FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- 45.min Emir Obuća upošljava Matka. Napadač Sarajeva se okreće oko odbranbenog igrača Unisa i šutira lijevom nogom. Njegov udarac od stativu ulazi u mreži gostiju. (2:1)
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:- 45.min Emir Obuća upošljava Matka. Napadač Sarajeva se okreće oko odbranbenog igrača Unisa i šutira lijevom nogom. Njegov udarac od stativu ulazi u mreži gostiju. (2:1)
Sljedeci...VanBasten je napisao/la:Posljednji pozdrav
Nihad "Vjerujete mi" Baljak
ćao, ćao, vozdrica
BegAx je napisao/la:Sljedeci...VanBasten je napisao/la:Posljednji pozdrav
ćao, ćao, vozdrica
Jbg, treb'o im je neko reć' da kasno navečer hagra zna prisjest' pravoBegAx je napisao/la:Sljedeci...VanBasten je napisao/la:Posljednji pozdrav
ćao, ćao, vozdrica
Sutra, prekosutra, očekujem članak onog uhljupa iz Avaza Šumara (?)...Uživam
Cestitke ekipi na pobjedi protiv unisa
A vidim po sastavu da Jovic nikog ne stedi i neka, tako treba svaka cast,a za teren fakat sam se smijao i cudio komsinicama i njihovoj upravi na ciscenju terena i onda nasi slicno postupe,ja razumijem da je stadion u nadleznosti centra al moglo se prosle sedmice organizovat akcija (mislim na nasu upravu) da se sto bolje pripremi teren a ne gledat u nebo hoce li biti suncano,pomalo neozbiljno ,jer ako ne mislis na goste
bar misli na nase igrace jer ovakvi tereni pogoduju losoj igri i povredama igraca 
A vidim po sastavu da Jovic nikog ne stedi i neka, tako treba svaka cast,a za teren fakat sam se smijao i cudio komsinicama i njihovoj upravi na ciscenju terena i onda nasi slicno postupe,ja razumijem da je stadion u nadleznosti centra al moglo se prosle sedmice organizovat akcija (mislim na nasu upravu) da se sto bolje pripremi teren a ne gledat u nebo hoce li biti suncano,pomalo neozbiljno ,jer ako ne mislis na goste
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije skroz ociscen.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Najveći je problem što loš i neuslovan teren više odgovara ekipi koja se brani.adnanhz je napisao/la:Cestitke ekipi na pobjedi protiv unisa![]()
A vidim po sastavu da Jovic nikog ne stedi i neka, tako treba svaka cast,a za teren fakat sam se smijao i cudio komsinicama i njihovoj upravi na ciscenju terena i onda nasi slicno postupe,ja razumijem da je stadion u nadleznosti centra al moglo se prosle sedmice organizovat akcija (mislim na nasu upravu) da se sto bolje pripremi teren a ne gledat u nebo hoce li biti suncano,pomalo neozbiljno ,jer ako ne mislis na gostebar misli na nase igrace jer ovakvi tereni pogoduju losoj igri i povredama igraca
A gledaj finog vremena, zar nisu mogli to do danas zavrsiti, danas i sutra da se osusi i to bi vec na nesto licilo, poceli su nas ozbiljno zaj*bavatiSarajlijc@ je napisao/la:Nije skroz ociscen.
Hajde da vjerujemo upravi i tome da ce sve biti u redu u nedelju, i da ce Siroki da zijani od Zvijezde, da mi budemo drugi
Oko za oko, zub za zub!
Šta če se plaćat Mojoj TV?
Svaki prenos, da bi se gledao placa se 2 KM, u meniju kliknes na to i onda mozes gledati utakmicu, ali ti na racunu dodje 2 KM vise, isto vrijedi i za Zelju i za Sarajevo, ma nije to puno, ali opet zar im nije dosta sto im svaki mjesec iskesiram 70 KM za internet, telefon, TV, jos daj 2 Km da gledam Sarajevo, ali eto halal im bilo 
Oko za oko, zub za zub!
Ma ja ih gledam preko neta (imam njihov ADSL), njihove stranice. Jel to i za nas važi?samir825 je napisao/la:Svaki prenos, da bi se gledao placa se 2 KM, u meniju kliknes na to i onda mozes gledati utakmicu, ali ti na racunu dodje 2 KM vise, isto vrijedi i za Zelju i za Sarajevo, ma nije to puno, ali opet zar im nije dosta sto im svaki mjesec iskesiram 70 KM za internet, telefon, TV, jos daj 2 Km da gledam Sarajevo, ali eto halal im bilo
- molotovljev
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Nadam se da je ova izjava oko moguceg dolazka Saida samo patka. Pa djes' dovest covjeka koji nije fudbala igrao haman dvije godine??
Et' potpisat ga do kraja sezone, a treba covjeku do proljetnjeg dijela sljedece sezone da dodje u formu
Et' potpisat ga do kraja sezone, a treba covjeku do proljetnjeg dijela sljedece sezone da dodje u formu
Bilo bi mi drago da momak pocne negdje igrat, al realno treba prvo smrsat brat bratu 10 kilamolotovljev je napisao/la:Said Husejinovic![]()
Bravo ! Tako se to radi...idemo,korak po korak...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- molotovljev
10kg? Nije se zar nakacio na njemacke poslastice...classic je napisao/la:Bilo bi mi drago da momak pocne negdje igrat, al realno treba prvo smrsat brat bratu 10 kilamolotovljev je napisao/la:Said Husejinovic![]()
Bravo ! Tako se to radi...idemo,korak po korak...
ma dobro..vazno je da je tu,decko je bez sumnje talentovan fudbaler...do kraja sezone bio bi k'o bombona.
F.K.SARAJEVO
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Covjeku njegovog mentalnog kapaciteta ce trebat godina dana da skine 10kg. Ufuran, seksi moda, ovo ono.molotovljev je napisao/la:10kg? Nije se zar nakacio na njemacke poslastice...classic je napisao/la:Bilo bi mi drago da momak pocne negdje igrat, al realno treba prvo smrsat brat bratu 10 kilamolotovljev je napisao/la:Said Husejinovic![]()
Bravo ! Tako se to radi...idemo,korak po korak...![]()
ma dobro..vazno je da je tu,decko je bez sumnje talentovan fudbaler...do kraja sezone bio bi k'o bombona.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
šta kažete, ima desetak kilograma viška? ko da je to problem u ovoj ligi. evo kod komšija bešlija sa stomačinom igra na zavidnom nivou, a nekad je i zeka turković također sa stomakom pravio dar mar.
Bešlija s stomačinom. Pošto tako pričas prvo bih ti preporučio da odeš a neki trening ili možda pogledaš utakmicu neku usput pa da onda daješ takve komentare.pacovi_tu_ima je napisao/la:šta kažete, ima desetak kilograma viška? ko da je to problem u ovoj ligi. evo kod komšija bešlija sa stomačinom igra na zavidnom nivou, a nekad je i zeka turković također sa stomakom pravio dar mar.
Bešlija je sad spremniji igrač od vaših devet igrača, izuzmeš li malog Čomora.
Potpis!