FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je ovo na kraju ispalo sto se tice sponzorstva lige.
Doduse ovdje je sponzorstvo i lige i reprezentacije ali u svakom slucaju je super da postoji i da se ulaze.
Necu se osvrtati na to koliko i kako je bh telecom radio ali bih rekao da je vazno da su ulagali i svake godine se podizao nivo ulaganja i zbog toga im hvala sto su pokrenuli tu pricu.
Za nadati se da ce se i narednih godina povećavati sponzorstva i da cemo imati sve kvalitetnije prenose. Prije svega mi je vazno da cemo imati sve prenose i da ne razmisljamo da li cemo moci gledati utakmicu ili ne.
Doduse ovdje je sponzorstvo i lige i reprezentacije ali u svakom slucaju je super da postoji i da se ulaze.
Necu se osvrtati na to koliko i kako je bh telecom radio ali bih rekao da je vazno da su ulagali i svake godine se podizao nivo ulaganja i zbog toga im hvala sto su pokrenuli tu pricu.
Za nadati se da ce se i narednih godina povećavati sponzorstva i da cemo imati sve kvalitetnije prenose. Prije svega mi je vazno da cemo imati sve prenose i da ne razmisljamo da li cemo moci gledati utakmicu ili ne.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- feniksptica
- Kontakt:
Gledam niko ne komentarise a i mozda se samo meni ucinilo. Je l ono bio drugacijji dres danas na slikama.
I jjebem Husaru, kad vec pisem
I jjebem Husaru, kad vec pisem
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Sta je piso i gdje, ima nesto Rep. ba s plavom profilnom al nigdje komentara
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Al samo da kazem da mi je izuzetno drago sto smetljarski Telekom nece vise prenosit premijer ligu,dosta je bilo I njih I njihovog monopola
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
- Kontakt:
Ovaj Husara, nikako da se pomiri sa tim, da mu nema prilaza klubu, cim je ovoliko bijesan i frustriran.Izgleda da je on, imao baš dobrog profita, od "saradnje " sa našim bivšim upravama.
-
- Kontakt:
Mtel 
Koliko li ce prenositi utakmica ?
BHtelecom sve prenosio posebno Sarajevo i zeljeznicar svaka se mogla pogledati na moja tv.

BHtelecom sve prenosio posebno Sarajevo i zeljeznicar svaka se mogla pogledati na moja tv.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Husicu **** napusi se
Yebem i tebe i tvoje pink zidove
Yebem i tebe i tvoje pink zidove
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jel senti zajebavas ovdje s namabordobijeli je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:37Mtel
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Boze sacuvaj sta sve neces procitatAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:54Jel senti zajebavas ovdje s namabordobijeli je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:37Mtel

Mrtvom telekomu zelim sto brze gasenje. Ne znaju automatsku poruku poslat prije nego ti isteknu gb/minuti a utakmice bi da prenose.
Nek prenose sad celik u kantonalnoj ligi

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sad svi pređite na M:tel barem sim karticu jest mi drago joj
Znaći nemam ni njihovu sim karticu ima 5 god rahat samo još imam đabe gige internera u CG i Srbiji...
Znaći nemam ni njihovu sim karticu ima 5 god rahat samo još imam đabe gige internera u CG i Srbiji...
FKS
Kad udjes u komentare, u gornjem lijevom uglu ti vjerovatno pise "najrelevantniji", tu kliknes i stavis "svi komentari" i onda ce ti ucitati Husov, tako je menifeniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:29Sta je piso i gdje, ima nesto Rep. ba s plavom profilnom al nigdje komentara
90!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, to je
Kakav papak ja ne vjerujem

Kako mi je drago sto nema vise veze s klubom

Umislio frajer da je Mino Raiola

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Vico predsjednik, pa sad Mtel vidjecemo koliko je to dobro za nas. Kad nisam na stadionu moglo se svaka gledati na moja tv i meni to ok bilo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:54Jel senti zajebavas ovdje s namabordobijeli je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:37Mtel
A koje taj lik ako možete da mi objasnite?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:09Da, to je
Kakav papak ja ne vjerujem![]()
Kako mi je drago sto nema vise veze s klubom![]()
Umislio frajer da je Mino Raiola![]()
FKS
A na nasoj klupskoj na facebooku napad sda botova na objave o stadionu. Koji je ovo nas sto im psuje ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Meni se bas i ne svidja sto će tekme sada biti na areni sigurno će posjeta na stadionu osjetit to
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ko voli svoj klub doće a oni koji gledaju rezultat nakon prvog poraza ili remija će srati na sve živo...
FKS