Ma ja ih gledam preko neta (imam njihov ADSL), njihove stranice. Jel to i za nas važi?samir825 je napisao/la:Svaki prenos, da bi se gledao placa se 2 KM, u meniju kliknes na to i onda mozes gledati utakmicu, ali ti na racunu dodje 2 KM vise, isto vrijedi i za Zelju i za Sarajevo, ma nije to puno, ali opet zar im nije dosta sto im svaki mjesec iskesiram 70 KM za internet, telefon, TV, jos daj 2 Km da gledam Sarajevo, ali eto halal im bilo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- molotovljev
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Nadam se da je ova izjava oko moguceg dolazka Saida samo patka. Pa djes' dovest covjeka koji nije fudbala igrao haman dvije godine??
Et' potpisat ga do kraja sezone, a treba covjeku do proljetnjeg dijela sljedece sezone da dodje u formu
Et' potpisat ga do kraja sezone, a treba covjeku do proljetnjeg dijela sljedece sezone da dodje u formu
Bilo bi mi drago da momak pocne negdje igrat, al realno treba prvo smrsat brat bratu 10 kilamolotovljev je napisao/la:Said Husejinovic![]()
Bravo ! Tako se to radi...idemo,korak po korak...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- molotovljev
10kg? Nije se zar nakacio na njemacke poslastice...classic je napisao/la:Bilo bi mi drago da momak pocne negdje igrat, al realno treba prvo smrsat brat bratu 10 kilamolotovljev je napisao/la:Said Husejinovic![]()
Bravo ! Tako se to radi...idemo,korak po korak...
ma dobro..vazno je da je tu,decko je bez sumnje talentovan fudbaler...do kraja sezone bio bi k'o bombona.
F.K.SARAJEVO
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Covjeku njegovog mentalnog kapaciteta ce trebat godina dana da skine 10kg. Ufuran, seksi moda, ovo ono.molotovljev je napisao/la:10kg? Nije se zar nakacio na njemacke poslastice...classic je napisao/la:Bilo bi mi drago da momak pocne negdje igrat, al realno treba prvo smrsat brat bratu 10 kilamolotovljev je napisao/la:Said Husejinovic![]()
Bravo ! Tako se to radi...idemo,korak po korak...![]()
ma dobro..vazno je da je tu,decko je bez sumnje talentovan fudbaler...do kraja sezone bio bi k'o bombona.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
šta kažete, ima desetak kilograma viška? ko da je to problem u ovoj ligi. evo kod komšija bešlija sa stomačinom igra na zavidnom nivou, a nekad je i zeka turković također sa stomakom pravio dar mar.
Bešlija s stomačinom. Pošto tako pričas prvo bih ti preporučio da odeš a neki trening ili možda pogledaš utakmicu neku usput pa da onda daješ takve komentare.pacovi_tu_ima je napisao/la:šta kažete, ima desetak kilograma viška? ko da je to problem u ovoj ligi. evo kod komšija bešlija sa stomačinom igra na zavidnom nivou, a nekad je i zeka turković također sa stomakom pravio dar mar.
Bešlija je sad spremniji igrač od vaših devet igrača, izuzmeš li malog Čomora.
Potpis!
- molotovljev
Isto kao sto bih ja tebi preporucio da procitas sta je napisao,dakle:"Beslija sa stomacinom igra na zavidnom nivou"Aldinn1 je napisao/la:Bešlija s stomačinom. Pošto tako pričas prvo bih ti preporučio da odeš a neki trening ili možda pogledaš utakmicu neku usput pa da onda daješ takve komentare.pacovi_tu_ima je napisao/la:šta kažete, ima desetak kilograma viška? ko da je to problem u ovoj ligi. evo kod komšija bešlija sa stomačinom igra na zavidnom nivou, a nekad je i zeka turković također sa stomakom pravio dar mar.
Bešlija je sad spremniji igrač od vaših devet igrača, izuzmeš li malog Čomora.
Cak si i drugom dijelu posta napisao nesto besmisleno.Čomor je itekako spreman,mozda vise od svih navedenih.
9+1
F.K.SARAJEVO
Protiv
Osim ako je džabalaba, i skroman ugovor na 1,5 godina.
Osim ako je džabalaba, i skroman ugovor na 1,5 godina.
Jel doso Said sa R-osmicom u Sarajevo, ovdje u Tuzli skoro godinu dana se samo vozao. Realno mislim da vam nece moci nista pomoci u onakvom stanju
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 16 mar 2012, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normala da je dzabaluka , vidjecemo da li ce biti sta od njega. Meni je najgore zbog bube ako ne bude igra zbog ovog manekena.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Said Husejnović je odličan igrač za naše lige. Mlad je, sada će u maju napuniti 24 godine i bio bi Vam pojačanje da potpiše bar na 2,5 godina. Ukoliko to bude nešto, do kraja sezone, na godinu i sl. gluposti, onda će to biti fula. Uigra se, uđe u formu, pa slobodan igrač.
Biće Vam dobar, ako nije šuplja.
Biće Vam dobar, ako nije šuplja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
NAravno, slično ko i s Džafićem, trebaćemu polusezona da vrati kakav - takav ritam.fukara87 je napisao/la:Jel doso Sais sa R-osmicom u Sarajevo, ovdje u Tuzli skoro godinu dana se samo vozao. Realno mislim da vam nece moci nista pomoci u onakvom stanju
Zna lopte, talenat sigurno nije ispario iz njega, ali on mora prvo ponovo postati sportista - vratiti formu. Ne'mre to za mjesec dana, nikako.
Dakle, talentovan fudbaler poput njega je vrijedan određenog rizika, ali pod uslovima koje sam naveo gore.
DŽabalaba, ili nešto skromno na ruke, skromna platica s klauzulama o učinku i ugovor na godinu ipo najmanje.
Dobrodosao Saide! 
KAd ej već tu, naravno!BegAx je napisao/la:Dobrodosao Saide!
Joj ne mogu da vjerujem, samo se nadam da nije se nije zapustio
. Svaka čast za upravu.
Dobrodošao Saide...

Dobrodošao Saide...
- Evolution87
- Kontakt:
Trebao bi biti odlicno pojacanje i sad definitivno imamo najjaci napad u ligi sa Haskicem, Krpicem, Suljicem, Matkom, Obucom i njim 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma jarane, raspadamo sehilmo je napisao/la:Joj ne mogu da vjerujem, samo se nadam da nije se nije zapustio![]()
. Svaka čast za upravu.
Dobrodošao Saide...![]()
![]()
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
"Husejnović je danas potpisao jednogodišnji ugovor i postao je igrač našeg kluba. Nakon dužih pregovora smo se uspjeli dogovoriti s njim i on će od sada nositi bordo dres. Ipak, papirologija neće biti završena do nedjelje, tako da ga ne možemo očekivati u meču protiv GOŠK-a", potvrdio je za portal Sarajevo-x.com direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA