English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: English Premier League
supa supa frenk supa supa frenk, supa frenk lampa`d
svaka cast onom ko je uspio provuci laz da je ovo frajer sa visokim iq.om
svaka cast onom ko je uspio provuci laz da je ovo frajer sa visokim iq.om
Sreća dobili su Leeds u medjusobnom dvoboju za opstanak.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovo je pravi Arsenal koji igra bez mentalnog pritiska osvajanja lige.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj Amerikanac ih je sveo na klub nivo Crystal Palace-a
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Protiv Lamparda rahmetli je svaka ekipa prava i bez pritiska.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mi smo se raspali bili protiv Whama i Southamptona. Luzeri ba obicni goni ih u qurac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa i Odegard je dobar jer nema pritiska.
Najgori je ako igramo za nesto
Najgori je ako igramo za nesto
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma jok, ovaj Chelsea je cisti odron. Nije ova utakmica dobar pokazatelj, vise bi nas namucio Bournemouth.
⚜️~⚜️~⚜️
- Centre forward
- Kontakt:
Zašto je Lampard pristao da SAMO do kraja sezone sjede na klupu kluba u ovakvom stanju ? Nije baš da nema za hljeba i da je mislio da će napravit' revoluciju pa da ostane.
Rizikuje da ga se zapamti kao menadžera kojem će Arsenal (možda) uvaljat 5-6 komada, a ne majstora sredine terena.
Rizikuje da ga se zapamti kao menadžera kojem će Arsenal (možda) uvaljat 5-6 komada, a ne majstora sredine terena.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ima istine u ovome sto Brokula kaze. Da je pobjeda pod moranjem nasli bi oni nacina da i ovo izgube.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Lik je ubjedljivo najgori trener od ove bivše generacije igrača. Ni Gary Neville se nije ovako blamirao (bar je na vrijeme shvatio).Centre forward je napisao/la: ↑02 maj 2023, 21:47Zašto je Lampard pristao da SAMO do kraja sezone sjede na klupu kluba u ovakvom stanju ? Nije baš da nema za hljeba i da je mislio da će napravit' revoluciju pa da ostane.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Slazem se, trebao je u stilu ostalih zohara poput Ferdinanda i Neville-a da bude pundit i lupa gluposti na Sky-u.Finn je napisao/la: ↑02 maj 2023, 21:49Lik je ubjedljivo najgori trener od ove bivše generacije igrača. Ni Gary Neville se nije ovako blamirao (bar je na vrijeme shvatio).Centre forward je napisao/la: ↑02 maj 2023, 21:47Zašto je Lampard pristao da SAMO do kraja sezone sjede na klupu kluba u ovakvom stanju ? Nije baš da nema za hljeba i da je mislio da će napravit' revoluciju pa da ostane.
⚜️~⚜️~⚜️
600 miliona potrošenih i opet Kante jedini kvalitetan igrač matene.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ne moze 30 igraca da ne valja koliko god ti para potrosio, pa nisu ih sa pika uzimali
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Nekad davno sam pročit'o (pojma nemam dal' je istina) da Lampard ima atipičan IQ za profesionalnog fudbalera, odnosno da mu je "mozak" ekvivalentan nekom inženjeru. Im'o je veliku karijeru kroz koji su ga vodili veliki stručnjaci. Prosto neshvatljivo da jedan takav lik ne može pronać' metod da ove mrtvace od milijardu eura bar malo animira.Finn je napisao/la: ↑02 maj 2023, 21:49Lik je ubjedljivo najgori trener od ove bivše generacije igrača. Ni Gary Neville se nije ovako blamirao (bar je na vrijeme shvatio).Centre forward je napisao/la: ↑02 maj 2023, 21:47Zašto je Lampard pristao da SAMO do kraja sezone sjede na klupu kluba u ovakvom stanju ? Nije baš da nema za hljeba i da je mislio da će napravit' revoluciju pa da ostane.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Neka aplicira za profesora na DIF-u.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.