[youtube][/youtube]
inace mnogi ljudi koji su se vec zaigrali PES 15 kazu da je gameplay brutalan
visoke ocjene dobija na ovim recenzijama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
GTA V je vec brutalanPonos Torina je napisao/la:GTA V ce biti brutalan![]()
![]()
Sto se tice Pes-a ja ovo sto sam vidio u pre release cini mi se slican kao prosli,grafika poboljsana nista specijalno...Mazanje ociju i ono sto rade tj pokusavaju da kopiraju sistem koji fif ima vec godinama,ultimate team,update timova svakodnevno itd.....
madridist je napisao/la:A ybt PES je ono sto pravi igraci cijene oduvijek.
vise stvar navike nego ovo gore navedenomadridist je napisao/la:A ybt PES je ono sto pravi igraci cijene oduvijek.
De ti meni reci koje su sve prednosti originala 2k15? Mozda i ja uzmem. I koliko ce to biti nisko i gdje?miki_92 je napisao/la:vise stvar navike nego ovo gore navedenomadridist je napisao/la:A ybt PES je ono sto pravi igraci cijene oduvijek.
PES 14 ne mozes cijeniti ni da si okorjeli fanboy, ono je jednostavno poluproizvod koji je KONAMI izbacio na trziste
i potpuno je neigriv
ja igram fifu sam, ali s rajom uvijek PES jer niko od njih nece ni da cuje za bolju simulaciju nogometa![]()
nego **** vas i fifa i PES, NBA 2k15 guzove pomjera, cekam black friday da pokupim original po nekoj kriminalno niskoj cijeni
AsharaK je napisao/la:Imas igraca cs ovde? Ufatila me neka nostalgija, pa da poceramo sta?
Bas, sjecam se raspusta. Od 6 do 6, ostalo se spavatopnik1 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Imas igraca cs ovde? Ufatila me neka nostalgija, pa da poceramo sta?
nekad se nije spavalo zbog kantera
Igrao, brzo mi dosadio.R32 je napisao/la:Igra li ko Euro Truck Simulatora 2? Ili je igrao?
Jel' ima neko ispravan link za NBA 2k15?revan je napisao/la:Od muke zbog cirkusa oko reprezentacije i Safetovih nebuloza poklanjam Steam key za Metro 2033. Ako koga zanima, neka mi pošalje poruku na pm.
Igrao sam ja, i fino bio dogurao taman skupio nesto para da kupim pristojan kamion bez kredita i kad sam obaro sistem zaboravio spasiti save file... Super igrica kad se posti za ramazan recimoR32 je napisao/la:Igra li ko Euro Truck Simulatora 2? Ili je igrao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.