AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 12 mar 2015, 00:23

To sam i ja jos tad rekao. Mogu im halalit Ibru, Kaku, Shevu, al njega nikad :evil:
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 12 mar 2015, 14:41

Silva je ispricana prica nema potrebe za time...bez Silve se moze, ali nas je vise opeklo sto su Ibru prodali tad nam se napad raspao, jer Noccerino i Princ su eksplodirali uz Ibrinu igru, pojedinačno ni sjena pnih igraca...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 mar 2015, 14:51

Kod mene je obratno misljenje. Vise nas je opekao odlazak Silve nego Ibre. Silva je bio zadnji kvalitetni defanzivac u nasoj ekipi,odbrana je ako nista licila na odbranu dok je on igrao tu.
A bez Ibre se moglo,itekako. Prince i Nocerino su samo imali tu vatrenu sezonu i nista vise,njihov vrhunac karijere.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 mar 2015, 15:14

Prvi bedem odbrane su zadnji vezni i defanzivni vezni, ako njih nema odbrana je osudjena na propast, sad se sjetite kako je to bilo s Prilom i Gatusom, a pogledajte s Muntarijem i Essienom :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 mar 2015, 15:33

To stoji svakako. Ali nije isto kada su stoperski par Nesta/Maldini, Nesta/Thiago Silva ili ono danas,Alex/Palota :crazy:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 12 mar 2015, 15:37

Najboljeg stopera i napadača na svijetu prodati za pišljiva 64 miliona,u vaktu kad se upola lošiji igrači prodaju za puno veće pare.To je taj samoprozvani transfer guru,gospodin Galliani.Ako nije mogao uzeti 100 miliona za Ibru i Silvu i to od prebogatih Arapa,onda je on ništa drugo do nesposoban.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 mar 2015, 15:50

Ja vjerujem da bi on izmuzao i 100 miliona za njih, ali je bio ogranicen vremenom jer je onaj navaljivao da se sto prije prodaju da bi se razrijesili dugovi. Yebi ga, zadnji dani merkata, to je ono bilo daj sta das.

Ma necu im nijednu prodaju halaliti (osim onih koji su sami zeljeli ici), radi pisljivih 50 miliona duga se prodala dva najbolja igraca, a covjek na racunu ima 8 milijardi. Ma idi u qrac, k'o da je 500 miliona a ne pedesetak. Od tad nam je sve krenulo izbrdo, prebrzo i prenaglo se desila smjena generacija i prodaja najboljih igraca i vec 3 godine se ne oporavljamo od toga (i boga pitaj kad cemo).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 mar 2015, 16:04

meskalin je napisao/la:Silva je ispricana prica nema potrebe za time...bez Silve se moze, ali nas je vise opeklo sto su Ibru prodali tad nam se napad raspao, jer Noccerino i Princ su eksplodirali uz Ibrinu igru, pojedinačno ni sjena pnih igraca...

I ja ću se složiti sa tobom, Ibra je sa sobom vukao čitavu ekipu on kada je otišao Milan se polako počeo raspadati i fantastična kupovina Nocerino za manje od miliona (a dao 10 golova u sezoni) je ipak opravdao svoje neznanje i tu smiješnu cifru.. Ista stvar je i sa Boatengom...

Što se tiče Silve, dobar igrač ali bilo je njega i prije Ibre pa Milan nije bio nešto specijalno jak. Kod njega me najviše nerviralo što je često imao sitne povrede i propusti jednu, dvije utakmice pa uveže tri pa se opet povrijedi. Falilo mu je kontinuiteta u igri, barem po meni.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 12 mar 2015, 16:09

Silva nije bio samo dobar igrač,već je bio najbolji stoper lige i svijeta,odnosno još uvijek je najjači na planeti.Takvu eleganciju igranja u odbrani imao je još samo veliki Sandro Nesta.Ono što je bio Ibra za napad to je Thiago bio za odbranu.Zato nemojte pisati kako odlazak Silve nije bitan kao odlazak Ibre.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 mar 2015, 16:14

AgentttB je napisao/la:Silva nije bio samo dobar igrač,već je bio najbolji stoper lige i svijeta,odnosno još uvijek je najjači na planeti.Takvu eleganciju igranja u odbrani imao je još samo veliki Sandro Nesta.Ono što je bio Ibra za napad to je Thiago bio za odbranu.Zato nemojte pisati kako odlazak Silve nije bitan kao odlazak Ibre.
Ne znam, ne bih se složio sa tobom. Ibra je među tri napadača na svijetu a Silva možda TOP 10 stopera na svijetu. Znao je on često kiksati al' za ove današnje mentole je Nesta i Maldini u jednom :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 mar 2015, 16:25

Silva je stoper br. 1 na planeti ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 mar 2015, 17:27

Da se tad moglo birati između njih dvojice uvijek bi radije zadržao Silvu. Svaka cast Ibri al nikad nisam volio da ekipa zavisi od jednog čovjeka. To je bio slucaj kod nas, Ibra je rjesavao tekme, al kad bi on napravio glupost (a bilo ih je) i nema ga par tekmi onda nam je igra licila na danasnji Milan. Mozda malo prerjerujem,al bitna je poenta.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 mar 2015, 17:45

I ja bih uvijek zadrzao Silvu, po meni su dobra odbrana i golman stub ekipe, a on je onaj tip igraca koji je mogao i druge ciniti boljim.
Naprijed vise volim gledati kolektiv koji se nadopunjuju i koji skupa odlicno funkcionisu nego zavisnost o jednom igracu, to je uvijek rizicno. A mi sad nemamo ni jedno ni drugo sto je najzalosnije. :yawn:

e jos samo fali da inter dovede jovetica :zzz:
ako ovi nasi nastave ovako, mi cemo jos moci samo sanjati top 5... racunajuci igracku kvalitetu i roster, mi smo jos tu u odabranom drustvu (bez obzira na stanje na tabeli), a do godine sa ovim kadrom vise ni tu necemo biti. samo nek' oni stoje u mjestu dok se drugi pojacavaju, bas da vidim dokle cemo dogurati. :zzz:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 mar 2015, 17:56

Svako ima svoje mišljenje, poštujem :thumbup:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 mar 2015, 21:54

Gamad jedna, sto ste se usutili? :urnebes:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 mar 2015, 22:24

Hahaha :lol: Da se otvori tema za Vrbanjusu bila bi aktivnija od nase :D
A ne ozbiljno i nemamo o cemu pisati,sve se zna :) Cekamo da nas Fiorentina samelje pa cemo vidjeti dalje ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 mar 2015, 22:27

Zatisje pred buru :kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 mar 2015, 22:38

Pa dobro, mi smo i vise nego aktivni kad se uzme u obzir da se nema sta pricati, ali smo svejedno tu negdje u top 10 klubova na forumu. :P

Ma tu utakmicu ni ne uzimam za ozbiljno, em ce nas napucati em ce i onaj jado ostati na klupi. A i da ne ostane, nista znacajno se nece promjeniti. Svejedno mi vise sve postalo.
Nama ce biti interesantno tamo u maju/junu. :kafa:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 mar 2015, 23:16

Koje smo mi srece, lupit cemo viole 1:3 i Pippo ce ostati trener :mrgreen:

A dobri smo mi kakvo nam je stanje u ekipi, barem se nesto pise, diskutuje i raspravlja. puno raje je vec odustalo, kako ja pamtim neke nickove.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 mar 2015, 23:32

Ma mi smo kao Curva Sud, jednostavno smo uvijek uz Silvija i klub :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.