FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 29 avg 2009, 20:29

Bayern od dvije sanse tri gola dao :lol:
One iz Wolfsburga ,mislim na odbranu pred zid i bez ikakvog prijekog suda. :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 29 avg 2009, 20:29

Ne zaustavi u njemackoj vise niko ove mashine, krenulo je, sljedeca je Borussia hmh, vidjecemo, nebi trebalo biti problema ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 29 avg 2009, 20:30

Amin Boze ! napokon pobjeda...Ribery i Robben su UBICE
A C A B !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2009, 20:34

Perverzija!!!!!!!

Brate dragi, sta tandem nacini... Klose pomalo tuzan na klupi, mozda i on ode u Sttutgart!!!!

Nek mi sad neko kaze da ne dizem Bayern u visine. Pa rasulo. Poslije drugog gola, Vukovi su napravili strasan pritisak nekoliko minuta, i u tom su periodu bili bolji. Cestitke majstori, samo tako. Idemo po Rafinhu!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2009, 20:40

majstorija Robena :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2009, 20:44

Kralju, kad ga prije nadje!!!! Hvala u svakom slucaju!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 avg 2009, 20:45

Marcos je napisao/la:Vrijedi ovaj Robben svakog feninga!!Melem za oci gledat, napokon smireno sagledah Bayerna :lol: :lol:
Nego kako cemo zvati trojac sad kad nam dodje Rafinha.
RI-RO-RA 8-)
Svi smo znali da je dovodjenje Robbena (pored dovodjenja Riberyja) najbolji potez uprave Bavaraca u poslednjih
5-6 godina sigurno. Takav kvalitet 25 mil, Gomes 30 mil, on je za Gomesa izmislio 3 fudbala, a ne jedan.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2009, 20:46

dali je dosao Rafina ? evo gledam Bayern zeli dovesti Vargasa iz Fiorentine i Rissea iz Rome 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2009, 20:46

obadvojica su gromade ali, vidi se, da im je bubamara draza od zene :)
covjece, nema rivalstva, nema sebicnosti...ma velicine su to 8-)
svjesni su toga da su za 3 klase bolji od saigraca i trude se da im olaksaju, jer ne moze njih "obicni" igrac upratiti.
kako traze jedan drugog...ma haos.
nema sanse da se crv i kaaaka uklope kao njih dvojica :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

padalovic
Kontakt:

Post Postao/la padalovic » 29 avg 2009, 21:03

srce mi veliko ko....ma ne znam ne mogu opisati koliko mi je drago, bayern danas sjajan :D :D :D :D :D :D :D :D Robben igracina a o riberyu da ne pricamo,sve u svemu odlicno.bravo momci :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :) :)
Bayern do groba

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2009, 21:06

Kicker: Rafinha iz Schalkea u Bayern

Prema pisanju njemačkog Kickera Schalkeov 24-godišnji Brazilac Rafinha novo je pojačanje minhenskoga Bayerna. Transfer desnoga bočnog nogometaša je navodno bio vrijedan 11 milijuna eura...

Rafinha je odigrao cijelu utakmicu 4. kola njemčake Bundeslige u kojoj je njegova momčad poražena od Freiburga, a salva zvižduka koju je dobio od vlastitih navijača ostat će mu nemila scena rastanka s klubom iz Gelsenkirchena u koji je pristigao 2005. godine iz Coritibe.

Već neko vrijeme Rafinha (126 bundesligaških utakmica, 6 golova) se spominje u kontekstu odlaska iz kluba , no kao odredište nastavka karijere spominjao se torinski Juventus. Nakon što je sportski direktor talijanskog kluba Alessio Secco odbacio mogućnost Rafinhinog dolaska munjevito je reagirao bavarski klub, te će se Brazilac pridružiti Bayernu.

Odnosi Rafinhe i kluba s Veltins-Arene narušeni su prošle godine nakon što je igrač bez dopuštenja napustio Gelsenkirchen kako bi zaigrao na Olimpijskim igrama u Pekingu. Vratio se sa zlatnom medaljom oko vrata, ali i lakši za 700.000 eura s koliko ga je klub kaznio.

Prema tvrdnji Kickera transfer je kompletiran, te se samo čeka službena potvrda iz klubova.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 29 avg 2009, 21:12

Ma ne znam braco, nije da se hvalim, al smo dobri.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2009, 21:14

haj, bicu skroman i reci da nismo bas dobri, ali da smo bolji od reala, to u svakom slucaju :mrgreen:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2009, 21:15

Evo sad citam, Bayern demantovao vijest o transferu Rafinhe!!!! Ko zna sta je sad ovo, mozda se do sutra i izrodi transfer. :mrgreen: :mrgreen:

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 29 avg 2009, 21:24

Kicker: Rafinha iz Schalkea u Bayern

Prema pisanju njemačkog Kickera Schalkeov 24-godišnji Brazilac Rafinha novo je pojačanje minhenskoga Bayerna. Transfer desnoga bočnog nogometaša je navodno bio vrijedan 11 milijuna eura...

Rafinha je odigrao cijelu utakmicu 4. kola njemčake Bundeslige u kojoj je njegova momčad poražena od Freiburga, a salva zvižduka koju je dobio od vlastitih navijača ostat će mu nemila scena rastanka s klubom iz Gelsenkirchena u koji je pristigao 2005. godine iz Coritibe.

Već neko vrijeme Rafinha (126 bundesligaških utakmica, 6 golova) se spominje u kontekstu odlaska iz kluba u kojem igra Ivan Rakitić, no kao odredište nastavka karijere spominjao se torinski Juventus. Nakon što je sportski direktor talijanskog kluba Alessio Secco odbacio mogućnost Rafinhinog dolaska munjevito je reagirao bavarski klub, te će se Brazilac pridružiti Ivici Oliću, Danijelu Pranjiću i ostatku Bayernove momčadi.

Odnosi Rafinhe i kluba s Veltins-Arene narušeni su prošle godine nakon što je igrač bez dopuštenja napustio Gelsenkirchen kako bi zaigrao na Olimpijskim igrama u Pekingu. Vratio se sa zlatnom medaljom oko vrata, ali i lakši za 700.000 eura s koliko ga je klub kaznio.

Prema tvrdnji Kickera transfer je kompletiran, te se samo čeka službena potvrda iz klubova.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2009, 21:37

uspjeo sam sastaviti 10 min. da odgledam real i poce mi se spavati pa ugasim :)
ima li neko snimak drugog poluvremena bay.-wol.?

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 29 avg 2009, 21:38

zuckeru, zasto se ja osjecam kao poooooosran?

zasto mene hvata nekakva trema i zasto mi je krivo sto ste dobili robbena? :|

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 avg 2009, 21:49

BrnJeeH je napisao/la:zuckeru, zasto se ja osjecam kao poooooosran?

zasto mene hvata nekakva trema i zasto mi je krivo sto ste dobili robbena? :|
Pazi sad ovo : Sneider 15mil, Robben 25mil = 40mil ; Benzema = 35mil ... nema potrebe da sta komentarisem ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2009, 21:51

Sa Robbenom, Deportivu bi dali jos 3 gola, u to sam siguran. Covjek je bio u najboljoj formi od svih igraca Reala!!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 avg 2009, 21:54

Genghis je napisao/la: Pazi sad ovo : Sneider 15mil, Robben 25mil = 40mil ; Benzema = 35mil ... nema potrebe da sta komentarisem ...
Ma ne mozes ti to njima objasniti. Ne shvataju koliko su para dali i kako lose sve to moze zavrsiti. A mislim... prodati (otjerati) takva dva igraca... :roll: Ma to samo Circo moze. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.