Nadam se ali on je zanimljiv samo nama od reprezentacija za koje moze nastupati. Hrvati ovakvih imaju na pretek, o Svabama da ne govorim.Ajax je napisao/la:Ako se pogleda minutaza Tina na SP. Ako znamo da se Stilic ni ne spominje vise. Prcic iz drugih razloga. Pjanic je pronasao novu poziciju. Ostaje jos samo dilema Tino-Sven ili Mario Vrancic. Mada o njemu se bas ne prica pino. Nadam se da ce dobiti ekspresno potrebne papire.Sabinho je napisao/la:
To je na Papetu.Kome ce postati zanimljiv?
![]()
Takvog momka bar ne isprobati je van pameti.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mene su napali da sam Emerik kad sam rekao da nije lijepo da dolazimo kao raspojasana banda u Brazil.The_Target je napisao/la:Reprezentacija BiH je bila jedini debitant i zbog postovanja prema ljudima iz zemlje koje dolazis kao i ljudi u ciju zemlju dolazis logicno je da obuces ono sto je primjereno. Trenerka zasigurno nije za selektora reprezentacije koji nas je kako kazu prvi put odveo na SP. Stvar je postovanja ne necijeg hira ili neukusa. Osim taktike koja je bila pogresna i ovo je jedan od pogresnih poteza u nizu.
Pogledas slike Hrvata, Engleza, Talijana, Holandjana itd...
Zasto smo uopste potpisivali ugovore sa Hugo Bossom, kad nismo ublacili njihova odijela?
Vaha je to objasnio u svom inervju, i rekao da ce govedu kupiti dva odijela da lici na covjeka.
Da zavrsim. Po meni se nema sta cekat vise sa Vrancicem. Cim prije debituje to je bolje za sve strane. Mogao je po meni komotno vec i na SP. Da se pristupilo momku odma poslje kvalifikacija. Kao npr. Kolasincu sto se je. Ali sad sta je tu je. Treba to rijesiti do prve utakmice kvalifikacija po meni.Sabinho je napisao/la:
Nadam se ali on je zanimljiv samo nama od reprezentacija za koje moze nastupati. Hrvati ovakvih imaju na pretek, o Svabama da ne govorim.
- DonCorleone
- Kontakt:
Znas li drug moj zasto je tvoje razmisljanje potpuno nepotrebno? Evo odgovoricu ti ukratko. Mi ne znamo ni pet minuta pred utakmicu koji ce sastav zaista istrcati na teren. Cak kada vidimo sastav, ne vjerujemo ocima vlastitim sta se zaista desava.Ajax je napisao/la: Ko mu je prva rezerva ako zakaze ili zbog povrede, kartona ??
1) Susic
2) Medunjanin
3) Prcic
4) M. Vrancic
5) ili misli Pjanica prekomandovat
6) Stilic
Koliko ja vidim Tino nam je prvi izbor/zamjena![]()
Prcica nece pozvat osim ako se ovaj ne ponizi preko novina. A za Vranica se nesto ne prica puno. Nije valjda da momak nece dobit sada poziv za dva mjeseca ??
Da ne izgubimo opet igraca. Sada ce postat jos zanimljiviji drugima. Valjda znas sta pricam. Sto se tice Medunjanina imam neki osjecaj da ce ga Pape nastavit forsirat na laznom zadnjem veznom. Umjesto da bi trazio neke nove igrace na toj poziciji kojima je to prirodna ( kao npr. Besic ). Stilica najvjerovatnije nece vise ni zvati. I ako je tako onda se namece da je Tino-Sven prirodni nasljednik Misketa.
Kada gd pomislis "evo hvala Bogu, nadosao je", izadju neki peti igraci na teren, na koje uopste niko nije ozbiljno racunao.
Safet je u tolikoj mjeri nepredvidiv, da je svaka dublja diskusija o buducim igracima, taktikama, formacijama potpuno uzalud. Sto vise razmisljam o ovome, sticem sve veci dojam da je covjek retardiran, nazalost.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Na poziciji Misketa ima i Deni Milosevic uz M.Vrancica i Stilica...Treba Papetu prioritet Arslanagic, Desni bek i jos jedan napadac i da sa Prcicem i Zukom rijesi sve.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma suti...dobro je da nije crni mrav...njih ima vise nego zutihcalcio je napisao/la:Ne vidis? Pa ovaj zuti mrav ima jedno 20 profila.drummer je napisao/la:Laki je malo nervozan?emir79 je napisao/la:Pozivam glavnog administratora, ne ove moderatore koji su mnogi od njih ovdje zalutali, da provjere clanove ovog foruma. Ocigledno je da se na ovom forumu nalaze tipovi koji su registrovani po 5-6 i vise nick-ova.
To je krsenje pravila bilokojeg portala.
