u top 40 sa >30 god ?filip13 je napisao/la:jedini igrač niži od 208 cm i mlađi od 30 godina koji je u top 40 najboljih blokera svih vremena?
Ako si mislio na Josh Smitha on ima 6.10 , eh sad negdje i 6.9 ko ce ga znati tim amerikancimauvjek varaju sa visinama
Kobe Bryant je napisao/la:ne znamdo mene je , nesta sam umislio da je on 6.10 , mada niko ne zna prave mjere
![]()
eto onda postoji Josh Smith - sorry
Kobe Bryant je napisao/la:Igrač sa naj večim rasponom ruku ?
Sad cu ti pomoci , procitao sam tu vijest nedavno i to na ne kosarkaskom portalu , trrbalo bi da bude svih vremena a aktivan je igracfilip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Igrač sa naj večim rasponom ruku ?
svih vremena ili od aktivnih igrača?
hasim?Kobe Bryant je napisao/la:Nije , ovaj ima nevjerovatnih 240 cm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.