Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AvantiSignora
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AvantiSignora » 21 dec 2012, 22:58

milomlat je napisao/la:Ovo je kao prvenstvo bivse Jugoslavije. Zna se da Zvezda ili Partizan treba da osvoje ligu, i nema boga da bude drukcije. Eventualno da ulete Dinamo ili Hajduk, a Zeljo, ono bas kad su milijardu % bolji od 'konkurencije'. Znam ja da Juve ima najvise navijaca, ali brate sto je previse previse je. Pa ovi u SerijiA se vise ni ne trude da prikriju ova namjestanja. Necu vise nikako gledat Talijane, osim kad igra Roma. Tu imam licni interes, i to iskljucivo zbog jednog igraca, a on nije Totti :D

Pa ja mislim da svakog boli neka stvar hoces it gledati talijane ili ne :lol: ...Nemoj se pojesti sada od muke.. :mrgreen:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 21 dec 2012, 22:59

Pobijedit onog Orsata suca na liniji, neprocjenjivo, pokrao nas je a mi uvalili jos 3 :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 dec 2012, 22:59

Nema potrebe sada da se raspravljamo, teško je procijeniti da li bi bio gol ili ne, možda je mogao Vučko pustiti, ali svejedno najbitnije je da su tri boda upisana. Igrač utakmice je Gio - na njemu je bilo 4-5 žutih, imao je par lucidnih dodavanja, ali iskreno i par grešaka u ključnim situacijama. Međutim bila bi nepravda spomenuti i Vučka koji je zaista uveo živosti u napad, a vrijeme je da napokon navedemo i Matrija u pozitivnom kontekstu. Quagliarella me razočarao, očekivao sam više od njega, ali prilično jadna predstava koja ga je dovela na korak od odlaska.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 dec 2012, 23:00

Ja i dalje stojim pri tome da Matri mora napustiti Juventus. Svaka čast za ovo večeras, ali nije kalibar Juventusa.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 21 dec 2012, 23:01

Problem je sada kako cemo zaustaviti da neprimamo iz penala,. jer drugacije izgleda ne znamo primiti. Zadnji primjeni go je bio protiv Milana , i ko je tada sudio ;)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 21 dec 2012, 23:01

zasto objasnjavati trollovima kada su samo dosli da provociraju? :roll: onaj ko je gledao utakmicu vidio je da Damato i ostali nisu dobri sa glavom :roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 21 dec 2012, 23:02

slika
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 21 dec 2012, 23:03

sve igrace natjerat da ostanu poslije treninga i sutaju penale da konacno nauce, navikli prosle sezone da se ne svira nista pa sad promasuju stalno
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2012, 23:03

Ovom Juventusu se divim iz utakmice u utakmicu.Imaju kontinuitet dobrih igara,i tako su mocni na terenu!Sigurno sampioni za ovu sezonu.Jedina slaba tacka je Caceres,ostali su na zavidnom nivou ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 dec 2012, 23:04

LateraleSinistro je napisao/la:Pobijedit onog Orsata suca na liniji, neprocjenjivo, pokrao nas je a mi uvalili jos 3 :lol:
Tačno većeg pakaša nisam vidio u ligi. Kakav ušljo hljebe .... crko je haman što smo preokrenuli. Da je mogao kako pokazao bi još koji penal za Cagliari. Da su ovi koji put prešli centar, na njegovoj strani.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 dec 2012, 23:04

Nainngolan je dominirao :!:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 dec 2012, 23:06

Sabinho je napisao/la:Ovom Juventusu se divim iz utakmice u utakmicu.Imaju kontinuitet dobrih igara,i tako su mocni na terenu!Sigurno sampioni za ovu sezonu.Jedina slaba tacka je Caceres,ostali su na zavidnom nivou ;)
On nije prva postava, ali slab je večeras bio jer nije 100% spreman. ;) Inače je Chiellini prva, to vjerovatno znaš. :)

Pogba

Post Postao/la Pogba » 21 dec 2012, 23:08

Sabinho je napisao/la:Ovom Juventusu se divim iz utakmice u utakmicu.Imaju kontinuitet dobrih igara,i tako su mocni na terenu!Sigurno sampioni za ovu sezonu.Jedina slaba tacka je Caceres,ostali su na zavidnom nivou ;)
Ja sam inače veliki fan Caceresa, odigrao je odlično nazad, broj šuteva Cagliaria sve govori.
Prema naprijed je griješio u pasovima, ali to je nešto što se da ispraviti.

