AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pričam o Adliju, ne znam kako si uspio išta drugačije iščitati iz mog posta. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Uceram ti, zadnji post spominje se Kessie i prelazak na Islam, a znamo svi tvoje razmisljanje o tome, zato sam ki rekao da se izvinjavam unaprijed ako sam pogresno shvatio. 
Editovao sam post ❤
Editovao sam post ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da si pogrijesio temuedoox je napisao/la:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pozdrav ekipi.
Demoliranje Rome vol.2. Nikad otkad ja pratim Milan a to je skoro kvarat stoljeca Milan u jednoj sezoni nije tako demolirao Romu u obje utakmice bar se ja ne sjecam. Ona prva na Olimpicu je bila lekcija a ova od prekjucer Celo se popisao na ispranog has been trenera. Iskreno zao mi je sto je Roma ovako tanka to nije dobro za Seriju A i nadam se da ce se vratiti. Sjajno su momci odigrali i unatoc svim nedacama 3 bitna boda ubiljezena. Mike ko Dida. Nekako mi Leao najupecatljiviji iako je usao s klupe onaj njegov gol i prodor iz svoje polovine i trk podsjetio na Kaku kakav je on potencijal samo ako nastavi raditi ko ove sezone, Ibra effect. Kad je on u formi i Rebic zdrav spica moze igrati i Mario Yepes. Pioli joj kakav sam skeptik bio kad je dolazio a sad s obzirom na sve probleme kakve ima covjek je ko Tom Cruise u nemogucoj misiji.
Kraj polusezone je bio bas los i nadam se da ce ovaj drugi dio nastaviti drugim tonom.
FM!
Btw podrska bratu Romu mlad si predevero je Mujo i gore
Demoliranje Rome vol.2. Nikad otkad ja pratim Milan a to je skoro kvarat stoljeca Milan u jednoj sezoni nije tako demolirao Romu u obje utakmice bar se ja ne sjecam. Ona prva na Olimpicu je bila lekcija a ova od prekjucer Celo se popisao na ispranog has been trenera. Iskreno zao mi je sto je Roma ovako tanka to nije dobro za Seriju A i nadam se da ce se vratiti. Sjajno su momci odigrali i unatoc svim nedacama 3 bitna boda ubiljezena. Mike ko Dida. Nekako mi Leao najupecatljiviji iako je usao s klupe onaj njegov gol i prodor iz svoje polovine i trk podsjetio na Kaku kakav je on potencijal samo ako nastavi raditi ko ove sezone, Ibra effect. Kad je on u formi i Rebic zdrav spica moze igrati i Mario Yepes. Pioli joj kakav sam skeptik bio kad je dolazio a sad s obzirom na sve probleme kakve ima covjek je ko Tom Cruise u nemogucoj misiji.
Kraj polusezone je bio bas los i nadam se da ce ovaj drugi dio nastaviti drugim tonom.
FM!
Btw podrska bratu Romu mlad si predevero je Mujo i gore
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Realno Mourinho je za dva levela bolji trener od Piolija , ali Roma je ekipa koja ima par igrača koji valjaju. Jedan Sassuolo , Verona i Bologna imaju kvalitetnije igrace od njih._forzamilan_ je napisao/la: ↑08 jan 2022, 10:36Ona prva na Olimpicu je bila lekcija a ova od prekjucer Celo se popisao na ispranog has been trenera. Iskreno zao mi je sto je Roma ovako tanka to nije dobro za Seriju A i nadam se da ce se vratiti.
- OldFashioned
- Kontakt:
Davno je Mourinhovo prošlo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Taj Mou jedino u Tottehnamu i Romi nije jos uvijek nista osvojio, a obje ekipe su prosjek u svojim ligama (Roma je ispod prosjeka) . Daleko od toga da je njegovo proslo.
Helem nejse Milanu igrače ispred nosa uzimaju Lille i Eintracht. Igrala se LP i opet se nema 40 miliona za 2 igrača.
