Glupo je sa bilo kojim igracem potpisivat ugovor na godinu dana, jer onda si taoc igraca i ti finansiras njegov napredak i povratak u formu a od njega nemozes nista zaradit. Znaci propali kapital. Cuj u Maju da produzi ugovor. To ti ocekujes da ce on do Maja biti u formi i da ces moci nesta vidjet od njega? Isto tako o tome da on samo ceka euro utakmice ljetos. Ti mislis da fudbaler koji nije igrao godinu dana i koji ima 15kg viska da moze doci u optimalnu ili u najmanju ruku solidnu formu za 3-4 mjeseca? Svaki "profesionalac" to se odnosi na igraca i trenera, znaju da ako si van terena 2 mjeseca da ti treba 4 da se vratis u formu. Said nije igrao, sem na terminu, nigdje godinu dana, pa ti skontaj koliko ce njemu trebat da procisti dizne i da makne guzovima.VanBasten je napisao/la:A, npr ne postoji mogućnost da mu se negdje u maju produži ugovor an još po godine i tako i zaradimo?
Ili da postoji klauzulua u njegovom ugovoru po učinku?
Jbt rek'o bi čoek pregovori bili na Big Brotheru.
Generalno, tvoj post bi se mogao kmotno odnositi na svakog igrača u našem klubu. Odnosno, na svakog profesionalnog igrača.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesi ti siguran da je Husejnovic u Bremenu dobivao 65.000 eura mjesceno (130.000 KM), to znaci godisnje 780.000 eura (1.560.000 KM).SkyWallker je napisao/la:Ne kontam, niste imali za plaću Kojaševiću čija je plaća bila najveća od svih fudbalera u klubu a to je bio i jedan od razloga da Kojašević potraži novu sredinu a dolazi Husejinović koji je u Werderu imao 65.000 eura neto mjesećno i koji sugurno neće igrati u Sarajevu za plaću prilagodjenu nasim uslovima a odakle pare Sarajevu ?? bilo je kresanje plaća svima, skraćen igrački kadar itd., samo ne kontam sta mu bi sa angazmanom u Eintrachtu Braunschweig !? bio je na probi u Decembru kod njihma ko će ga znati mozda je i sam platio Irfanu samo da nadje klub i vrati se u formu
Stasne pare sigurno se momak obogatio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakvih ba 15 kila viska jeste vi normalni ?
Uglavnom ako ga moze budzet kluba trpit meni ne smeta i ako sta palamudimo ovdje kad ce sef odluci da li ce igrat ili ne.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@AÐ_Official
jedno pitanje, jesil pročitao ugovor.
nemoj odgovarati, retoričko je.
Dakle, pričaš na suho.
I postaješ polahko dosadan. Boli nas sviju ovdje kolektivno kur.ac što ti i Said niste u dobrim odnosima.
jedno pitanje, jesil pročitao ugovor.
nemoj odgovarati, retoričko je.
Dakle, pričaš na suho.
I postaješ polahko dosadan. Boli nas sviju ovdje kolektivno kur.ac što ti i Said niste u dobrim odnosima.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Spremit če njega SIR JOVIĆ evo kako je to radio u Zvijezdi...kupite 4-5 crni buradi (ili da vam mi pošaljemo) napunite hladnom vodom i još ubacite po kantu leda i kad igrači završe trening uskaču u buradSkyWallker je napisao/la:Ne kontam, niste imali za plaću Kojaševiću čija je plaća bila najveća od svih fudbalera u klubu a to je bio i jedan od razloga da Kojašević potraži novu sredinu a dolazi Husejinović koji je u Werderu imao 65.000 eura neto mjesećno i koji sugurno neće igrati u Sarajevu za plaću prilagodjenu nasim uslovima a odakle pare Sarajevu ?? bilo je kresanje plaća svima, skraćen igrački kadar itd., samo ne kontam sta mu bi sa angazmanom u Eintrachtu Braunschweig !? bio je na probi u Decembru kod njihma ko će ga znati mozda je i sam platio Irfanu samo da nadje klub i vrati se u formu