Nije on dugo igrao + vratio se poslije nešto teže povrede, sada će uhvatiti kontinuitet i nema problema.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 dec 2012, 23:08

Ali kakav doktor je BARZA! :o
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 21 dec 2012, 23:09

Salutate La Capolista!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 dec 2012, 23:09

Vidim niko nije pisao, ekipa je oborila onaj rekord što je Sarajevo1984 neki dan pisao, o broju bodova u jednoj godini, mislim da je srušen rekord Capelovog Juventusa 8-)

BRAVO JUVE!

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 21 dec 2012, 23:10

Andrej je napisao/la:Ali kakav doktor je BARZA! :o
Dooooktor! cojeve kako uzima lopte i hladno prenese naprijed.

I da ne zaboravim, Fino alla fine Forza Juventus. Veceras je taj moto ponovo pokazan!!!!!!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pogba

Post Postao/la Pogba » 21 dec 2012, 23:13

Padovan je napisao/la:Vidim niko nije pisao, ekipa je oborila onaj rekord što je Sarajevo1984 neki dan pisao, o broju bodova u jednoj godini, mislim da je srušen rekord Capelovog Juventusa 8-)

BRAVO JUVE!
94 boda. ;)
Andrej je napisao/la:Ali kakav doktor je BARZA! :o
Među top 5 stopera svijeta, neki su se ovdje smijali kada smo rekli da je uz Silvu najbolji stoper u Italiji, sada već svjetski stoper, izuzetno podcijenjen.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 dec 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 21 dec 2012, 23:13

AvantiSignora je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Ovo je kao prvenstvo bivse Jugoslavije. Zna se da Zvezda ili Partizan treba da osvoje ligu, i nema boga da bude drukcije. Eventualno da ulete Dinamo ili Hajduk, a Zeljo, ono bas kad su milijardu % bolji od 'konkurencije'. Znam ja da Juve ima najvise navijaca, ali brate sto je previse previse je. Pa ovi u SerijiA se vise ni ne trude da prikriju ova namjestanja. Necu vise nikako gledat Talijane, osim kad igra Roma. Tu imam licni interes, i to iskljucivo zbog jednog igraca, a on nije Totti :D

Pa ja mislim da svakog boli neka stvar hoces it gledati talijane ili ne :lol: ...Nemoj se pojesti sada od muke.. :mrgreen:
Pa zasto bih se jeo prijatelju. Ligu koja iz godine u godinu gubi rejting gledanosti nisam nikada posebno obozavao, ali kao sto dadoh za nagovijestiti, mene zanima Pjanic, i donekle Lulic. Inace smatram da je za svakog igraca koji drzi do sebe prokletstvo zavrsiti u Italiji, Rusiji ili Turskoj. Toliko od mene za ovaj put. Ipak se nadam da ce te imati istu srecu sa sudijama protiv Celtica, posto od talijanskog nogometa jedino vise mrzim skotski. Vooooozdra!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 dec 2012, 23:15

Conteov Juventus ispisao nove stranice historije Serije A

Večerašnjom pobjedom protiv Cagliarija, najtrofejniji italijanski klub je postavio novi rekord po broju osvojenih bodova u jednoj kalendarskoj godini...

Prethodno su Capellov Juventus iz 2005. godine i Mancinijev Inter iz 2007. godine osvojili 92 boda, ali je ova generacija Juventusa nakon sezone bez poraza, oborila još jedan veliki rekord u Seriji A sa 94 osvojena boda tokom godine.

U nezaboravnoj 2012. godini, slavni torinski klub je odigrao 62 utakmice u svim takmičenjima i ostvario je 45 pobjeda, 14 remija i samo tri puta je poražen (Napoli u finalu Kupa, te Inter i Milan ove sezone u prvenstvu).

Osvojili su Scudetto, Italijanski superkup, jesenju titulu ove sezone, a prošli su i u osminu finala Lige prvaka gdje igraju protiv Celtica. Također, igrali su i finale Italijanskog kupa, čime je iza torinskog giganta jedna od najuspješnijih godina u historiji.

Antonio Conte definitivno potvrđuje da njegovi rezultati na klupi Bianconera nisu slučajni i da se Stara dama vratila u sami vrh evropskog fudbala, a za samo godinu i pol dana, nekadašnji legendarni fudbaler Juventusa, ostvario je značajne rekorde, teško dostižne u budućnosti.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []