Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Moggi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Moggi » 31 jan 2019, 17:13

Harise je napisao/la:Kako je to ćudno da vakav igrać koji se nije ni u Sparta Prague mogao dokazati ipak bolji Transfer napravi nego neki od naši igraća... Mihailo Ristic iz Krasnodar prešao u Montpellier... Ima naše papire, rođen u Bijeljine a nastupo za Srbiju. Zapoćeo karieru u Fk Rudar Ugljevik
upravo danas kodro predje u bilbao :kafa:
Zarathustra

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 31 jan 2019, 17:32

Harise je napisao/la:Kako je to ćudno da vakav igrać koji se nije ni u Sparta Prague mogao dokazati ipak bolji Transfer napravi nego neki od naši igraća... Mihailo Ristic iz Krasnodar prešao u Montpellier... Ima naše papire, rođen u Bijeljine a nastupo za Srbiju. Zapoćeo karieru u Fk Rudar Ugljevik
bosnjaci ganjaju turske klubove a srbi ruske, to je tako uvijek bilo. A za dalje ti treba malo i kvaliteta. Taj Mihailo Ristic je nekad bio potencijal pravo fin, nemam pojma kakav je sad ali svakako nema od njega nista.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 feb 2019, 14:46

Hajrudin na klupi kasimpase...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 08:55

Drape je napisao/la:U zaostalom 18. kolu 1. HNL na Gradskom stadionu u Koprivnici igraju Slaven Belupo i Rijeka. Ova je utakmica uvertira za 'proljetni dio' lige koji starta za vikend.

slika
meni je ovaj Župarić interesantan, mislim da ga vrijedi probati u prijateljskoj :hmmmmm: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 03 feb 2019, 13:22

Župaric nema više pravo da igra za BiH i ne trebamo ga. Draži mi da igra Mihojevic i Memiševic u reprezentacije nego on. Ne trebamo igraće koji želi za BiH igrati samo za svoj korist...

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 feb 2019, 13:28

Harise je napisao/la:Župaric nema više pravo da igra za BiH i ne trebamo ga. Draži mi da igra Mihojevic i Memiševic u reprezentacije nego on. Ne trebamo igraće koji želi za BiH igrati samo za svoj korist...
ne načinji tu glupu temu nanovo molim te, ne zanima me razlog zasto neko igra za nas dok dobro igra
Zarathustra

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 03 feb 2019, 13:32

Ako je to tako onda nek igra jedan Vranješ i dalje za našu reprezentaciju koji sebi tetovirao četnika, jer bitno da dobro igra... Draži mi vidit jendog Mujakica i Šerbecica u reprezentacije nego jedan od odpad igrać iz Hrvatske.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 feb 2019, 14:48

mihojevic starter opet, mogao bi mozda zaintersovati neki jaci klub u grckoj ako ne paok
Zarathustra

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 feb 2019, 22:14

ovaj jovicic iz gorice nema sanse da doceka sljedecu sezonu u ovom klubu, ide makar u rijeku/hajduk
Zarathustra

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 19:26

Harise je napisao/la:Župaric nema više pravo da igra za BiH i ne trebamo ga. Draži mi da igra Mihojevic i Memiševic u reprezentacije nego on. Ne trebamo igraće koji želi za BiH igrati samo za svoj korist...
??? ne trebamo stopera od 2 miliona???
a što ne bi imao pravo nikada nije nastupio za Hrvatsku A repku...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 feb 2019, 21:36

Sto bi ganjali Zuparica kad mali Serbecic sve cesce igra za Rosenborg :bih:

zure99
Kontakt:

Post Postao/la zure99 » 04 feb 2019, 21:48

Denchi je napisao/la:
??? ne trebamo stopera od 2 miliona???
a što ne bi imao pravo nikada nije nastupio za Hrvatsku A repku...
Ja koliko znam to pravilo sa mijenjanjem sportskog drzavljanstva vazi jednom samo ako mijenjas za seniorski tim....a posto je on mijenjao dok je bio u U-19 nasoj ima pravo jos jednom mijenjat..Da je tako ne bi Bicakcic nikad zaigrao za nas,jer je presao bio u U-20 kod Švaba a tek sa 23 opet vratio nama tako daa :kafa:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 04 feb 2019, 22:16

@zure99
Sve zavisno jesu te utakmice za mlade repke zvanicne. Ako jesu onda jednom mozes promjeniti.

Ako je taj zuparic odigra za BiH zvanicnu utakmicu. Kvalifikacijonu za mladu repku pa poslje toga promjeno savez onda ne moze vise nazadkod nas.
Ako je za nas odigrao u mladoj repki samo prijateljske onda moze bez promjene saveza preci kod hrvata i opet nazad kod nas.
Sad sta je kod njega slucaj ne znam jer nisam gledao u podatcima jesul zvanicne tekme bile.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 05 feb 2019, 15:57

Adnan Zahirović karijeru nastavlja u belgijskom trećeligašu
Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 feb 2019, 16:05

Vratice se Zaha u repku jaci nego ikad. :ljepota:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 06 feb 2019, 22:45

kapic odbio posudbu u Olimpiju i bice do kraja sezone u sarajevu
Zarathustra

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 07 feb 2019, 20:32

Hajradinovic strijelac.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 07 feb 2019, 20:55

Ne cijene ga džaba ovoliko u Hrvatskoj :salut:
Na putu do poboljšanja plasmana iz prošle sezone i pokušaja prolaska u finale Kupa više neće sudjelovati Robert Mudražija i Haris Hajradinović. Dok se Mudražijina prodaja za otprilike 3 milijuna eura može ocijeniti kao izvrstan posao jer je propustio određeni dio polusezone i Zekić ima spremnu zamjenu u Karlu Kamenaru, odlazak Harisa Hajradinovića mogao bi biti ozbiljniji nego što se to trenutno čini.

Usprkos činjenici da je klub dobio oko 2,5 milijuna eura u odšteti, Hajradinovićev je utjecaj na Osijekovu igru izuzetno podcijenjen. U prvom dijelu sezone njegovo ime se našlo pri vrhu u gotovo svakoj rubrici najboljih igrača, lige a posebno prednjači po broju ključnih dodavanja, napadima kroz presing te oduzetim loptama. Prilično težak zadatak za Mađara Laszla Kleinheislera, najnovije pojačanje u Gradskom vrtu koji je označen kao njegov nasljednik.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 07 feb 2019, 21:04

Zaboravljeni Aleksandar Vukotić

slika

slika

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 07 feb 2019, 21:18

22/22/90min
Zarathustra

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], CAZIN i 6 gostiju.