Safet Sušić - Pape

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 06 sep 2010, 18:08

aris je napisao/la: Ciro je iza sebe imao bogatu karijeru sa dosta uspjeha! nasem narodu treba covjek kao sto je ciro! dosta ti je samo da procitas ili cujes: hebat ce mo im mater, da ce mo im 5 komada!! Nasem narodu treba bolan optimizam, a ne one bicu i zadovoljan sa jednim bodom !! ma kakav jedan treba nam 3!! Ako i sad ne pobjedimo necemo nikad!
Sta ti vrijedi Cirina bogata karijera ? Eno Joachim Löv, trenere Njemacke, nije imao bogatu karijeru pa je opet jedan od "boljih" trenera. Nasem narodu fali realnost, i to na tone. Realno gledajuci, i ova jadna Francuska je klasa za nas. Ko bih to od nasih igraca mogo igrati za francusku repku ?

Dzeko 100%

Pjanic mozda za koju godinu,

Miske bi sjedio na klupi i ponekad igrao.

Ja bih LICNO bio prezadovoljan sa jednim bodom, o tri da i ne pricamo. Al brate, ocekivati pobjedu i protiv ovakvih francuza je u najmanju ruku naivno.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 06 sep 2010, 18:14

jos jace kad neko napise SAMO 0 3 protiv luxemburga.. pa lave imas za 3 dana tekmu koja ti odlucuje EP.. Zasto nepotrebno trositi snagu ?
ser del barça es el millor que hi ha !

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 sep 2010, 18:26

E jesmo svi taktičari.sajo odlazi -mi forumaši dolazimo.Još samo mi objasnite šta je to ofanzivna oprezna formacija(to je hajde da damo gol ,a čuvaj da ne primimo-pravo mudro i genijalno).A vjerovatno onda ima i neoprezna defanzivna ili neoprezna ofanzivna što bi rekao dr.Krkljajić.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 sep 2010, 18:41

Jaydoo82 je napisao/la:moze i ovako ?

slika
Kazes da su prespori rahimic i jahic.. :) , a gdje si ovo "sporog" jahica stavio?
Gledaj nesto!
Nemoze sada susic experimentisati!To je radio u pripremnim utakmicama!
Gledajuci unazad, jahica je koristio na bocnoj poziciji u bojazi da nece naci alternativnu zamjenu!
Posto je, nadam se tu zamjenu nasao, otpada zasad ta varijacija!Inace, misljenja sam da je jahic jedino tip top u sredini!
Rahimic nece moci sam, to je jasno i pticama na grani!Uz jahica to bi po meni bilo ok, ali samo pape zna u kakvoj je on trenutnoj formi, tako da..!
Pjanic igra krilo po formaciji, ali je u stvari dobio slobodu kretanja, tako da je on nas el-fenomeno, nas organizator u vecini akcija!Miske je protiv lux. pokazao jedno novo lice-borbenost, vracao se nazad!Isto, i jos vise ocekujem protiv kokosaca!
Nadarevic me malo brine, neznam jel van forme, ali on je i takav prvi pik!
Dakle:
slika
Evo da neki nemisle da je pjanic uz liniju na krilu!On ima slobodu kretanja kao i miske, racati se nazad po loptu!Ibricic bi probijao po lijevoj strani, a pokrivo bi lulica kad bi isti kretao naprijed!Tako je i sa druge strane, kada bi jos ofanzivniji mujdza kretao u proboj, jahic bi nadzirao lijevu stranu "maloudu"!
Po meni ibricic i jahic bi mogli imati najvise trke, a i mogu oni to, treba dosta pomagati rahimicu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 sep 2010, 18:48

Vidi ba, ko visocka piramida :)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 06 sep 2010, 18:50

MOZAK je napisao/la:Vidi ba, ko visocka piramida :)
Taktika visočka piramida-nema je nikako :D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 sep 2010, 18:52

ra1981 je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:Vidi ba, ko visocka piramida :)
Taktika visočka piramida-nema je nikako :D
autohtona bosanska taktika

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 06 sep 2010, 19:01

Kako gos. susic bude igrao neznam, ali znam da ako ce stavit ibisevica na klupi onda nema nista nii od dzeka
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 sep 2010, 19:09

