Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

BeSha1992
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BeSha1992 » 11 mar 2016, 13:26

moustapha je napisao/la:Mogao je Azmir malo datume uskladiti. Ovako ispada da je dogovarana utakmica nakon sto je odigrana.

slika
hahahahahaha ja kamiondzije levataa, vidi ovo majke mi :D mi 27-og da zavrsavamo utakmicu koja je vec odigrana, glupan iz tuzle, neandertalac seljacki
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 mar 2016, 13:26

Azmir Husic nije imao sigurno nikakav povod da laze i manipulira javnost, sebe izlaze krivicnoj odgovornosti radi klevete. Sve da je i glup ko noc, a sigurno nije, nebi to uradio, jer za takvo nesto moras biti lud, a ne glup. Samim ovim istupom je ucinio sebi i Slobodi medvjedju uslugu buduci da je javna tajna da se nadugo i nasiroko u nasoj ligi utakmice namjestaju, sada ce se sigurno vecina klubova urotiti protiv Slobode (ja bih, da sam na njihovom mjestu) jer svi sada kontaju "sta bi "budala" mogla jos da izblebece". Znaci, ovim istupom Azmir nema ama bas nikakvu korist i dakle ne postoji nijedan logican razlog da ovo radi osim da se zaista radi o istinitim tvrdnjama.

Ne znam da li njegovi navodi mogu biti dokazani, no sigurno je da imaju i glavu i rep.

Mene frapira cinjenica da pojedini relativiraju, ismijavaju ili cak omalovazavaju cinjenicu da je utakmica "sredjena", dakle ljudi legitimisu sumnje u kriminalne radnje i ocigledne neregularnosti u takmicenju.

Pa majku mu, nismo li mi oni koji godinama pljujemo na savez radi domacinskog sudjenja, radi namjestanja, nismo li mi oni koji se godinama zalazemo za transparentno i posteno takmicenje? Haman da nismo, cim su ovdje pojedini stali u odbranu u najmanju ruku sumnjivih radnji.

A Azmirov istup umjesto da podrze ljudi kao jedan korak u pozitivnom smjeru i u inat korupciji, covjek se ovdje ismijava.

Pa mi sami sebi dokazujemo da nismo zasluzili nista bolje od najvece korupcije i lazi, jer mnogi od nas su spremni to opravdati, podrzati ili zataskati jer je u pitanju njihov klub, tj njihova guza.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 mar 2016, 13:27

slika
Kamiondzija atakuje na Dinu..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 mar 2016, 13:27

moustapha je napisao/la:Mogao je Azmir malo datume uskladiti. Ovako ispada da je dogovarana utakmica nakon sto je odigrana.

slika
Isplata (trebala bit) poslije odradjenog posla :)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 mar 2016, 13:27

Jedva cekam da cujem Nogometni Savez da li je pokrenulo istragu i da li ce biti javno sve ?
Kakve su sankcije za namjestanje ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 mar 2016, 13:28

sergejevic je napisao/la:Pred utakmicu sa Sarajevom pola ekipe Viteza bilo bolesno i povrijedjeno. Prikljuceno 9 juniora prvom timu. Sada sve ima smisla. Izbacite ih iz lige.
Mogao bi ti ostati zakljucan u svlacionici.
Das Ist Walter

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 13:29

avenija je napisao/la:Jedva cekam da cujem Nogometni Savez da li je pokrenulo istragu i da li ce biti javno sve ?
Kakve su sankcije za namjestanje ?
pokrenut' će da ne kažem šta, ako pokrenu, mogu se komotno ugasit'

najrealnije je da će Azmir dobit' po nosu, ako uopšte bude nekih dešavanja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 13:31

Zip je napisao/la:Ako je bilo namjestanja, shvatate li da ste vi bili ti koji su takodjer ucestvovali u namjestanju?

Ja opet kazem, da se sramotim ako je bilo namjestanja..
Samo je problem ako se krene u istragu, onda ce se unazad 10 godina istraga produzit.. Jer nema kluba koji nije nesta nezakonito uradio.

