Druze sto se mene tice samo gledam Arene, History, ID, Travel i Fox-ove. Ako ima neko nesto normalno neka preporuciKawhi je napisao/la:Kome ljudi plaćaju pretplatu da ih truje.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Druze sto se mene tice samo gledam Arene, History, ID, Travel i Fox-ove. Ako ima neko nesto normalno neka preporuciKawhi je napisao/la:Kome ljudi plaćaju pretplatu da ih truje.
najnormalnije je zivotinje gledati, Nat GEO wild samo to i gledam..tuzlak1987 je napisao/la:Druze sto se mene tice samo gledam Arene, History, ID, Travel i Fox-ove. Ako ima neko nesto normalno neka preporuciKawhi je napisao/la:Kome ljudi plaćaju pretplatu da ih truje.
Da definisemo Doni prijatelju sta bi to "ovo" bilo ?Donnie Darko je napisao/la:
Zanima me kako ovo objašnjavaju gospoda "naučnici" ovdje sa foruma
Postoji dokumentarac u kome neko potvrdjuje da je zemlja ravna ploca? Daj link .vtdgeca je napisao/la:Čitam nešto po internetu vezanu za ovu teoriju da je Zemlja ravna, i, pošto nemam vremena (niti mi se da) gledati te nekakve "dokumentarce" koji to potvrđuju, uđem ovdje da postavim pitanje u vezi toga, da netko objasni tu teoriju u kraćim crtama, kad ono post prije 10 minuta o tome... Aliens.
Gdje su zabilježene te tri tačke? Na kojem sajtu?Tribalian je napisao/la:Da definisemo Doni prijatelju sta bi to "ovo" bilo ?Donnie Darko je napisao/la:
1. Budalastina svakako.
2. Doni pokusava da "podyebava" ljude koje ne razume.
3. Nasem drugu Doniju je neko navlacio gace na glavu u skolskom wc-u te mu za ceo zivot ubio smisao za humor i intelektualnu rekreaciju.
Kad posmatramo zemlju kao ravnu plocu trebamo se drzati ove tri tacke.
S razlogom su ovi navodnici tuTribalian je napisao/la:Postoji dokumentarac u kome neko potvrdjuje da je zemlja ravna ploca? Daj link .vtdgeca je napisao/la:Čitam nešto po internetu vezanu za ovu teoriju da je Zemlja ravna, i, pošto nemam vremena (niti mi se da) gledati te nekakve "dokumentarce" koji to potvrđuju, uđem ovdje da postavim pitanje u vezi toga, da netko objasni tu teoriju u kraćim crtama, kad ono post prije 10 minuta o tome... Aliens.
Sajt se zove BeziDonnieizgubljenislucaju.com.Donnie Darko je napisao/la:
Gdje su zabilježene te tri tačke? Na kojem sajtu?
Yebi ga, nisam video.vtdgeca je napisao/la: S razlogom su ovi navodnici tu
obamajereptil.netDonnie Darko je napisao/la:Gdje su zabilježene te tri tačke? Na kojem sajtu?Tribalian je napisao/la:Da definisemo Doni prijatelju sta bi to "ovo" bilo ?Donnie Darko je napisao/la:
1. Budalastina svakako.
2. Doni pokusava da "podyebava" ljude koje ne razume.
3. Nasem drugu Doniju je neko navlacio gace na glavu u skolskom wc-u te mu za ceo zivot ubio smisao za humor i intelektualnu rekreaciju.
Kad posmatramo zemlju kao ravnu plocu trebamo se drzati ove tri tacke.
Ima i na Kawhiswadakmawi.baOtelo je napisao/la:svismomiravni.com.ba
Tako je istesali svemirski tesari.Donnie Darko je napisao/la:Ja još čekam jedno logično objašnjenje zašto je zemlja "okrugla"
Gde si ti Blue ?BlueBosnian je napisao/la:Zemlja je krompirastog oblika.
A možda zemlja ne postoji, i mi nismo stvarni, i sve je samo san.. f*ck u all..
Pokusava "kao" po 60.-ti put, samo je sad dobio paznju jer nemam sta pametnije da radim.Momciluk je napisao/la:A jel ovo donie nekog fura nesto?
Tamo negdje, gdje se snovi ruše, gdje pupoljci od ruže probadaju oči.. Tamo negdje, gdje preovladavaju suše, gdje ljubiti usne njene, više neću moći..Tribalian je napisao/la:Gde si ti Blue ?![]()
Sta pise u svetim knjigama? Reci mi pa da znam sta da mislim jer ne znam koristiti svoj mozak.Kawhi je napisao/la:Pa Donnie je upravu. Zemlja nije okrugla. Zemlja je sfera.
Vala kad vidim sta mi pises mogu samo da kazem da je kod mene odlicna.BlueBosnian je napisao/la:
Gdje si ti, kako si, kakva je situvacja?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, enobarca, Google [Bot], jasmin10, RacioEmocionalan i 36 gostiju.