sto znaci da je Sarajevo pola lige uvuklo u njihovo osvajanje titule ..SamoTravnik je napisao/la:Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Yebiii, yebii piteee Azmireee, Azmireeee
De ba ljudi jasno da je su pite kupile tekmu sa Vitezom, pa onda namjestili tekmu Mladost VO- Zvijezda Gradacac. Samo tako znaju osvoji titulu. A ono sto neki pisu da je i Zeljo namjestao, yebiga nisu mogli toliko puta namjestit, a i da jesu gospodski su to uradili, a ne ko ova hovna, nece ni pare da daju...GAZII GAZII GAZIII PITAREEE
De ba ljudi jasno da je su pite kupile tekmu sa Vitezom, pa onda namjestili tekmu Mladost VO- Zvijezda Gradacac. Samo tako znaju osvoji titulu. A ono sto neki pisu da je i Zeljo namjestao, yebiga nisu mogli toliko puta namjestit, a i da jesu gospodski su to uradili, a ne ko ova hovna, nece ni pare da daju...GAZII GAZII GAZIII PITAREEE
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kakav debil ovaj husic, pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu
Sami sebe cete zayebati ovim..
U pogresnom trenutku si lanuo..
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nasim igracima su nudjene pare od strane ljudi iz Viteza.avenija je napisao/la:sto znaci da je Sarajevo pola lige uvuklo u njihovo osvajanje titule ..SamoTravnik je napisao/la:Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao.
Cuj tuzba za klevetu..Husic ima dokaze,pa slobodno..
Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..
Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zašto, misliš da je planirao da potplati Vitez? Vjerovao il ne, ne rade to sviZip je napisao/la:Kakav debil ovaj husic, pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sad bih trebao osjećati neku satisfakciju i likovati zbog svega što sam pisao... ne znam zašto, ali ne osjećam se tako.hilmo je napisao/la:Ma on ti se vrati samo kad treba kakve teorije o namještanjima Sarajeva prosipati!samo_lijevo je napisao/la:Vidi vratio se Virtualni. A jesi dugo izdrzao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
eto onda dobili smo citav scenarij ,viteza bi izbacili igraci travnika koji nisu htjeli da poslusaju ljude iz uprave koji su dogovorili da puste utakmiceSamoTravnik je napisao/la:Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao.
sad ce od pitara doc neki i ovo rec da nije tacno
tuzilastvo ce da radi pravoo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- moustapha
- Kontakt:
Pa i slika sa telefona govori da je sastanak bio 27. maja. Znaci dva izvora, tesko da je i jedan i drugi greska. Daleko od toga da ja ovim nesto opravdavam, ali cinjenica da je uhvacen u lazi. Datumi se ne poklapaju. Zbog ovoga dolazi u pitanje cijela njegova prica o premiranju i lova koja mu se duguje._dreamer_ je napisao/la: Ili je pogresno preneseno u novinama. Covjek navodi konkretna imena, konkretne datume, konkretne utakmice. Mozda je dogovoreno usmeno ranije, pitanje je sta se raspravljalo u hotelu itd. Ja ne vjerujem da bi covjek ovakve optuzbe iznosio iz vedra neba, prozivao i druge ljude osim dine selimovica da je nesto na licnoj bazi. Ja znam da ti zelis da vjerujes da su ovo izmisljotine, i ja bih na tvom mjestu, ali ne bih bio na tvom mjestu tako siguran.
#divovi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tuzlak04 je napisao/la:. auuu, ovo je ko indijska sapunica. . .. . nego, koliko Sarajevo ima pravih, a koliko namještenih titula. . . ili su sve namještene.

Ti fkt mislis da niste namjestili ulazak u PLBiH.wobly92 je napisao/la:Zašto, misliš da je planirao da potplati Vitez? Vjerovao il ne, ne rade to sviZip je napisao/la:Kakav debil ovaj husic, pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu![]()
Vi da niste usli u istu, vi bi se ugasili i postali bi ko OKK Sloboda
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ne ljude iz uprave nego jednog covjeka Midhata Sarajcica.barca_87 je napisao/la:eto onda dobili smo citav scenarij ,viteza bi izbacili igraci travnika koji nisu htjeli da poslusaju ljude iz uprave koji su dogovorili da puste utakmiceSamoTravnik je napisao/la:Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao.
sad ce od pitara doc neki i ovo rec da nije tacno
tuzilastvo ce da radi pravoo
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije ovo jos nista, slijedi nastavak. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kriminalci obicni, ako ih iz kupa izbacimo, ni kuceta ni maceta...
Nad tobom sunce najljepše sja
Yebat će ga sutra BranaZip je napisao/la:Kakav debil ovaj husic, pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Maa laze sisoje bolan, vidio da ce popusiti u kupu, i onda u prvenstveno hladno i sad poceo da laze i uvaljuje ostale, jer prpa valja pare vratiti .. Sad je samo frka da njega ovi iz Bihaca upitaju kako je usao u premijer ligu BiH...moustapha je napisao/la:Pa i slika sa telefona govori da je sastanak bio 27. maja. Znaci dva izvora, tesko da je i jedan i drugi greska. Daleko od toga da ja ovim nesto opravdavam, ali cinjenica da je uhvacen u lazi. Datumi se ne poklapaju. Zbog ovoga dolazi u pitanje cijela njegova prica o premiranju i lova koja mu se duguje._dreamer_ je napisao/la: Ili je pogresno preneseno u novinama. Covjek navodi konkretna imena, konkretne datume, konkretne utakmice. Mozda je dogovoreno usmeno ranije, pitanje je sta se raspravljalo u hotelu itd. Ja ne vjerujem da bi covjek ovakve optuzbe iznosio iz vedra neba, prozivao i druge ljude osim dine selimovica da je nesto na licnoj bazi. Ja znam da ti zelis da vjerujes da su ovo izmisljotine, i ja bih na tvom mjestu, ali ne bih bio na tvom mjestu tako siguran.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
posljednja titula prije one prošlosezonske je bila u sezoni 2006/07, šta misliš koliko bi čekali na novu, da onu prošle sezone nisu kupiliharry_90 je napisao/la:Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..
Opet pokušaji spinovanja. Znatel' vi išta drugo? Ako ima šta nečisto bujrum pa nek se dokaže. Sad ste vi pod lupom, pomirite se s time.Zip je napisao/la:Ti fkt mislis da niste namjestili ulazak u PLBiH.wobly92 je napisao/la:Zašto, misliš da je planirao da potplati Vitez? Vjerovao il ne, ne rade to sviZip je napisao/la:Kakav debil ovaj husic, pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu![]()
Vi da niste usli u istu, vi bi se ugasili i postali bi ko OKK Sloboda
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jedva čekam majku muProbisvjet je napisao/la:Nije ovo jos nista, slijedi nastavak.
Uzivam
Čekam da ovi moji sad na zvaničnoj objave, kako mi stadion pravimo iz temelja.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Probisvjet
- Kontakt:
Istina da je Zeljo popusio titulu zbog lopovluka Dine. Treba reci posteno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.