Mislim da nikome nece odgovarati bilo kakva istraga, osim nama iskrenim navijacima koji zele najbolje za svoj klub.
Da se otjera bagra koja prlja ime kluba za kojeg navijamo

:rol: :rol: :rol: :rol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 13:32

Dino ba, daj pare dok Azmir nije svršio, da ga babuka izvadi na vrijeme jebt

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2016, 13:32

PipiDugaCarapa je napisao/la:slika
Steta samo sto auto nije bordo boje :mrgreen:
I onda bi bio dobar fazon :D

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 mar 2016, 13:34

N1 je kontaktirala i bivšeg sportskog direktora FK Sarajevo, Abdulaha Ibrakovića, ali on nije želio komentarisati Husićeve navode |

Prpa aaa prpaa

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 13:34

BeSha1992 je napisao/la:

slika
hahahahahaha ja kamiondzije levataa, vidi ovo majke mi :D mi 27-og da zavrsavamo utakmicu koja je vec odigrana, glupan iz tuzle, neandertalac seljacki
HAHA debili 27.-og mu poslo poruku da taj punac nije došao, da mu nisu pare poslali hahahahah e jeste se usrali majko mila da vam je osporit vaša sranja na bilo koji način :rol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 13:35

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:N1 je kontaktirala i bivšeg sportskog direktora FK Sarajevo, Abdulaha Ibrakovića, ali on nije želio komentarisati Husićeve navode |

Prpa aaa prpaa
:urnebes: :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 mar 2016, 13:35

Zip je napisao/la:
Počeo cijepidlačiti ko direktor Dino, bitna je poenta bolan.. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Himna Ibrakovića..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 11 mar 2016, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 13:35

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:N1 je kontaktirala i bivšeg sportskog direktora FK Sarajevo, Abdulaha Ibrakovića, ali on nije želio komentarisati Husićeve navode |

Prpa aaa prpaa
trenutno je na moru tamo gdje nema ekstradicije :urnebes:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2016, 13:36

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Počeo cijepidlačiti ko direktor Dino, bitna je poenta bolan.. :mrgreen:
Prebrzo si me citirao :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 mar 2016, 13:36

Ma kakva istraga u našoj državi, ne budite smiješni ljudi. Vjerovatno nije čista ni tekma Sarajevo-Sloboda samo upitno je da li kone to smiju javno reći nakon svega jer Azmir logično sigurno neće.

PS: Uvijek sam se fascinirao komentarima na kupljenim Željinim titulama a Željo brate u tim sezonama totalno potukao konkurenciju, minimalno 6 bodova razlike na kraju a prije zadnjeg kola to bude i desetak bodova samo što u zadnjem kolu se opuste na već osiguranu titulu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 11 mar 2016, 13:36

Malo mi je nelogična ova priča.Zašto.
Spominje se puštanje Viteza .Vitez je tu utakmicu mogao pustiti samo ako su ludi.Naime zadnju su isli u Travnik gdje su docekani na noz i porazeni 2-0.Samo zahvaljujuci nevidjenoj sreci i baksuzluku Mladosti na svom terenu ,promasenog penala protiv Zvjezde ispali su iz lige.
Da li su Vitezani doveli sebe u bezizlaznu situaciju u zadnjem kolu pustajuci Sarajevu ne znam Ta mi priča djeluje skroz nelogično.Iskreno mislim da Vitez u tom trenutku igrački nije mogao Sarajevu ništa.Tad se zapravo nagadjalo da Travnik pusta Vitezu zadnju .Od tog nista nije bilo i Vitezani su drhtali do zadnjeg trena cekajuci vjesti iz Bjeljine.Sjecam se izjave sretnog trenera Viteza koji nije mogao vjerovati sta se desilo tamo .Rekao je da je ovo najpostenija liga na svijetu.
Pogledajte malo tabelu od prošle godine i prisjetite se kako je to sve išlo...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 11 mar 2016, 13:37

wobly92 je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:

slika
HAHA debili 27.-og mu poslo poruku da taj punac nije došao, da mu nisu pare poslali hahahahah e jeste se usrali majko mila da vam je osporit vaša sranja na bilo koji način :rol:
Vidis li neandertalac da je poruka oko punca 30 -og poslana, a 27-og sastanak u Parku Princeva... Steta sto ste zaostali, mozda neko i povjeruje u lazi i neistine..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.