- Beduin
- Kontakt:
Prvo skontas kakav Totenhem je preuzeo Mou, odlican, a igrali ko dlake iako su ranijih sezona bili znas i sam kakvi.meepo je napisao/la: ↑08 jan 2022, 11:56Taj Mou jedino u Tottehnamu i Romi nije jos uvijek nista osvojio, a obje ekipe su prosjek u svojim ligama (Roma je ispod prosjeka) . Daleko od toga da je njegovo proslo.
Helem nejse Milanu igrače ispred nosa uzimaju Lille i Eintracht. Igrala se LP i opet se nema 40 miliona za 2 igrača.
A onda jos skontas kakve klubove je vodio i kakav budzet za transfere je imao, osvojio bi i Pioli sigurno barem pola toga.
Da Pioli ima polovican budzet kakav je Mou imao u prijasnjim klubovima, on bi silovao ovu ligu da bi na svakom prenosu bila oznakaza gledanje 18+. Budimo realni. Iako ne gotivim pretjerano Piolija i itekako ima mana i glupih poteza, ali nemojmo ziviti od nekog proslog vremena i slave i na racun toga osporavati ono sto radi ovaj Milan i njihov trener.
Glavu dajem da Special One sa ovim Milanom ne bi bio medju prva 3 ni prosle sezone, a ni ove trenutno.
075 ❤
075 ❤
Tottehnam kojeg je on preuzeo je bio ekipa u raspadu. Preuzeo ih kad su bili 14 i uspio zavrsiti 6. S onom ekipom gdje imas par kvalitetnih igrača to je velik uspjeh. Usput Kane i Son su pod njim igrali fudbal zivota , ali sta ti to znaci kad ostatak ekipe nije kvalitetan.Beduin je napisao/la: ↑08 jan 2022, 12:05Prvo skontas kakav Totenhem je preuzeo Mou, odlican, a igrali ko dlake iako su ranijih sezona bili znas i sam kakvi.
A onda jos skontas kakve klubove je vodio i kakav budzet za transfere je imao, osvojio bi i Pioli sigurno barem pola toga.
Da Pioli ima polovican budzet kakav je Mou imao u prijasnjim klubovima, on bi silovao ovu ligu da bi na svakom prenosu bila oznakaza gledanje 18+. Budimo realni. Iako ne gotivim pretjerano Piolija i itekako ima mana i glupih poteza, ali nemojmo ziviti od nekog proslog vremena i slave i na racun toga osporavati ono sto radi ovaj Milan i njihov trener.
Glavu dajem da Special One sa ovim Milanom ne bi bio medju prva 3 ni prosle sezone, a ni ove trenutno.
Mourinho je nakon sto je Ferguson otisao od svih trenera koji su dosli u United imao najvise uspjeha. S par puta losijim sastavom nego sto je to danas slucaj je uspio osvojiti Ligu Europe , EFL kup i Community Shield.
Pioli je vodio Fiorentinu, Lazio, Inter i evo sad Milan i sta je osvojio ? Koji mu je najbolji plasman ?
Ako cemo pricati o Tottehnamu kako stoje pod Conteom ? Pa evo i samo kad pogledas Seria A Juventus kojeg s klupe prevodi Allegri i koji je x puta kvalitetniji tim na svakoj poziciji je 3 boda iznad Mourinhove Rome.
Roma je ispodprosjecan klub s ovim igračkim kadrom i opet je bolje plasirana nego timovi koji imaju bolji igrački kadar kao sto su Sassuolo, Bologna , Verona i sl
Mourinho je mnogima antipatican trener zbog prijasnjih medijska istupa i sad kad mu i bas ne ide najbolje onda je zavrsen, njegovo je proslo itd , mada daleko od toga.
- Beduin
- Kontakt:
Ok. Ne vrijedi s tobom nastavljati, vec vidjeno druze. Mou je i danas medju 3 trenera svijeta, ako ce ti biti lakse.
075 ❤
075 ❤
Mou je davno ispao iz kategorije vrhunskih trenera. Meepo ti tvrdiš da je trenutno bolji od Piolija? Ja ga lično nebi volio vidjeti umjesto Piolija na klupi Milana.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Gdje se moze pogledati repriza utakmice?
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Mou je krampa od trenera.
Lajavac najobičniji.
