PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
To vam je bezveze rasprava,svaka posjeta je "odokativna"bez ijednog konkretnog dokaza (na svim stadionima).Skoro niko ne objavljuje podatke o prodanim ulaznicama.
Mnogi cak i neznaju koliko tacno sjedecih mjesta imaju.
Bezveze je i "prozivati"nas zbog posjete protiv Olimpica,veci broj gledalaca privuku Sloboda,Zeljo,Sarajevo,Zrinjski ponekada,i prije Celik dok je robija bila aktivna.
Na svim tim stadionima i ekipama kada im gostuje Vitez,Travnik,Olimpic,i td posjeta je "navuci bar na 2,3 milje".
Derbi ne racunam,jer to je posebna utakmica gradskih rivala u Sarajevu.
Vec ukoliko se pobjedi Vitez,(u sto ne sumnjam)na Tusnju ce biti 6,7 000 ljudi protiv Zelje.
To je tako kod svih.
Danas 6 milja,sutra protiv Olimpica ili Krupe na kosevu 3 000....
Mortem@
Daj braca koju sliku sa Kosevo i koliko prima koja tribina da i ja bacim strucnu procjenu (mozda me zaposle u savezu
)
Mnogi cak i neznaju koliko tacno sjedecih mjesta imaju.
Bezveze je i "prozivati"nas zbog posjete protiv Olimpica,veci broj gledalaca privuku Sloboda,Zeljo,Sarajevo,Zrinjski ponekada,i prije Celik dok je robija bila aktivna.
Na svim tim stadionima i ekipama kada im gostuje Vitez,Travnik,Olimpic,i td posjeta je "navuci bar na 2,3 milje".
Derbi ne racunam,jer to je posebna utakmica gradskih rivala u Sarajevu.
Vec ukoliko se pobjedi Vitez,(u sto ne sumnjam)na Tusnju ce biti 6,7 000 ljudi protiv Zelje.
To je tako kod svih.
Danas 6 milja,sutra protiv Olimpica ili Krupe na kosevu 3 000....
Mortem@
Daj braca koju sliku sa Kosevo i koliko prima koja tribina da i ja bacim strucnu procjenu (mozda me zaposle u savezu

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MocMahale444
solinas je napisao/la:Mortem@
Daj braca koju sliku sa Kosevo i koliko prima koja tribina da i ja bacim strucnu procjenu (mozda me zaposle u savezu)
Nemoj ti pa da ih rokneš ako sluzbeno upisu vise od 1000 ljudisolinas je napisao/la:Jesul horde gdje su nekada bile.![]()
![]()
ako sluzbeno kazu da je bilo vise od 1000 ljudi,treba im metak u celo spiciti.Sramotna posjeta.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Čuvajte se pragova!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I dalje stojim iza toga da nije bilo ni 5 milja.MocMahale444 je napisao/la:solinas je napisao/la:Mortem@
Daj braca koju sliku sa Kosevo i koliko prima koja tribina da i ja bacim strucnu procjenu (mozda me zaposle u savezu)
Nemoj ti pa da ih rokneš ako sluzbeno upisu vise od 1000 ljudisolinas je napisao/la:Jesul horde gdje su nekada bile.![]()
![]()
ako sluzbeno kazu da je bilo vise od 1000 ljudi,treba im metak u celo spiciti.Sramotna posjeta.
Malo sam bacio pogled na pocetku,sablasan stadion je bio,kasnije je vjerovatno doslo raje,ali ni blizu 6000.
Iz Beca prebrojao publiku na Kosevu, brat nas! #TheLegend 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
solinas je napisao/la:I dalje stojim iza toga da nije bilo ni 5 milja.MocMahale444 je napisao/la:solinas je napisao/la:Mortem@
![]()
Malo sam bacio pogled na pocetku,sablasan stadion je bio,kasnije je vjerovatno doslo raje,ali ni blizu 6000.
Nemam blage koliko je bilo, malo se salim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sve pojedinacno,za 10 min gotovo,bilo vas previse jbg.
Sinoc vratim snimak,zaustavio, i brojim u Sirokom na tribini onoj (ostale prazne svakako).
Dosao do 600 i kusur i nisam vise nasao nikog,na 100 metara od stadiona.
Sinoc vratim snimak,zaustavio, i brojim u Sirokom na tribini onoj (ostale prazne svakako).
Dosao do 600 i kusur i nisam vise nasao nikog,na 100 metara od stadiona.

Cuj ove budaleUdri19 je napisao/la:sta je ovo nemaju igrača pa im kovačević na klupi

-
- Kontakt:
Bilo je najmanje 6 k ljudi. Zapad i istok baš pofino popunjeni. Ogroman stadion kad dođe 15 hiljada izgleda prazan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nekada nosio Patrick, igrao za sirotinju i izgledao ko da prodaje ukradene CD playere:

Danas gospodin, nosi Nike i izgleda ko Zlatan Ibrahimovic:

Tuzla ti ga cucla Mersudine masino!

Danas gospodin, nosi Nike i izgleda ko Zlatan Ibrahimovic:

Tuzla ti ga cucla Mersudine masino!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Krpic >>>>>>>>>>> Semsudin
Da je tako, ta bukva krpic bi dosla u Sarajevo u soping i danas bila u Nike-u, a ne u sirotinji!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Krpic >>>>>>>>>>> Semsudin

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pljuvali krpića najstrašnije, danas kad nemaju boljeg on im je Bog otac. Hahahahahah
A Mahir Karić drugi špic, oni ni u najgorem Sarajevu nisu mjesta imali.
Sejfudin je najveća greška Slobode. Poslije Sarića. Čudi me da niste Kalasija doveli?
Sejfudin je najveća greška Slobode. Poslije Sarića. Čudi me da niste Kalasija doveli?
Rece jedan ugledni forumas i moderator sa lobotomija foruma!. Ako oni za sebe govore da su "fina gradska raja" onda smo mi meleci sa nebesa koji ponosno i prkosno bodre plavo-bijele. Vrijeme je da stanemo pred ogledalo i pogledamo sebi u oči, to je ispit pravi. VTŽ

Manijaci pređose u Meleci 1987!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Rece jedan ugledni forumas i moderator sa lobotomija foruma!. Ako oni za sebe govore da su "fina gradska raja" onda smo mi meleci sa nebesa koji ponosno i prkosno bodre plavo-bijele. Vrijeme je da stanemo pred ogledalo i pogledamo sebi u oči, to je ispit pravi. VTŽ![]()
Manijaci pređose u Meleci 1987!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na zimskoj pauzi,polako samojurisicduska je napisao/la:Pljuvali krpića najstrašnije, danas kad nemaju boljeg on im je Bog otac. Hahahahahah

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ma vama je dobit opet po supku usred Teherana grada, pa vi mljeli ili ne ovdjejurisicduska je napisao/la:Pljuvali krpića najstrašnije, danas kad nemaju boljeg on im je Bog otac. Hahahahahah

-
- Kontakt:
Statistika ma neće ni on valjati kad dođe kod nas.
Ma jašta navikli ste svako 20 godina pobijedite u Sarajevu.
Ma jašta navikli ste svako 20 godina pobijedite u Sarajevu.
Subiću Srbine Fukare su uz Tebe.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, jurisicduska, Pact1921 i 14 gostiju.