FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kad se Gotze oporavi očekujem ga umjesto Mullera kojem je definitivno potrebno jedno hlađenje na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Onom svojom trapavošću često je znao izmamiti osmjeh na mom licu(vjerovatno i većine vas), ali u zadnje vrijeme mi ide na živce. Daj Šaćira kad već nema Gecea ali nemoj Tomasa forsirati kad se vidi da nije u formi. Biću iskren kad sam vidio jutros kvotu 1,20 na nas pomislio sam pa šta je ovo ne igramo protiv Drine iz Zvornika, no očigledno mašina se zahuktava....ako brzo zabijemo pogodak niko nam ništa ne može, dokaz ova večeras tekma.Saurman je napisao/la:Kad se Gotze oporavi očekujem ga umjesto Mullera kojem je definitivno potrebno jedno hlađenje na klupi.
MIA SAN MIA!!!
Otvorite oči širom!!!
Otvorite kako biste mogli da vidite značaj Milera, posebno večeras je to jako primjetno bilo,
koja nepredvisljiva kretnja, koje zbunjivanje i koji fantastičan presing na protivnika,
najvažniji naš odbrambeni igrač!
Naši protivnici kao i CSKA večeras nisu u stanju držati loptu ni 15 sekundi,
krajnje nevjerovatno.
Eto da vam kažem kako je Mileru falilo samo 200m do 13 kilometara, a iznad 12 su bili i Lahm, Alaba, te Ribery, a Rafinja tik ispod...
Što iz navedenog vidimo da ekipa definitivno trči više no prošle godine.
Igrač utakmice ipak Alaba, sjajna kontrola, ofanzivni, defanzivni potencijal,
i u ove dvije utakmice ekipa je ipak poprilično izbalansirana...
Ostaje da vidimo gostovanje Šalkeu za potvrdu ovog...
ps:da secer
, najveći gubitnik ovog sistema bi mogao da bude Švajn. 
Otvorite kako biste mogli da vidite značaj Milera, posebno večeras je to jako primjetno bilo,
koja nepredvisljiva kretnja, koje zbunjivanje i koji fantastičan presing na protivnika,
najvažniji naš odbrambeni igrač!
Naši protivnici kao i CSKA večeras nisu u stanju držati loptu ni 15 sekundi,
krajnje nevjerovatno.
Eto da vam kažem kako je Mileru falilo samo 200m do 13 kilometara, a iznad 12 su bili i Lahm, Alaba, te Ribery, a Rafinja tik ispod...
Što iz navedenog vidimo da ekipa definitivno trči više no prošle godine.
Igrač utakmice ipak Alaba, sjajna kontrola, ofanzivni, defanzivni potencijal,
i u ove dvije utakmice ekipa je ipak poprilično izbalansirana...
Ostaje da vidimo gostovanje Šalkeu za potvrdu ovog...
ps:da secer
- schweinsteiger
- Kontakt:
Perverzija.Svi do jednog.
BOATENK i ALABA!
Schweinsteiger sigurno nece ispusit'.Javi ce igrati ono sto je igrao Lahm veceras,a Schweini ce igrati ono sto je Kroos.
Zivi bili,pa vidjeli.
BOATENK i ALABA!
Schweinsteiger sigurno nece ispusit'.Javi ce igrati ono sto je igrao Lahm veceras,a Schweini ce igrati ono sto je Kroos.
Zivi bili,pa vidjeli.