Lajavac najobičniji.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Izumrlo sistem i taktika, nije spreman improvizirati. Vječito jedno te isto. Pročitan. Rezultati ne lažu, a kakve je ekipe vodio i koliko je love imao.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Mourinho srećom nije naš problem, i hvala mu što je odbio da dođe prije tri godine jer inače možda i ne bismo dobili 6 lakih bodova protiv Rome.
Ali nije problem reći da više nije ni sjena od onoga što je bio prije desetak godina, ni prvi ni zadnji kojeg je pregazilo vrijeme.
To da je Roma ispodprosječna ekipa je netačno, sigurno su u top 6 ekipa u ligi. I zato je prilična sramota da te Milan sa B timom, ne samo porazi već i nadigra veći dio utakmice (samo mi još nemoj reći da je ONAKAV sastav Milana bolji od najjačeg sastava Rome).
Ali nije problem reći da više nije ni sjena od onoga što je bio prije desetak godina, ni prvi ni zadnji kojeg je pregazilo vrijeme.
To da je Roma ispodprosječna ekipa je netačno, sigurno su u top 6 ekipa u ligi. I zato je prilična sramota da te Milan sa B timom, ne samo porazi već i nadigra veći dio utakmice (samo mi još nemoj reći da je ONAKAV sastav Milana bolji od najjačeg sastava Rome).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam koliko vas prati situaciju na transfermakrtu al meni ne idu u glavnu nikako da jedan Leao vrijedi 35m,ok,nije to losa cijena za nekoga ko ima 22 godine da se razumijemo,onda odem malo na druge lige i jedan Gavi koji ima 17 godina(koji mozda jest potencijal to stoji)ima cijenu od 40m za nekoliko dobrih utakmica?Ne razumijem,ova ekipa ACM da je sva zdrava lagano bi otresla onakvu Barcelonu+LaLiga nista nije jaca od ove lige..
AC Milan director Paolo Maldini: “We’re in advanced talks to extend Theo Hernandez and Bennacer contracts. We’re also in negotiations with Rafael Leão”. 
#ACMilan @antovitiello
“Our plan is to extend all those contracts soon”, Maldini added.
Ovo su odlicne vijesti,dok Maldini ovako javno govori znaci bice to sve produzeno.
Ono sto ne spminje je Kessie,sto znaci ista sudbina kao Hakan i Gigio ode dzabe,a moglo se ljetos uzeti i za njega koja para.
Valjda Rom barem produzi
“Our plan is to extend all those contracts soon”, Maldini added.
Ovo su odlicne vijesti,dok Maldini ovako javno govori znaci bice to sve produzeno.
Ono sto ne spminje je Kessie,sto znaci ista sudbina kao Hakan i Gigio ode dzabe,a moglo se ljetos uzeti i za njega koja para.
Valjda Rom barem produzi
- Beduin
- Kontakt:
U jednu ruku ih ne razumijem nikako, godinu prije isteka sjednes sa igracem i menadzerom i ponudis neki max koji mozes, ako nece prodajes ga. Narocito jer si vec jednom izvisio, a ti ponavljas iste greske. Nema od obecanja i ismenog dogovora nista.
A sa druge strane mozda je situacija da ganjaju rezultat i nisu u situaciji dovesti isto ili bolje rjesenje pa su ga ostavili, Kessia, da pomogne u zacrtanim ciljevima (vjerovatno su prizeljkivali i prolazal u LP). Ali opet mi neka logika govori da onda prodas Kessia i dovodis za te pare pojacanje.
Ovo je totalni fail, jer sam u jednu ruku razumio i opravdavao Donarumu i Hakana i taj propust, ali sad Kessi i Rom je previse jer su to sve prvotimci.
A sa druge strane mozda je situacija da ganjaju rezultat i nisu u situaciji dovesti isto ili bolje rjesenje pa su ga ostavili, Kessia, da pomogne u zacrtanim ciljevima (vjerovatno su prizeljkivali i prolazal u LP). Ali opet mi neka logika govori da onda prodas Kessia i dovodis za te pare pojacanje.
Ovo je totalni fail, jer sam u jednu ruku razumio i opravdavao Donarumu i Hakana i taj propust, ali sad Kessi i Rom je previse jer su to sve prvotimci.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.