Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Tacno ce ih ovi izgubljeni bodovi skupo kostati, pa kako kiks...da ne kiksaju i za scudeto bi se borili, ne da im se nesto

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jao Higuaina dominacije...
Sjecam se da sam nedavno bio meta napada kad sam Dzeki pozelio Higuainove brojke u slijedecoj sezoni 
Huska je napisao/la:Tacno ce ih ovi izgubljeni bodovi skupo kostati, pa kako kiks...da ne kiksaju i za scudeto bi se borili, ne da im se nesto![]()
3:0
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
#samoacmilankiksa 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Nedostatak inteligencije pojedinim ne dozvoljava da shvate rijeci kolege od neki dan, iako je to fino pojasnio 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ajde ba ako je LP, barem EL nije tako daleka
koji kiks manje vise 
Boli vas qurac vi uzimate ScudettoHuska je napisao/la:Ajde ba ako je LP, barem EL nije tako dalekakoji kiks manje vise
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tko je rekao?FaraonTM je napisao/la:Boli vas qurac vi uzimate ScudettoHuska je napisao/la:Ajde ba ako je LP, barem EL nije tako dalekakoji kiks manje vise
Vi prije par mjeseci.Huska je napisao/la:Tko je rekao?FaraonTM je napisao/la:Boli vas qurac vi uzimate ScudettoHuska je napisao/la:Ajde ba ako je LP, barem EL nije tako dalekakoji kiks manje vise
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svadja od trece do seste pozicije. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Daj ba nemojte, ofirno je, svadfjate se ko je losiji.Djeca vam se smiju.
Ne mogu da vjerujem da ovo pishem, ali pobijediti poslije onakvog sudjenja mogu samo najveci.Iako sam to napisao i na pocetku sezone, sada sam siguran da osvajate.Ovako igra jedan sampion. Samo se nadam da ce Napoli izdrazati sto duze, zbog - radi zanimljivosti lige.L'Avvocato je napisao/la:Ovo je nestvarno kako loše sudi ... pa jel' moguće čovječeIlPrincipino je napisao/la:Massa![]()
Murillo=JJ
Ne svađam se nego mu pokušavam dokazati nešto, valjda skonta.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mene bas zanima koji su to forumasi, jer sam to izgleda nekako propustioFaraonTM je napisao/la:Vi prije par mjeseci.Huska je napisao/la:Tko je rekao?FaraonTM je napisao/la: Boli vas qurac vi uzimate Scudetto
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ma zela faraon, hoce on.arminz je napisao/la: Mene bas zanima koji su to forumasi, jer sam to izgleda nekako propustio
Mozda par klinja, mi standardni smo bili i vishe nego realni.
Murillo=JJ
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ima i toga. Treba proći ovako očajne sudije i opet uzeti sva tri boda.SampiJuve je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da ovo pishem, ali pobijediti poslije onakvog sudjenja mogu samo najveci.Iako sam to napisao i na pocetku sezone, sada sam siguran da osvajate.Ovako igra jedan sampion. Samo se nadam da ce Napoli izdrazati sto duze, zbog - radi zanimljivosti lige.
Ali čitam da je i na San Paolu isto tako bilo. Tako da se i za njih mogu reći iste stvari. Biće derbi jak k'o nikad.
Da se vratim na suđenja u Seriji A. Ovo šta se radi u zadnje 3-4 sezone je nešto najjadnije ikad viđeno. Pa kako je moguće da liga napreduje kad sudije nemaju blage veze o fudbalu, o kretnjama po terenu, kad su bezmudi, kad im je mrsko trčati ili se plaše pustiti malo žustriju igru svirajući svaki kontakt, kad su pomoćnici ćoravi (pogotovo oni iza golova) itd. itd. Ovo je negledljivo svega mi. Tužno do bola.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Isto kao što ja nisam upratio da je neko rekao da Milan ide u Ligu Prvaka a ovaj lafo ismijava nešto.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To sam se ja od prije par dana nadovezao, nista drugoFaraonTM je napisao/la:Isto kao što ja nisam upratio da je neko rekao da Milan ide u Ligu Prvaka a ovaj lafo ismijava nešto.
Moram malo ispratit danasnje rezultate, kao sto ste i vi ovaj danasnji prvi
Svejedno nisam primjetio da je neko od Milanista danas spomenuo Inter i Scudetto možda se jest par forumaša smijalo što se kiksali protiv zadnje ekipe na tabeli, smij se i ti i šukaj što Milan nije dobio Udinese al' nemoj spominjati LP bezveze kad i sam znaš da to nije bilo realno ni u jednom trenutku, čak štaviše realnije je bio Interov Scudetto nego Milanova Liga Prvaka ili ti prva tri mjesta da neko ne shvati pogrešnoHuska je napisao/la:To sam se ja od prije par dana nadovezao, nista drugoFaraonTM je napisao/la:Isto kao što ja nisam upratio da je neko rekao da Milan ide u Ligu Prvaka a ovaj lafo ismijava nešto.![]()
Moram malo ispratit danasnje rezultate, kao sto ste i vi ovaj danasnji prvi
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Derbi ce biti zestok.
Napoli ima odlicnu ekipu i mogu svakome dati gol.
Juve ima problema sa Chiellinijem vraca se Zaza sto ce dati neke druge mogucnostu u napadu i prosiriti manevarski momenat.
Ako gosti pobijede to bi bio ogronan korak ka historijskom Scudettu dugo predugo ga cekaju.
Nerijeseno jos daje nade Juventusu dok pobjeda otvara sve.
Bice zestoko
Napoli ima odlicnu ekipu i mogu svakome dati gol.
Juve ima problema sa Chiellinijem vraca se Zaza sto ce dati neke druge mogucnostu u napadu i prosiriti manevarski momenat.
Ako gosti pobijede to bi bio ogronan korak ka historijskom Scudettu dugo predugo ga cekaju.
Nerijeseno jos daje nade Juventusu dok pobjeda otvara sve.
Bice zestoko
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 7 gostiju.