Reako je da ce biti gotovo isti sastav kao protiv Luxemburga s time da je moguce da pojaca vezni red.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 sep 2010, 19:26

Francuski mediji: "Čuvajte ih se, zmajevi su opasni"

Na ovaj način francuski mediji upozoravaju svoju javnost i reprezentativce na opasnost koja vreba od naših "zmajeva" koji u utorak na Koševu dočekuju reprezentaciju Francuske u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2012. Magazin "L'Equipe" donosi komentar selektora Sušića na neke od najvažnijih igrača naše reprezentacije.

"Emir je moja desna ruka, pravi kapiten. Veliki je igrač, zna šta se dešava u ekipi i to mi mnogo pomaže. On je jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi. Tehnički je veoma jak, dobar u skoku. Praktično je nemoguće da ga protivnički igrači nadvise u našem kaznenom prostoru. Ja zaista ne znam kako bih vodio reprezentaciju kada bih ostao bez njega", rekao je za našeg kapitena selektor Safet Sušić.

Miralem Pjanić (20), Lyon

"Igrati za Lyon sa 20 godina je velika stvar. Miralem može igrati na nekoliko pozicija. Ja ga lično koristim kao povučenog igrača sredine terena. Prisiljen sam, jer naprijed imam Misimovića. Pjanić i na ovoj poziciji mnogo doprinosi ekipi. Kada on uzme loptu, bez problema je može povući naprijed i po 20 metara. Odlično igra i ima sjajan udarac. Dokaz je slobodni udarac iz Luksemburga. Mnogo je naučio od Juninha. Rahimića sam zadužio da ga podsjeća da ipak treba da ostane nazad", kazao Sušić za našeg mladog reprezentativca Pjanića.

Zvjezdan Misimović (28), Galatasaray

"On je prava 'desetka', sa odličnom završnicom. Sa Džekom može igrati zatvorenih očiju. Edin je u protekle dvije sezone postigao 48 golova. Zvjezdan je zaslužan za bar 30. On je prava napast za odbranu protivničke ekipe", opisao je naš selektor novog člana Galate.

Sejad Salihović (25), Hoffeneheim

"Malo sam ljut na njega. Prigovorio je sucu tokom utakmice sa Portugalom. Zbog toga ne može igrati za reprezentaciju čak četiri utakmice. To je loše za nas, potreban nam je odličan ljevonogi igrač kao što je Sejad. Bude li u formi, siguran sam da ćemo osvojiti jednu od prve dvije pozicije u grupi i to bez problema. Uprkos suspenziji, pozvao sam ga da bude uz reprezentaciju. Dobar je to momak, uvijek nasmijan. Njegov doprinos se ne zaboravlja", rekao je Sušić za Salihovića.

Vedad Ibišević (26), Hoffenheim

"On je primjer za sve, vrlo inteligentan momak. Bio sam na konferenciji za novinare u njegovom društvu. Iznenadio sam se, tečno govori njemački i francuski jezik. Vrlo je ozbiljan i profesionalan. Potrebno nam je da bude u dobroj formi. Koristim ga kao petog igrača u sredini. To nije njegova pozicija, ali se nikad nije bunio", riječi su našeg stratega.

Edin Džeko (24), Wolfsburg

"Vjerujte mi na riječ, kada Misimović primi i pošalje dubinsku loptu prema Edinu, to nalikuje na uragan koji pomete sve na svom putu. Uprkos visini, veoma je pokretan, jak i tehnički kvalitetan. Inteligentan je i ambiciozan. Postići više od 40 golova u dvije sezone je izuzetan uspjeh. Sljedeće godine će vjerovatno igrati za Real", riječi su hvale selektora Sušića za našeg najboljeg napadača.

