AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad su konačno skontali kako se pravi napad onda je nastao problem jer niko ne zna zabiti gol. Hondu na ljeto treba nekome pokloniti.
Forza Milan!
Rekao sam vam ja, samo kontra meni 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
celikmilan
- Kontakt:
Hondu na poluvremenu treba otjerati. Neka ode sa van Ginkelom ruku pod ruku. A i ovaj sudija nas ubi.Maestro21 je napisao/la:Kad su konačno skontali kako se pravi napad onda je nastao problem jer niko ne zna zabiti gol. Hondu na ljeto treba nekome pokloniti.
mogao bi haman Honda u Schalke a nama bi se trebao vratiti KPB

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Honda ponovo nekako zavrsi na krilu (nemam pojma kako jer valjda trebaju igrati 4312) i ponovo ocajan, igrac manje. Destro bezveze, ned'o im bog da ga otkupe, lik izgleda k'o kakav bogalj.
Menez poprilicno zatvoren, steta sto ono nije zavrsilo u golu. Ostatak toplo-hladno, Ginkel i cak Essien solidni zasad, Jacka nisam primjetio u ovih 45 minuta, nazad Paletta vrlo dobar.
Fiorentina nam fino prepustila inicijativu, izveli skoro b postavu i mi opet jedva nekako do gola dolazimo, jos usrase one 3 prilike gdje je morao biti bar jedan gol.
Sad ce nas dobit u dr. poluvremenu jer nasi nit' imaju znanja nit' snage da svih 90 minuta diktiraju tempo i to na tudjem stadionu, mi smo nazalost prokockali svoje sanse.
Menez poprilicno zatvoren, steta sto ono nije zavrsilo u golu. Ostatak toplo-hladno, Ginkel i cak Essien solidni zasad, Jacka nisam primjetio u ovih 45 minuta, nazad Paletta vrlo dobar.
Fiorentina nam fino prepustila inicijativu, izveli skoro b postavu i mi opet jedva nekako do gola dolazimo, jos usrase one 3 prilike gdje je morao biti bar jedan gol.
Sad ce nas dobit u dr. poluvremenu jer nasi nit' imaju znanja nit' snage da svih 90 minuta diktiraju tempo i to na tudjem stadionu, mi smo nazalost prokockali svoje sanse.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad kada uđe Salah onda smo tek nayebali.
Destro je prevara od igrača, treba ih kolektivno strijeljati ako daju pare za klocinu.
Destro je prevara od igrača, treba ih kolektivno strijeljati ako daju pare za klocinu.
Forza Milan!
dade ga bogalj nekako, na srecu
al' haj, gol je gol.
sad ce se nasi zatvoriti 35 minuta prije kraja, cuvajmo rezultat

sad ce se nasi zatvoriti 35 minuta prije kraja, cuvajmo rezultat
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kralj kladionice 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja prosle sedmice Yugo 45 izgubio radi Milana i nikad vise na smradove ne igram.FaraonTM je napisao/la:Kralj kladionice
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sad ce GRANDE Bonera umjesto Destra. Pa koji klinac vise drzi Hondu
Il Club più titolato al mondo!
moram priznati da me malo iznenadila izmjena, ocekivao sam grandea 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kapiten kapitenski
sad ce viole ovo okrenuti, vidjet cete
sad ce viole ovo okrenuti, vidjet cete
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:sad ce viole ovo okrenuti, vidjet cete
Ja cirkusa ekipe
koji sam ja sam sebi kralj

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:rope11 je napisao/la:sad ce viole ovo okrenuti, vidjet cete
Ko zna zna....
Koji je cilj Milana ove godine ?
Definitivno promjena mora doci, Inzaghi nije zasluzio da bude trener i da nastavi ponizavati klub kakav je Milan. Iskreno, meni je zao vidjeti ovakav/nikakav Milan...
Definitivno promjena mora doci, Inzaghi nije zasluzio da bude trener i da nastavi ponizavati klub kakav je Milan. Iskreno, meni je zao vidjeti ovakav/nikakav Milan...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
I sad izjava: "Ne odlazim iz Milana, zelim voditi i u narednim godinama ovu ekipu. Jos dosta posla je pred nama, puno povreda je bilo, nismo imali ni srece".
Sta drugo od pacera ocekivati. Moja nena Dervisa skonta da Honda igr'o ko runje veceras, i jos opet ne desnom krilu, a
Pipo se sasere kad treba mijenjati igraca.
Sta drugo od pacera ocekivati. Moja nena Dervisa skonta da Honda igr'o ko runje veceras, i jos opet ne desnom krilu, a
Pipo se sasere kad treba mijenjati igraca.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.