Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la avenija » 11 mar 2016, 13:49

SamoTravnik je napisao/la:Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao. :D
sto znaci da je Sarajevo pola lige uvuklo u njihovo osvajanje titule ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 11 mar 2016, 13:49

Yebiii, yebii piteee Azmireee, Azmireeee

De ba ljudi jasno da je su pite kupile tekmu sa Vitezom, pa onda namjestili tekmu Mladost VO- Zvijezda Gradacac. Samo tako znaju osvoji titulu. A ono sto neki pisu da je i Zeljo namjestao, yebiga nisu mogli toliko puta namjestit, a i da jesu gospodski su to uradili, a ne ko ova hovna, nece ni pare da daju...GAZII GAZII GAZIII PITAREEE
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2016, 13:49

Kakav debil ovaj husic, pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu :D
Sami sebe cete zayebati ovim..

U pogresnom trenutku si lanuo..

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 11 mar 2016, 13:50

avenija je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Nasa utakmica sa Vitezom je bila "dogovorena" od strane naseg sportskog direktora, to zna i Bog i narod. Problem je nastao kad su igraci rekli da nece uzeti nikakve pare i da ce ici na pobjedu. Otidjite na nasu temu i vratite postove na vrijeme kad je trebala biti ta utakmica i pogledajte sta sam pisao. :D
sto znaci da je Sarajevo pola lige uvuklo u njihovo osvajanje titule ..
Nasim igracima su nudjene pare od strane ljudi iz Viteza.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2016, 13:51

Cuj tuzba za klevetu..Husic ima dokaze,pa slobodno..

Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 13:52

Zip je napisao/la:Kakav debil ovaj husic, pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu :D

Zašto, misliš da je planirao da potplati Vitez? Vjerovao il ne, ne rade to svi :o
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2016, 13:52

hilmo je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Vidi vratio se Virtualni. A jesi dugo izdrzao.
Ma on ti se vrati samo kad treba kakve teorije o namještanjima Sarajeva prosipati!
Sad bih trebao osjećati neku satisfakciju i likovati zbog svega što sam pisao... ne znam zašto, ali ne osjećam se tako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 13:53

eto onda dobili smo citav scenarij ,viteza bi izbacili igraci travnika koji nisu htjeli da poslusaju ljude iz uprave koji su dogovorili da puste utakmice

sad ce od pitara doc neki i ovo rec da nije tacno
tuzilastvo ce da radi pravoo :urnebes:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 mar 2016, 13:53

_dreamer_ je napisao/la: Ili je pogresno preneseno u novinama. Covjek navodi konkretna imena, konkretne datume, konkretne utakmice. Mozda je dogovoreno usmeno ranije, pitanje je sta se raspravljalo u hotelu itd. Ja ne vjerujem da bi covjek ovakve optuzbe iznosio iz vedra neba, prozivao i druge ljude osim dine selimovica da je nesto na licnoj bazi. Ja znam da ti zelis da vjerujes da su ovo izmisljotine, i ja bih na tvom mjestu, ali ne bih bio na tvom mjestu tako siguran.
Pa i slika sa telefona govori da je sastanak bio 27. maja. Znaci dva izvora, tesko da je i jedan i drugi greska. Daleko od toga da ja ovim nesto opravdavam, ali cinjenica da je uhvacen u lazi. Datumi se ne poklapaju. Zbog ovoga dolazi u pitanje cijela njegova prica o premiranju i lova koja mu se duguje.
#divovi

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 mar 2016, 13:53

Tuzlak04 je napisao/la:. auuu, ovo je ko indijska sapunica. . .. . nego, koliko Sarajevo ima pravih, a koliko namještenih titula. . . ili su sve namještene.
slika

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2016, 13:53

wobly92 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Kakav debil ovaj husic, pred utakmicu svog kluba protiv Viteza, on optuzuje Vitez za namjestenu utakmicu :D

Zašto, misliš da je planirao da potplati Vitez? Vjerovao il ne, ne rade to svi :o
Ti fkt mislis da niste namjestili ulazak u PLBiH.
Vi da niste usli u istu, vi bi se ugasili i postali bi ko OKK Sloboda

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 11 mar 2016, 13:54

barca_87 je napisao/la:
eto onda dobili smo citav scenarij ,viteza bi izbacili igraci travnika koji nisu htjeli da poslusaju ljude iz uprave koji su dogovorili da puste utakmice

sad ce od pitara doc neki i ovo rec da nije tacno
tuzilastvo ce da radi pravoo :urnebes:
Ne ljude iz uprave nego jednog covjeka Midhata Sarajcica.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 13:54

Nije ovo jos nista, slijedi nastavak. :cool:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 mar 2016, 13:54

Kriminalci obicni, ako ih iz kupa izbacimo, ni kuceta ni maceta...
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 mar 2016, 13:55

Yebat će ga sutra Brana :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 11 mar 2016, 13:55

moustapha je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: Ili je pogresno preneseno u novinama. Covjek navodi konkretna imena, konkretne datume, konkretne utakmice. Mozda je dogovoreno usmeno ranije, pitanje je sta se raspravljalo u hotelu itd. Ja ne vjerujem da bi covjek ovakve optuzbe iznosio iz vedra neba, prozivao i druge ljude osim dine selimovica da je nesto na licnoj bazi. Ja znam da ti zelis da vjerujes da su ovo izmisljotine, i ja bih na tvom mjestu, ali ne bih bio na tvom mjestu tako siguran.
Pa i slika sa telefona govori da je sastanak bio 27. maja. Znaci dva izvora, tesko da je i jedan i drugi greska. Daleko od toga da ja ovim nesto opravdavam, ali cinjenica da je uhvacen u lazi. Datumi se ne poklapaju. Zbog ovoga dolazi u pitanje cijela njegova prica o premiranju i lova koja mu se duguje.
Maa laze sisoje bolan, vidio da ce popusiti u kupu, i onda u prvenstveno hladno i sad poceo da laze i uvaljuje ostale, jer prpa valja pare vratiti .. Sad je samo frka da njega ovi iz Bihaca upitaju kako je usao u premijer ligu BiH...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 13:56

harry_90 je napisao/la:Klosari jedni,furate se na milione,a kradete i namjestate gdje stignete..
posljednja titula prije one prošlosezonske je bila u sezoni 2006/07, šta misliš koliko bi čekali na novu, da onu prošle sezone nisu kupili :urnebes: normalno da će amidžine pare iskoristit' za kupovinu titule

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 13:57

Zip je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Ti fkt mislis da niste namjestili ulazak u PLBiH.
Vi da niste usli u istu, vi bi se ugasili i postali bi ko OKK Sloboda
Opet pokušaji spinovanja. Znatel' vi išta drugo? Ako ima šta nečisto bujrum pa nek se dokaže. Sad ste vi pod lupom, pomirite se s time.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 mar 2016, 13:57

Probisvjet je napisao/la:Nije ovo jos nista, slijedi nastavak. :cool:
Jedva čekam majku mu :urnebes: :urnebes:
Uzivam :lol: :lol: :lol:

Čekam da ovi moji sad na zvaničnoj objave, kako mi stadion pravimo iz temelja. :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 13:58

Istina da je Zeljo popusio titulu zbog lopovluka Dine. Treba reci posteno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.