Zadnja izmjena: maksi, dana/u 16 mar 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
To je ustvari jedna od modernijih metoda reokuperacije mišića 
glupost za hrabre je sebičan lijek
- SkyWallker
Pa sta si ti mislio, igrao je u Bundesligi, bio član Werdera koji je medju top 5. najplaćenijih klubova (Bayern,Borussia D., Schalke pa Werder i Bayer) a član je bio pune tri godine, voza Audia R8., planira otvoriti najvecu diskoteku u BIH, uglavnom ne stedi na parama trosi na sve i svasta a ako je pametno znao sa parama sigurno ima milion maraka nasih u džepuElegant je napisao/la:Jesi ti siguran da je Husejnovic u Bremenu dobivao 65.000 eura mjesceno (130.000 KM), to znaci godisnje 780.000 eura (1.560.000 KM).SkyWallker je napisao/la:Ne kontam, niste imali za plaću Kojaševiću čija je plaća bila najveća od svih fudbalera u klubu a to je bio i jedan od razloga da Kojašević potraži novu sredinu a dolazi Husejinović koji je u Werderu imao 65.000 eura neto mjesećno i koji sugurno neće igrati u Sarajevu za plaću prilagodjenu nasim uslovima a odakle pare Sarajevu ?? bilo je kresanje plaća svima, skraćen igrački kadar itd., samo ne kontam sta mu bi sa angazmanom u Eintrachtu Braunschweig !? bio je na probi u Decembru kod njihma ko će ga znati mozda je i sam platio Irfanu samo da nadje klub i vrati se u formu
![]()
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Da je lezao 4 godine i ceskao se, opet je dobar za nase lige.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Svaka mu cast, barem ih je posteno zaradio tj. fudbalom.SkyWallker je napisao/la:Pa sta si ti mislio, igrao je u Bundesligi, bio član Werdera koji je medju top 5. najplaćenijih klubova (Bayern,Borussia D., Schalke pa Werder i Bayer) a član je bio pune tri godine, voza Audia R8., planira otvoriti najvecu diskoteku u BIH, uglavnom ne stedi na parama trosi na sve i svasta a ako je pametno znao sa parama sigurno ima milion maraka nasih u džepuElegant je napisao/la:Jesi ti siguran da je Husejnovic u Bremenu dobivao 65.000 eura mjesceno (130.000 KM), to znaci godisnje 780.000 eura (1.560.000 KM).SkyWallker je napisao/la:Ne kontam, niste imali za plaću Kojaševiću čija je plaća bila najveća od svih fudbalera u klubu a to je bio i jedan od razloga da Kojašević potraži novu sredinu a dolazi Husejinović koji je u Werderu imao 65.000 eura neto mjesećno i koji sugurno neće igrati u Sarajevu za plaću prilagodjenu nasim uslovima a odakle pare Sarajevu ?? bilo je kresanje plaća svima, skraćen igrački kadar itd., samo ne kontam sta mu bi sa angazmanom u Eintrachtu Braunschweig !? bio je na probi u Decembru kod njihma ko će ga znati mozda je i sam platio Irfanu samo da nadje klub i vrati se u formu
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bravo za dovodjenje Saida
Ove price oko stomaka i zapustanja ja u startu pisam,jel ja znam za te nase primjere sa zapustenim igracima pa su top bili,ako cemo realno ovdje ako si dobar dobar si,nije Engleska liga pa da ce fizika toliko odudarati od ostallih I da ces kaskati za ostalim jel 95% igraca u ligi nije fizicki spremno i to je cinjenica, ako znas lopte znas ako neznas mozes biti Rambo i Bolt u jednom al kad si rinaka onda si rinaka,realno znamo ko je i sta je bio Zeka sa stomakom metar ispred sebe,i zadnji primjer zna se kakav je Edin Pehlic bio sad zadnji put kad se vratio sa xxx kila viska i sa svim,pa je opet ono malo malo utakmica sto je odigrao mozda i najbolji igrac bio i nazabijao se golova,Saida smatram igracinom i za mene je vrh sto smo doveli jedno tako zvucno ime,majstore dobro dosao...za jedno mjesec da te gledamo od pocetka aBd...na kraju nemamo sta izgubiti mozemo biti samo na dobitku sa njim,i ja uvijek to tako gledam
