Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Virtu4l
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 14:00

fera je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne može vama ni Zidane pomoći.
a tebi ne bi ni presađivanje mozga moglo pomoci
Zašto legendo, zato što ovaj gore lupa gluposti? Čovjek se provalio, i sad nešto vrluda ni 'vamo ni tamo. On se uvijek prvi nađe uvrijeđenim, a nema pojma o čemu priča.

Ja se zezam, ne mislim ništa zlo, a on odmah udara po uvredama... šalje ljude u Pionirsku, naziva ih glupima, nije to to...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 jul 2009, 14:01

Virtu4l je napisao/la:Dosta za danas. Odoh u Pionirsku, tamo ima dosta inteligentnijih od tebe, pa možda uspijem uspostaviti komunikaciju... ako ništa, bar ih memorija bolje služi :P :P
Kad ti vide u pionirskoj pamet,ni one ziovtinje nece htjet s tobom da komuniciraju
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 14:03

Malena, kad postaneš punoljetna, navrati da razgovaramo :mrgreen:

20+
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 jul 2009, 14:11

Virtu4l je napisao/la:Malena, kad postaneš punoljetna, navrati da razgovaramo :mrgreen:

20+
Kad malom djetetu kazes da ode ono ce otic,a eto ti imas 20 + pa opet ne kontas...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 14:12

reds_forever je napisao/la: Kad malom djetetu kazes da ode ono ce otic,a eto ti imas 20 + pa opet ne kontas...
Ponavljam:

20+

Pa ti razmišljaj... ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 jul 2009, 14:18

Virtu4l je napisao/la:
reds_forever je napisao/la: Kad malom djetetu kazes da ode ono ce otic,a eto ti imas 20 + pa opet ne kontas...
Ponavljam:

20+

Pa ti razmišljaj... ;)
imam i previse drugih stvari za razmisljanje,pa ne zelim trositi svoj inteligentni mozak na takve gluposti :D

Turski izvori navode kako se Liverpool sprema dovesti sjajno krilo Arda Turana.Očekuje se da napusti Galatasaray nakon što je klub završio sezonu na razočaravajućem 5 mjestu Turske lige,,10 bodova iza prvaka Bešiktaša.

Dodatni bonus za Ardine zaljubljenike je raznovrsnost jer podjednako dobro igra na oba krila kao i u sredini terena.Liverpool je od svih zainteresovanih klubova najviše zagrijan za zlatnog momka Turskog fudbala koji bi Rafi Benitezu i LIverpoolu donio prijeko potrebnu kreativnost i širinu u timu.
22-godišnji veznjak Galatasaraya ima iza sebe odličnu sezonu u kojoj je postigao 7 golova u 29 nastupa.U sezoni 2007/2008 je takođe postigao 7 golova i od tada je na meti brojnih klubova iz Engleske,Španije i Italije.

U dosadašnjih 86 nastupa u ligi postigao je 19 golova i bio je glavna karika tima koji je osvojio titulu prvaka Turske sezone 2007/2008.Na Euru 2008 je sve impresionirao svojim igrama i sigurno je najzaslužniji za ulazak Turske među 4 najbolje reprezentacije starog kontinenta.

Prošlo ljeto je bio na pragu Newcastla ali popularne "Svrake" nisu željele izdvojiti više od 8.5 miliona funti na što čelnici Galate nisu pristali i tako je transfer propao.

Sada se vjeruje da bi se za 13 miliona funti mogao otkupiti njegov ugovor i klub koji ga dovode će biti veliki sretnik.

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 17 jul 2009, 14:57

ako je istina ovo za turana, nije lose mogo bi nam puno pomoci

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 17 jul 2009, 15:02

Arda Turana prejak igrac,na menageru kad ga kupis svaka tekma asistenciju lik ima xD. btw. ev citam da je barcelona
dala Eta i para za Ibrahimovica i da je prihvaceno.. Znaci da onda barca nece imati love za naseg Mascerana =)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jul 2009, 15:16

nije los arda samo jos da nije turcin. odvratni su mi ti turcu ne mogu ih ocima.
You are someone else I am still right here

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 jul 2009, 17:26

reds_forever nisi me pitala za autorska prava kad si kopirala tekst o Ardi s bloga :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 jul 2009, 19:57

Phill Jackson je napisao/la:reds_forever nisi me pitala za autorska prava kad si kopirala tekst o Ardi s bloga :mrgreen:

shvati to na drugi nacin,znas da cijenim tvoj blog cim uzimam informacije s njega :D Iduci put stavi napomenu o zastiti autorskih prava :lol:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... hlert.html

sto ih skuplja rafa,sve mladji od mladjeg :lol: Za aquilanija nismo poslali nikakvu ponudu,ali iz rome navode da ce razmotriti ponudu koju posalje bilo koji klub,ako je real poslao onakvu ponudu sto je neko naveo iznad,onda nam aquilani ne bi trebao

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jul 2009, 20:03

Virtu4l je napisao/la:Šta bi sa ovim PREMIERSHIPOM ??
Gerrard je napisao/la:E drug jeste Boga mi , napisao je to i jos uvijek ima obraza da se javlja ... i to bas na ovoj temi je izvalio najvecu provalu foruma od kada postoji ovaj portal :D
E vidiš, sada je ovo gore najveća izvala na ovom portalu, od kad postoji...