Nadamo se da Francuzi imaju razlog za brigu te da će im naši momci u utorak pred punim Koševom demonstrirati snagu bosanskohercegovačkih "zmajeva".
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 06 sep 2010, 20:50

MOZAK je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:moze i ovako ?

slika
Kazes da su prespori rahimic i jahic.. :) , a gdje si ovo "sporog" jahica stavio?
Gledaj nesto!
Nemoze sada susic experimentisati!To je radio u pripremnim utakmicama!
Gledajuci unazad, jahica je koristio na bocnoj poziciji u bojazi da nece naci alternativnu zamjenu!
Posto je, nadam se tu zamjenu nasao, otpada zasad ta varijacija!Inace, misljenja sam da je jahic jedino tip top u sredini!
Rahimic nece moci sam, to je jasno i pticama na grani!Uz jahica to bi po meni bilo ok, ali samo pape zna u kakvoj je on trenutnoj formi, tako da..!
Pjanic igra krilo po formaciji, ali je u stvari dobio slobodu kretanja, tako da je on nas el-fenomeno, nas organizator u vecini akcija!Miske je protiv lux. pokazao jedno novo lice-borbenost, vracao se nazad!Isto, i jos vise ocekujem protiv kokosaca!
Nadarevic me malo brine, neznam jel van forme, ali on je i takav prvi pik!
Dakle:
slika
Evo da neki nemisle da je pjanic uz liniju na krilu!On ima slobodu kretanja kao i miske, racati se nazad po loptu!Ibricic bi probijao po lijevoj strani, a pokrivo bi lulica kad bi isti kretao naprijed!Tako je i sa druge strane, kada bi jos ofanzivniji mujdza kretao u proboj, jahic bi nadzirao lijevu stranu "maloudu"!
Po meni ibricic i jahic bi mogli imati najvise trke, a i mogu oni to, treba dosta pomagati rahimicu!

ma hajd jarane nije vazno kako, samo da pobjedimo... :lol:
BLUE NATION.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 07 sep 2010, 15:32

aqarius je napisao/la:E jesmo svi taktičari.sajo odlazi -mi forumaši dolazimo.Još samo mi objasnite šta je to ofanzivna oprezna formacija(to je hajde da damo gol ,a čuvaj da ne primimo-pravo mudro i genijalno).A vjerovatno onda ima i neoprezna defanzivna ili neoprezna ofanzivna što bi rekao dr.Krkljajić.
:lol:
Neoprezna defanzivna je mozda najjaca...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 07 sep 2010, 15:45

voltron30 je napisao/la:Joj, kad cujem ove bolide i njihove bajke o Ćiri..Vodi ga ba kuci, pa nek ti citav dan dize moral, ne govori ti sta narodu treba.
slika
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 sep 2010, 22:54

vs Gana - 3 prilike za gol
vs Svedska - 2 suta na gol
vs Njemacka - 1 sut na gol
vs Qatar - 1 sut na gol
vs Luxemburg - 5 suteva na gol
vs Francuska - 1 sut na gol

Zakljucak : U 6 utakmica ima 2 pobjede 3 poraza i remi. U 540 minuta 13 puta sutirali smo na gol. Samo radi usporedba,ova repka je pod Cirinim vodstvom samo Spanjolcima napravila 10 prilika za gol.

Rijesenje: Otkaz
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 07 sep 2010, 22:57

eto vam vaseg takticara jednu loptu po golu mi nismo pukili kako treba

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 07 sep 2010, 23:01

Užas živi. Pratim reprezentaciju zadnjih 10-tak godina i nikad nismo izgledali tako nemoćno...Isto kao i protiv Švedske i Njemačke...Kažu da je bio sjajan igrač ali ne vjerujem da smo dosad imali goreg selektora u tako jakoj konkurenciji....

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 sep 2010, 23:04

haj sad mu **** majku :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 07 sep 2010, 23:06

Loš je skroz, ako i zanemarimo igru rezultati mu sve govore.....

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 sep 2010, 23:07

ma nije pape uhljup kriv sto mi imamo stvarno kretene od igraca ..........i nije sramota izgubit od francuske sramota je uputit jedan sut na gol iz slobodnog udarca i to je sve katastrofa ....da nas hoce bogdom suspendovat da se ne sramotimo

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 07 sep 2010, 23:10

Kako nije kriv, kad stavi tri ofanzivna vezna u jedan tim??!!?? Pa jerane isto da igraš košarke s tri centra...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.