Ocistite ovo!![]()
Nego stvarno,ko su ti dupli,ja ne vidim,doduse ja to i ne pratim niti me zanima.Ako je pametno procitam ako je nebuloza preskocim i to to.![]()
Ne pretjerujem.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Napravila se prva BIH patika ili ti "tena"....neka se napravi i prvi suskavac ili ti "vinterica"... 
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- 1988risha
- Kontakt:
Evo jedna za Safeta
Kakve pjevačice u Iranu,a on neće da potpiše ugovor s njima... Ljudi ga zovu svaki dan a on neće pa neće...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
S Safetom smo bili na svjetskom,a bit cemo i 2016. u Francuskoj. A modni gurui s foruma dudlaju.
- 1988risha
- Kontakt:
Ne bi ja rek'o da smo bili S SAFETOM...FKKrajina je napisao/la:S Safetom smo bili na svjetskom,a bit cemo i 2016. u Francuskoj. A modni gurui s foruma dudlaju.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- RockyMaivia
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zakasnio samRockyMaivia je napisao/la:Odlazi,jos nije kasno!!!!!!!!!!!
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Hhahah kako mu ga spustiJuventinisimo je napisao/la:Zakasnio samRockyMaivia je napisao/la:Odlazi,jos nije kasno!!!!!!!!!!!![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja mislim da je ovo los_blancos, il' ti ga meho i slične za'ebancije.Virtu4l je napisao/la:Ovaj se registruje po ko zna koji put,
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=33121" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda će ga ponovo skloniti.
emir79 je napisao/la:Hhahah kako mu ga spustiJuventinisimo je napisao/la:Zakasnio samRockyMaivia je napisao/la:Odlazi,jos nije kasno!!!!!!!!!!!![]()
Ne cudi me uopste ovako "poglup" post, nisam ni ocekivao nista drugo od tebe? Zar nije pametnije nekada preskociti neki post koji ti se ne svidja ako nemas nesto korisno za reci. Kao sto rekoh jednom, ovakvi (slcni/glupi) komentari se cesto mogu viditi na facebook-u (znate o cemu pricam...), uvijek mi to prvo padne na pamet.emir79 je napisao/la:Sta i Vegeta o fudbalu?![]()
Ne cudi me uopste
Zasto Emir H. ne smije nesto reci o fudbalu. Zasto odmah govoriti o vegeti, ministarskoj poziciji i sl. ?
Mozda se covjek poprilicno dobro razumije u fudbal (iako mislim da to nije nuzno potrebno da bi se mogao dati sud o Papetu). Na osnovu cega ti (ili vecina forumasa) imas pravo pisati o fudbalu (ako nije tajna) ?
To sto je javno iznio misljenje o Safetu daje mu dodatnu tezinu, ipak nije isto kao pisati na forumu.
http://****/11538-navijaci ... dison-park
"Zanimljivo je da je pozivanje Muhameda Bešića na Svjetsko prvenstvo u Brazilu naišlo na mnoge osude i kritike na račun selektora Safeta Sušića, no jasno je da je Pape napravio odličan potez koji je Bešiću omogućio interes najvećih europskih klubova, a koji će dugoročno uveliko koristiti našoj reprezentaciji, kao i samom fudbaleru.
Pozvati igrača mađarske lige da čuva najboljeg svjetskog fudbalera Messija i pri tome napraviti pun pogodak mogu napraviti samo pravi fudbalski stručnjaci."
koje su ovo budale sto pisu ovu glupost.
navijaci 2godine traze da Susic pozove ovog malog a on se pravio lud i govorio kako je mađarska liga slaba i kako je se posvađao sa Jagodicem samo da bi ugurao onog svoga malog kurca.
ja neznam da je iko kritikovao sto je pozvao Besica , svi su ga kritikovali sto ga nije zvao prije.
"Zanimljivo je da je pozivanje Muhameda Bešića na Svjetsko prvenstvo u Brazilu naišlo na mnoge osude i kritike na račun selektora Safeta Sušića, no jasno je da je Pape napravio odličan potez koji je Bešiću omogućio interes najvećih europskih klubova, a koji će dugoročno uveliko koristiti našoj reprezentaciji, kao i samom fudbaleru.
Pozvati igrača mađarske lige da čuva najboljeg svjetskog fudbalera Messija i pri tome napraviti pun pogodak mogu napraviti samo pravi fudbalski stručnjaci."
koje su ovo budale sto pisu ovu glupost.
navijaci 2godine traze da Susic pozove ovog malog a on se pravio lud i govorio kako je mađarska liga slaba i kako je se posvađao sa Jagodicem samo da bi ugurao onog svoga malog kurca.
ja neznam da je iko kritikovao sto je pozvao Besica , svi su ga kritikovali sto ga nije zvao prije.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Vrhunski potez Susica, nema sta.
Repka.ba 
Ko tu koga yebe? Režimski mediji u S. Koreji su mila majka za Papetove. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.