Ove price oko stomaka i zapustanja ja u startu pisam,jel ja znam za te nase primjere sa zapustenim igracima pa su top bili,ako cemo realno ovdje ako si dobar dobar si,nije Engleska liga pa da ce fizika toliko odudarati od ostallih I da ces kaskati za ostalim jel 95% igraca u ligi nije fizicki spremno i to je cinjenica, ako znas lopte znas ako neznas mozes biti Rambo i Bolt u jednom al kad si rinaka onda si rinaka,realno znamo ko je i sta je bio Zeka sa stomakom metar ispred sebe,i zadnji primjer zna se kakav je Edin Pehlic bio sad zadnji put kad se vratio sa xxx kila viska i sa svim,pa je opet ono malo malo utakmica sto je odigrao mozda i najbolji igrac bio i nazabijao se golova,Saida smatram igracinom i za mene je vrh sto smo doveli jedno tako zvucno ime,majstore dobro dosao...za jedno mjesec da te gledamo od pocetka aBd...na kraju nemamo sta izgubiti mozemo biti samo na dobitku sa njim,i ja uvijek to tako gledam
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Joj sto palamudite oko Saida kako vam ne desadi. Prvo u ovoj nasoj ligi takav igrac moze da igra sa jednog nogom, kao stro je Zeka igrao sa svojih 38,5god nemoj da ste smijesni. Liga je s r a n j e odbicno tako da Said moze igrati da ima 95kg i stomak do poda. Prije tacno nepunih godinu dana na HRT u zimskoj pauzi njihove lige dok sam gledao njih sport poslije dnevnika napisali su nekoliko imena kao potencijalnih pojacanja Dinama, izmedju ostalih pisalo je Semir Stilic i Said Husejinovic. Pa nisu Dinamo ni Mamic pasli niti su debili da neznaju kako je Said extra igrac a ni tada nije igrao nego je grijao hoklicu. Dalje evo i clanak od 7mjeseca 2011 kada ga je Hajduk mislio dovesti. Pa nemoze lik da zaboravi da igra za 7-8 mjeseci. Znaci Dinamo i Hajduk su ga zeljeli dovesti i da su ga doveli bio bi pojacanje samo neki nasi pametnjakovici i zlobne duse misle da nije. Zlobne duse mogu samo da nam ga P U S E!!!
http://www.jutarnji.hr/said-huseinovic- ... k-/956513/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... emena.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.jutarnji.hr/said-huseinovic- ... k-/956513/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... emena.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- SkyWallker
miky_hz je napisao/la:Bravo za dovodjenje Saida![]()
sto ga onda nisu doveli ako su ga toliko željeli !? bio je na probi u Braunschwajgu pa nije uspio iz sebi poznatih razloga daj molim teJoj sto palamudite oko Saida kako vam ne desadi. Prvo u ovoj nasoj ligi takav igrac moze da igra sa jednog nogom, kao stro je Zeka igrao sa svojih 38,5god nemoj da ste smijesni. Liga je s r a n j e odbicno tako da Said moze igrati da ima 95kg i stomak do poda. Prije tacno nepunih godinu dana na HRT u zimskoj pauzi njihove lige dok sam gledao njih sport poslije dnevnika napisali su nekoliko imena kao potencijalnih pojacanja Dinama, izmedju ostalih pisalo je Semir Stilic i Said Husejinovic. Pa nisu Dinamo ni Mamic pasli niti su debili da neznaju kako je Said extra igrac a ni tada nije igrao nego je grijao hoklicu. Dalje evo i clanak od 7mjeseca 2011 kada ga je Hajduk mislio dovesti. Pa nemoze lik da zaboravi da igra za 7-8 mjeseci. Znaci Dinamo i Hajduk su ga zeljeli dovesti i da su ga doveli bio bi pojacanje samo neki nasi pametnjakovici i zlobne duse misle da nije. Zlobne duse mogu samo da nam ga P U S E!!!