#miasanmia
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Vecerasnja igra je bila bez zivota. Igramo mlitavo bez strasti , izgubili smo ostrinu, kad povedemo brzo se zadovoljimo rezultatom i kao takvi igramo bez zara. 3:0 mene nece zavarati, ja nisam zadovoljan.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Nevjerovatno je koliko smo šansi u dosadašnjim utakmicama pod vodstvom Guardiole stvorili ovakvim pasovima, kao što je ovaj Alabe. Pogotov Robben i Ribery za Mullera koji je to redovno mašao, al' nadoće i on
Alaba otac igre
[youtube][/youtube]
Alaba otac igre
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
David-ov pas je bez veze ako to uspoređujemo sa Thiagom i pripremnom utakmicom protiv Hamburga
Ko je gledao, sjeća se, a ko nije, evo:
[youtube][/youtube]
2:00
Ko je gledao, sjeća se, a ko nije, evo:
[youtube][/youtube]
2:00
- Bayern@heart
- Kontakt:

Genijalac na dijelu svaka čast Davide
- el-fighter
- Kontakt:
Ono sinoc je izgledalo dosta bolje u odnosu na prethodne utakmice, ali ima tu jos dosta mjesta za napredak. Kod 2-0 smo opet stali i samo meljali loptu po terenu. Ocekujem da do vrha napunimo svakog protivnika kada budemo kompletni. U drugom poluvremenu jos jedna majstorija Alabe i Robben lagano pogadja za 3-0.
Sada slijedi gostovanje Schalkeu i nadam se da cemo tu odigrati malo bolje nego veceras, jer Rudari nisu nimalo naivna ekipa, pogotovo otkad je tu Prince.
Sada slijedi gostovanje Schalkeu i nadam se da cemo tu odigrati malo bolje nego veceras, jer Rudari nisu nimalo naivna ekipa, pogotovo otkad je tu Prince.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Centre forward
- Kontakt:
Dobra atmosfera u ekipi, samo još da nam na kraju sezone poklone trofeje. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
zali se upravi vodovoda.FRANK RIBERY je napisao/la: 3:0 mene nece zavarati, ja nisam zadovoljan.
momci su igrali onoliko koliko je trebalo.
ipak su za protivnika imali ruskog prvaka, pa su im opet uvalili tricu + 70% posjed lopte.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Uzivao sam u igri Bayerna drugi put pod Pepom. ( prvi je bilo sexualno prvo poluvrijeme protiv Citya ).
Odigrali koliko im je trebalo i normalno da su smirili tempo kad su osigurali vodstvo.
Iako je ovo 30 % od igre koje ocekujem da vidim pod Pepom.
Kad budu svi potpuno oporavljeni, i ako Bog da u formi, biti ce zanimljivo da vidimo najjacu postavu.
Znaci postavu s kojom bi se ostalim favoritima suprostavljali u Ligi Prvaka. Gdje ce se tu Thiago ugurati, Javi, pa gdje Bastian, hoce li Muller napokon na klupu dok se ne vrati u formu, Gotzinho na krilu ili umjesto Kroosa....
Ma desetine opcija. Slatke muke..
Alaba odlican sinoc. Samo da se ne ufura u ove ofanzivne uloge pa da nam pocne odbranu suplju ostavljati.
Mešćini da je neko kritikovao Rafinhu ali on opet solidan. Sasvim dostojna zamjena za Philippa. ( normalno da je u poredjenju s njim rinaKa velika ) ali ko nije.
Uglavnom, ODBRANA TITULE JE POCELA DOMINANTNO
Odigrali koliko im je trebalo i normalno da su smirili tempo kad su osigurali vodstvo.
Iako je ovo 30 % od igre koje ocekujem da vidim pod Pepom.
Kad budu svi potpuno oporavljeni, i ako Bog da u formi, biti ce zanimljivo da vidimo najjacu postavu.
Znaci postavu s kojom bi se ostalim favoritima suprostavljali u Ligi Prvaka. Gdje ce se tu Thiago ugurati, Javi, pa gdje Bastian, hoce li Muller napokon na klupu dok se ne vrati u formu, Gotzinho na krilu ili umjesto Kroosa....
Ma desetine opcija. Slatke muke..
Alaba odlican sinoc. Samo da se ne ufura u ove ofanzivne uloge pa da nam pocne odbranu suplju ostavljati.
Mešćini da je neko kritikovao Rafinhu ali on opet solidan. Sasvim dostojna zamjena za Philippa. ( normalno da je u poredjenju s njim rinaKa velika ) ali ko nije.
