KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Hvala Bogu, privedosmo tekmu kraju u našu korist. Kao što sam i pisao prije par dana, ako želimo nešto uraditi, ove oscilacije se moraju svesti na minimum. Posebno bih pohvalio Ilića, momak nas uvijek izvlači kad ofanzivno padnemo.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dovedite još 2 igrača dok nije kasno, moramo ovo finale dobiti da ne izgubimo godinu dana sad kad se financijska situacija malo stabilizovala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pod obavezno dva igraca po mogućnosti Amerikanca.
Inace vrlo pristojna utakmica, bez divljanja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
+1
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
Bravo Bosno.
Za ove rekreativne pratioce, nije imperativ ulazak u aba ligu, ako se uspije dobro je.
Za ove rekreativne pratioce, nije imperativ ulazak u aba ligu, ako se uspije dobro je.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nije Morto stabilizovala nego je haman pa bajna, cijenim sto se ide polako al imamo sredstva da sljedece godine igramo sa klubovima dostojnim prvaku Europe
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Netačno, imperativ jeste igranje ABA 2 lige što je i sam trener potvrdio.elevenblues je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:14Bravo Bosno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja nego imamo neki dug koji se nije sredio pa zato kažem. Baš bi glupo bilo da radi možda 2 igrača ne igraš ABA 2 ligu. Ne znam kakvi su Sparsi ali djeluje da Vojvodina trenutno izgleda bolje od nas.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:16nije Morto stabilizovala nego je haman pa bajna, cijenim sto se ide polako al imamo sredstva da sljedece godine igramo sa klubovima dostojnim prvaku Europe
I jedan play bi bio dovoljnoMortemHz je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:20Ma ja nego imamo neki dug koji se nije sredio pa zato kažem. Baš bi glupo bilo da radi možda 2 igrača ne igraš ABA 2 ligu. Ne znam kakvi su Sparsi ali djeluje da Vojvodina trenutno izgleda bolje od nas.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:16nije Morto stabilizovala nego je haman pa bajna, cijenim sto se ide polako al imamo sredstva da sljedece godine igramo sa klubovima dostojnim prvaku Europe
-
- Kontakt:
Moj utisak je da fali samo jedan dobar suter, ne mora to bit amer, samo neko ko ce kaznjavati kad skupe, kad napadas zonu i sl.
Da je ABA2 imperativ i da je situacija tako bajna kako inatsilan kaze ne bi Pandza ni bio trener realno. Znam, dosao je sa cijelom ekspedicijom iz Buducnosti al sa njim napadati nesto vise od dobrog nastupa u domacem prvenstvu vrlo tesko.MortemHz je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:17Netačno, imperativ jeste igranje ABA 2 lige što je i sam trener potvrdio.elevenblues je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:14Bravo Bosno.
Uglavnom, nadam se da ce se za par godina igrati i ABA, fali zadnjih 15 godina u Sarajevu dobre kosarke al ajmo korak po korak vracat dugove i gradit ekipu dugorocno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prvi meč finala između Bosne i Vojvodine je na rasporedu u nedjelju od 16 časova, a igraće se u Novom Sadu, dok je revanš 5. oktobra u Skenderiji.
Kakve li su sanse da bude susret u velikoj dvorani? S obzirom da je tekma u subotu moglo bi iz malo marketinga barem 2-3 hiljade ljudi biti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovako stoji na stranici ABA 2 lige, nadam se da su tvoje informacije tačne.
Saturday, 30.09.2023
Venue: Kulturno sportski centar Skenderija
-
- Kontakt:
A kod nas je mrtva atmosfera, ljudi se valjda odvikli od kosarke, kad tim pada muk i tisina, mozda i bolje u dupke punom kecu igrat nego polupraznoj velikoj dvorani.
Bude li dobar rezultat u NS pofino bi raje moglo biti
Meni pise prva utakmica 30.9 u Skenderiji, revans 4.10 u Novom Sadu ! U svakom slucaju mislim da bi utakmica u velikoj Skenderiji bila puni pogodak
https://druga.aba-liga.com/
Velikog lupanja sa terminima a ne zna nitko uci na sluzbenu stranicu lige i vidjet datume.
Velikog lupanja sa terminima a ne zna nitko uci na sluzbenu stranicu lige i vidjet datume.
Ipak velika dvorana.Košarkaši Bosne će u finalu doigravanja za ABA 2 ligu igrati protiv Vojvodine, a prvi meč je na rasporedu u nedjelju, 1. oktobra.
Poznat je i termin meča, a on će se igrati sa početkom u 16 sati, i to u dvorani Mirza Delibašić na Skenderiji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je već postavljeno par postova iznad a i vidiš da nije tačno.2sb1996 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:55https://druga.aba-liga.com/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.