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
@SkyWallker
a sto se ti sekiras toliko za nas i Saida....da smo doveli reisa ulemu da igra kod nas, igra za nas voljeni klub a ne za tvoj....eto nek je Bekric mogao igrati u ligi petice pa je za vas pojacanje ko da ste doveli Rivalda....da valja igrao bi u nekoj jacoj ligi a ne vratio se kod vas....daj molim te
a sto se ti sekiras toliko za nas i Saida....da smo doveli reisa ulemu da igra kod nas, igra za nas voljeni klub a ne za tvoj....eto nek je Bekric mogao igrati u ligi petice pa je za vas pojacanje ko da ste doveli Rivalda....da valja igrao bi u nekoj jacoj ligi a ne vratio se kod vas....daj molim te
- SkyWallker
Šta kontriraš odmah !? ne skiram se ja niti za vas a pogotovo za Saida, na forumu sam, diskutujem o svemu sto pročitam i vidim, nisam ograničen da se drzim samo teme svog kluba zanima me sve i svasta a tebi ako smeta sto kao Manijak gledam sta se pise po forumu na temi Sarajeva odloguj se najbolje ti je, ako nemas argumenata nemoj da odg. bezveze fino sam dao konstataciju, ne budi djetinast bgtado-hz je napisao/la:@SkyWallker
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Njemu je do igranja Evrope i dokazivanja drugim klubovima, a ne do para
. Kao što je neko spomenuo, da je do para otišao bi u Kinu 
ma dobili ste jako pojacanje al samo za street race, on opci sa svojim autom 
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
P.S. Uskoro na naslovnici ss.ba izlazi članak o komšijama"Dolazim u Sarajevo jer želim osvojiti prvenstvo i sa ekipom se nametnuti u predstojećim evropskim takmičenjima. Trener Jović je posložio odličnu ekipu, a ja se nadam da ću brzo izboriti svoju minutažu", izjavio je Husejinović za službenu stranicu kluba sa Koševa.
Hajde ti meni reci jer i mene jako zanima, ma sta jako zarko me zanima kako da vi sprijecite da se bodete nozevima na tribini, kako da sprijecite to da vam jedan vas navijac proda trans(Robijasima), kako to da vam se par navijaca Hordi Zla slika na jugu (neki dan), kako da popravite krov zapada da nebi neko poginuo i pregledate ostatak stadiona jer je sve u raspadu pa je svakog normalnog covjeka strah krociti nogom, kako to da navijaci svog voljenog kluba nisu ocistili na vrijeme juznu tribinu, zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzzSkyWallker je napisao/la:Šta kontriraš odmah !? ne skiram se ja niti za vas a pogotovo za Saida, na forumu sam, diskutujem o svemu sto pročitam i vidim, nisam ograničen da se drzim samo teme svog kluba zanima me sve i svasta a tebi ako smeta sto kao Manijak gledam sta se pise po forumu na temi Sarajeva odloguj se najbolje ti je, ako nemas argumenata nemoj da odg. bezveze fino sam dao konstataciju, ne budi djetinast bgtado-hz je napisao/la:@SkyWallker
Šteta što nije došao prije, barem ovaj zadnji dio priprema da je odradio sa ekipom, ali nema veze....
Najveća zvijezda prelaznog roka
Bravo uprava, Baljak out, Husejinović in.
Najveća zvijezda prelaznog roka
Bravo uprava, Baljak out, Husejinović in.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- eliminator
- Kontakt:
i mene zanima kako da vi sprijecite da se bodete nozevima po tribini i kako to da vam se par navijaca Želje slika na sjeveruado-hz je napisao/la:Hajde ti meni reci jer i mene jako zanima, ma sta jako zarko me zanima kako da vi sprijecite da se bodete nozevima na tribini, kako da sprijecite to da vam jedan vas navijac proda trans(Robijasima), kako to da vam se par navijaca Hordi Zla slika na jugu (neki dan), kako da popravite krov zapada da nebi neko poginuo i pregledate ostatak stadiona jer je sve u raspadu pa je svakog normalnog covjeka strah krociti nogom, kako to da navijaci svog voljenog kluba nisu ocistili na vrijeme juznu tribinu, zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzzSkyWallker je napisao/la:Šta kontriraš odmah !? ne skiram se ja niti za vas a pogotovo za Saida, na forumu sam, diskutujem o svemu sto pročitam i vidim, nisam ograničen da se drzim samo teme svog kluba zanima me sve i svasta a tebi ako smeta sto kao Manijak gledam sta se pise po forumu na temi Sarajeva odloguj se najbolje ti je, ako nemas argumenata nemoj da odg. bezveze fino sam dao konstataciju, ne budi djetinast bgtado-hz je napisao/la:@SkyWallker
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.