Zanio se malo momak mislio da igramo sa 76ersimafera je napisao/la:mislis transilvanije ?heryerde je napisao/la:Kad sutra u srcu Pensilvanije zagrmi naša pjesma, ko može ostati imun na onakvu podršku da ne ostavi krv i znoj na terenu?!! J*bo cigane, hoćemo grupnu fazu europalige!!!
DAO BIH MILIJARDU DOLARA ZA JEDAN SEKUND SA HORDAMA
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Daaajte nije valjda da niko nece prenosit osim te Digi TV neki dan sam bio kod tetka u Gorazdu on ima Digi TV ima internet jojjjj, a nemam vise neta za stream

bgm ja kako sam gledo nije bila kombinovana...samo su Sarajevo - Cluj prenosilianes78 je napisao/la:a ako imas digitalnu imas preko thora digi kanal ce prenosit al kombinovan prenos sa jos 2 utakmice kosto je prenosijo i kad su na kosevu igraliabcdef je napisao/la:eeeeeee
decko me poslo da provjerim gdje moze da gleda utakmicu sutra, i nadjoh vas...je li ova stranica sigurna http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football , i da li ima jos nekih rezervnih stranica, u slucaju ako ova ne radi?
hvala vam mnogo
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Aha, nije kombinovana, a nece ni sada biti kombinovan prenos 100%, tako da oko toga no sikiriki...fazlaaaa je napisao/la:bgm ja kako sam gledo nije bila kombinovana...samo su Sarajevo - Cluj prenosilianes78 je napisao/la:a ako imas digitalnu imas preko thora digi kanal ce prenosit al kombinovan prenos sa jos 2 utakmice kosto je prenosijo i kad su na kosevu igraliabcdef je napisao/la:eeeeeee
decko me poslo da provjerim gdje moze da gleda utakmicu sutra, i nadjoh vas...je li ova stranica sigurna http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football , i da li ima jos nekih rezervnih stranica, u slucaju ako ova ne radi?
hvala vam mnogo
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
svi se zabrinuli oko prenosa pa niko nije ni skontao sta je rekaoGenghis je napisao/la:Zanio se malo momak mislio da igramo sa 76ersimafera je napisao/la:mislis transilvanije ?heryerde je napisao/la:Kad sutra u srcu Pensilvanije zagrmi naša pjesma, ko može ostati imun na onakvu podršku da ne ostavi krv i znoj na terenu?!! J*bo cigane, hoćemo grupnu fazu europalige!!!
DAO BIH MILIJARDU DOLARA ZA JEDAN SEKUND SA HORDAMAI ti samo trazis neke lapsuse
You are someone else I am still right here
E jbg lapsus ba, nemoj te zamjeriti ipak nervoza čini svojeGenghis je napisao/la:Zanio se malo momak mislio da igramo sa 76ersimafera je napisao/la:mislis transilvanije ?heryerde je napisao/la:Kad sutra u srcu Pensilvanije zagrmi naša pjesma, ko može ostati imun na onakvu podršku da ne ostavi krv i znoj na terenu?!! J*bo cigane, hoćemo grupnu fazu europalige!!!
DAO BIH MILIJARDU DOLARA ZA JEDAN SEKUND SA HORDAMAI ti samo trazis neke lapsuse
Pensilvanija ili Transilvanija isto ti ga dođe samo da mi prođemo dalje
Kad bi se proveo anex 7 dejtonskog mirovnog sporazuma svi na svoje mali seljo bi ostao bez navijača u gradu Sarajevu
Ma ubit cemo Peksim-vance samo takoheryerde je napisao/la:Kad sutra u srcu Pensilvanije zagrmi naša pjesma, ko može ostati imun na onakvu podršku da ne ostavi krv i znoj na terenu?!! J*bo cigane, hoćemo grupnu fazu europalige!!!
DAO BIH MILIJARDU DOLARA ZA JEDAN SEKUND SA HORDAMA
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
manje od 20 sati...
nemogu da vjerujem da je to zaista to, ovo je trans neki, san ili java?
zabluda u svakom slucaju, al slatka zabluda... abd jos sladja u ovo doba sutrasnjega dana!!! SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
nemogu da vjerujem da je to zaista to, ovo je trans neki, san ili java?
zabluda u svakom slucaju, al slatka zabluda... abd jos sladja u ovo doba sutrasnjega dana!!! SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
jel definitivno nema prenosa utakmice ? mamu im šahlabajzersku ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Evo sad sam gledo kvote na jednoj od svjetski kladionica.. Od juce ja kvota porasla sa 7.25 na 8.75 za dvicu a pala na 1.28 za pobjedu domacina..mislim jasno je ko je favorit ali ne treba ni pretjerivati, u inat sam stavio cvanciku na Sarajvo iako se u principu ne kladim na utakmice od velikog znacaja za mene licno, mislim da se ovaj izuztak moze isplatiti pa sta bude neka bude
jos 13 sati do obracuna
uffff...momak koji nevjerovatno dobro pogada rezultate mi je rekao da ce Sarajevo izgubiti od Cluja i to vrlo ubjedljivo...al ja garantujem 100% da Sarajevo prolazi 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
2:0 ili 3:0, mada bih volio da Sarajevo prodje (iako navijam za Zelju), al' **** ga jedno su zelje a drugo je realnost.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://www.cfr1907.ro/ro/ bit ce utakmica na internetu na predhodnoj stranici
Ne treba se razbijati glava sta ce biti i dal ce biti.MI smo i sa ovom utakmicom vec mnogo ucinili i ne treba biti ne zadovoljan ako i ne uspijemo da se plasiramo u grupnu fazu.FCS je uspio i momcima treba cestitati na ostvarenom rezultatu,a nase se zna i sa grupnom fazom i bez nje LJUBAV JE SAMO JEDNA .FCS.
da li neko zna koja rumunska televizija prenosi večerašnju utakmicu....?????
Digi TV, mislim da to pise na prethodnih 5 stranicaskvidji je napisao/la:da li neko zna koja rumunska televizija prenosi večerašnju utakmicu....?????
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ima prosli put je prenosio rumunski kanal N 24 se zove ne thor-uskvidji je napisao/la:da li neko zna koja rumunska televizija prenosi večerašnju utakmicu....?????
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ovolika slova nema šanse da ne pogledaGerrard je napisao/la:POGLEDAJ NAS BOZE , ISPUNI NAM SAN !
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.