Uglavnom, ODBRANA TITULE JE POCELA DOMINANTNO
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Rafinha je sve bolji, čak je sinoć imao dobru priliku da zabije pogodak , nakon što je uspješno probio odbranu CSKA...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno, samo sto je u onoj situaciji mogao mnogo bolje reagovati, jer je u sredini imao dva igraca i da ih je trazio ne bi pogrijesio, skoro pa siguran gol.effe_sa je napisao/la:Rafinha je sve bolji, čak je sinoć imao dobru priliku da zabije pogodak , nakon što je uspješno probio odbranu CSKA...
Inace, treba reci da je Gotze poceo trenirati sa loptom sto je svakako dobra vijest.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da postigne na svakoj utakmici po pet golova opet će završiti na klupi dok je Lahm-a.
To je neupitno ali je isto tako neupitno da bi taj isti Rafinha mogao da igra u bilo kojem drugom klubu u bundesligi pa treba da budemo sretni što ga imamo barem za klupeNeutral je napisao/la:Da postigne na svakoj utakmici po pet golova opet će završiti na klupi dok je Lahm-a.
Pobjeda po mjeri, igra mi se svidjela.Pogotovo ona nakon "željenog" rezultata.CSKA nije imao poštene šanse.Konstantan napredak u igri, da li će se ikad stati ?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.fcbayern.telekom.de/de/news/ ... jbjerg.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko zna dobro prevesti ovo vezano za povrede
Prije svega ovo za J.Martineza 
Ko zna dobro prevesti ovo vezano za povrede
poz.momci sta reci za tekmu protiv CSKA .Odigrali smo dovoljno toliko ,da se pobjedi ekipa kao sto je CSKA.Sto se tice same igre,zaista sam nezadovoljan,obzirom na vrijeme Pepa koje je dobio,sjetite se samo jupa koji je za dvije sezone u bayernu igrao dva finala LP .Sve ovo do sada mi nekako djeluje kao da se igralo na misice zaista,a a bilo je i srece,konfuzno .Do kada cemo ovako moci ne znam ,bojim se da nam ne bude trebao previse vremena ,za neki jasan sistem ,a na ustrb trofeja,ja necu da cekam sledecu sezonu ,mi smo klub koji mora osvajati trofeje svake godine.Raspolazemo ogromnim individulanim kvalitetom, ova momcad mora bolje , moramo pokazati zasto smo najveci .U subotu je po meni pravi ispit protiv jakog i nabrijanog salkea,u mnogo cemu .
Pep mora malo poraditi na def.jasno je da je to tip trenera koji je ofanzivno orjentisan ,ali jednostavno ovaj sustav koji forsira mi nikako ne djeluje stabilno ,protiv ekipa kao sto su real sadasnji,barca bice problema licno ,konstano se melja lopta u zadnjoj liniji kao nemamo prodornih igraca ,istina lijepo je vidjeti onoliki posjed ,ali vecina vas sam ubjedjen zeli da gledamo napasni bayern koji tuce sa svih strana bez petljanja i gnjavaze lopte.
Pep mora malo poraditi na def.jasno je da je to tip trenera koji je ofanzivno orjentisan ,ali jednostavno ovaj sustav koji forsira mi nikako ne djeluje stabilno ,protiv ekipa kao sto su real sadasnji,barca bice problema licno ,konstano se melja lopta u zadnjoj liniji kao nemamo prodornih igraca ,istina lijepo je vidjeti onoliki posjed ,ali vecina vas sam ubjedjen zeli da gledamo napasni bayern koji tuce sa svih strana bez petljanja i gnjavaze lopte.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
Braveheart23
- Kontakt:
Nista posebno, poceo sa trcanjem (osjeca se iz dana u dan bolje), ali ce propustiti trening u cetvrtak i petak zbog operacije zuba...Bayern@heart je napisao/la:http://www.fcbayern.telekom.de/de/news/ ... jbjerg.php
Ko zna dobro prevesti ovo vezano za povredePrije svega ovo za J.Martineza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.