Cuj zamislite. Nemam sta zamisljati. Ima ih sepet a i gorih od ovog. Kyrgios je bar talenat i moze dici svakoga kad rascisti sam sa sobom, pa moze se i razumjeti arogancija, a ovaj nas jado da ga cvokom ko derne sasuo bi se ko sijalica. Kad se samo sjetim Herberta kad mu rece, pajdo koji je tebi problem, sta mi komentarises poene, jesi li ti dobar? Sageo glavu ko pseto. Eto to je Damir Dzumhur, a Kyrgios jeste budala, ali Kyrgios ima neke argumente imas njegovu presicu kad je povaljo novinare samo tako, trazio da mu se dovede lik koji je nesto izjavio, bas prstom uperio, bar lik ima petlju, a ovaj nas ne zna bil piskio ili kakio. Ni za sta stvoren nije.shminka je napisao/la:Zamislite Damir odigra neki meč nalik ovom Kyrgiosovom![]()
![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Iskreno se nadam da će biti tako.Effenberg je napisao/la:Necu ga vise ni gledati ni pratiti jer ne zasluzuje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znal neko zasto je odgodjen Mirzin mec?? Na mojoj prognozi u Taskhentu sija sunce 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kisa, prema AccuWeatheru
Hoce kume definitivno, ja se evo kunem sada! Izbacio sam ga iz svih aplikacija gdje pratim rezultate, i prekrizio sa liste sportista koje simpatisem i gledam u potpunosti, zadnji put sam mu dao sansu nadao se da ce se popraviti i malo je ko poceo i opet stare navike. Gotovo je sad prevrsio je svaku mjeru, necu da gledam sabana vise nikako. Docu ovdje procitati s vremena na vrijeme komentare i to je to. Ja ne zelim da gledam anti-tenis i anti-sportiste.Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da će biti tako.Effenberg je napisao/la:Necu ga vise ni gledati ni pratiti jer ne zasluzuje.
Zivi vi meni bili!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Doćeš ti nama opet nakon sljedećeg dobrog turnira Damira.
I ja sam to milion puta rek'o ali opet ga gledam. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovo je stvarno papanluk, pratim ga vec 6 godina, ali ove stvari su dno dna da je ne znam ti ko.Unofficialpage je napisao/la:Doćeš ti nama opet nakon sljedećeg dobrog turnira Damira.I ja sam to milion puta rek'o ali opet ga gledam.
Da mi je dijete puko bi mu 2,3 vaspitne za ova sranja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Necu kume majke mi, kazem ti kad proleti mi vijest usputno da vidim, docu i procitati mozda komentare i to je to. Nemam vise vremena za gluposti, pogotovo ne Damirove. Ne zasluzuje da se gleda vise nikako. Njegov karakter je blamaza za sport. Ima finih tenisera i teniserki i toliko dobrih meceva da i to nemas vremena popratiti i ja jos da bacam svoje vrijeme na gledanje budale. Ne dolazi u obzir. Sad sam apsolutno rezolutan, eto odmorice te se na ovoj temi malo od mene!Unofficialpage je napisao/la:Doćeš ti nama opet nakon sljedećeg dobrog turnira Damira.I ja sam to milion puta rek'o ali opet ga gledam.
Zivili!
Živio lave, da nam u odsustvu zaradiš barem milion na kladionici, sretno!
Nisam ja Damir da zaradjujem milione na kladionici. Covjek sto je zaradio u karijeri mu sluzi kao bankrol. Ja uvijek govorio D.Dz. je najbolji bh teniser i kladionicar!shminka je napisao/la:Živio lave, da nam u odsustvu zaradiš barem milion na kladionici, sretno!
Zivio!
ako je vjerovati yr.no, nece...a njima uglavnom vjerujem..nista do sutra kako stvari stoje.esprit24 je napisao/la:Yebo vas Damir, hocel stat kisa u Taskhentu???
ipak bi evo trebalo poceti izgleda....igra se, evo ga na zagrijavanju...
Ima li neki link?
http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tourspahija je napisao/la:Ima li neki link?
a ja bublika i ulaska u mec,hehe
Mirza sa prvom servom 40% pomeo Bublika u prvom setu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ne pamtim kad je Mirza ovako lako prosao u 1/2 finale nekog turnira, jos je ovaj turnir u Tashkentu duplo jaci od onih klasicnih challengera.
Zaradio je $6275 i dobio 45 bodova. Sve preko polufinala bi bio bonus. Bravo Mirza!
Zaradio je $6275 i dobio 45 bodova. Sve preko polufinala bi bio bonus. Bravo Mirza!
Svaka cast Mirzi, on kad je zdrav odradi svoje meceve uglavnom posteno. Dobije levate koje mora, pokusa protiv jacih pa hoce nece. Nema kod njega nekih najava spektakularnih izadje i radi ono sto najbolje umije i zna.
Ja mu to i zamjeram, ubijamo se ovdje prateci ga a on ko neki amater sto se tice izjava.Effenberg je napisao/la:Svaka cast Mirzi, on kad je zdrav odradi svoje meceve uglavnom posteno. Dobije levate koje mora, pokusa protiv jacih pa hoce nece. Nema kod njega nekih najava spektakularnih izadje i radi ono sto najbolje umije i zna.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
oldtown1990
- Kontakt:
Za finale Mirzoni igra protiv Kravchuka (102.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.