HAHAHAHAHA... grohotom se smijem!
I mene ste uspjeli nasmijati (mada to uopste nije tesko :D ).
Opasan je ovaj Gerrard, ha ga neko poklopi on se izgubi. :mrgreen: Ali interesantno da odmah njegova garda staje uz njega bez obzira koliko je glup ispao.
Za neke mi je jasno, doduse fali @rafa koji kad se pocne smijati, ja mislim davi ga neko :lol: puno onih...krhhhhhdrkrhhk, rekoh gotovo, nema mu spasa, kad ono on prozbori velikim slovima ono cuveno potpisujem. :D

@fera znam da si se pokajao, od tebe to nisam ocekivao.

Zbog ovakvih kao sto je @stevan :lol: , dodje mi da pozelim da se L'pool-ova agonija nastavi (sto se tice lige), ali opet ne mogu prestati simpatisati taj klub kojeg sam ja sa uzivanjem gledao dok su ga neki od vas preko PES-a zavolili. ;)
Nemam vremena nit' zivaca kao @virtual da se sa vama prepucavam i da punimo sljedece dvije stranice, zato ukljucujem modus ignore i cerekacu se vasim komentarima.

Nesto vezano za temu, moguce da igrac Liverpoola Voronin u sljedecoj sezoni pravi drustvo Sami Hyppiji u Leverkusenu (cifra - 4 - mio).
Vom Jäger zum Gejagten

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 jul 2009, 20:18

@geronimo : ono sto je virtual prvo napisao,nije bilo upuceno gerrardu vec svima nama

a sto se mene tice zazeli vala sta god hoces,znas koliko nas briga za to,evo mi cemo se ubit posto ces ti ukljucit ignore,sto ces nam se cerekat,sta cemo mi bez tebe tako bitnog :lol: :lol: :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jul 2009, 20:40

geronimo je napisao/la:@fera znam da si se pokajao, od tebe to nisam ocekivao.

Zbog ovakvih kao sto je @stevan :lol: , dodje mi da pozelim da se L'pool-ova agonija nastavi (sto se tice lige), ali opet ne mogu prestati simpatisati taj klub kojeg sam ja sa uzivanjem gledao dok su ga neki od vas preko PES-a zavolili. ;)
Nemam vremena nit' zivaca kao @virtual da se sa vama prepucavam i da punimo sljedece dvije stranice, zato ukljucujem modus ignore i cerekacu se vasim komentarima.

Nesto vezano za temu, moguce da igrac Liverpoola Voronin u sljedecoj sezoni pravi drustvo Sami Hyppiji u Leverkusenu (cifra - 4 - mio).
ne znam zasto mene spominjes? ja sam samo odgovorio na provokaciju a nisam ulazio u dalje rasprave
You are someone else I am still right here

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 17 jul 2009, 21:05

Nevbidim razloga raspravljanju sa ovakvim likovima poput virtuala i slicnim pustite ih kraju jer i oni bi voljeli da imaju klub o kojem je vrijedno pisati ili pricati kako god..Uglavnom dok je virtuala i slicnih ubjedjen sam da se LIVERPOOL voli a za druge se "navija"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 jul 2009, 21:07

reds_forever je napisao/la: Turski izvori navode kako se Liverpool sprema dovesti sjajno krilo Arda Turana.Očekuje se da napusti Galatasaray nakon što je klub završio sezonu na razočaravajućem 5 mjestu Turske lige,,10 bodova iza prvaka Bešiktaša.

Dodatni bonus za Ardine zaljubljenike je raznovrsnost jer podjednako dobro igra na oba krila kao i u sredini terena.Liverpool je od svih zainteresovanih klubova najviše zagrijan za zlatnog momka Turskog fudbala koji bi Rafi Benitezu i LIverpoolu donio prijeko potrebnu kreativnost i širinu u timu.
22-godišnji veznjak Galatasaraya ima iza sebe odličnu sezonu u kojoj je postigao 7 golova u 29 nastupa.U sezoni 2007/2008 je takođe postigao 7 golova i od tada je na meti brojnih klubova iz Engleske,Španije i Italije.

U dosadašnjih 86 nastupa u ligi postigao je 19 golova i bio je glavna karika tima koji je osvojio titulu prvaka Turske sezone 2007/2008.Na Euru 2008 je sve impresionirao svojim igrama i sigurno je najzaslužniji za ulazak Turske među 4 najbolje reprezentacije starog kontinenta.

Prošlo ljeto je bio na pragu Newcastla ali popularne "Svrake" nisu željele izdvojiti više od 8.5 miliona funti na što čelnici Galate nisu pristali i tako je transfer propao.

Sada se vjeruje da bi se za 13 miliona funti mogao otkupiti njegov ugovor i klub koji ga dovode će biti veliki sretnik.
vec duze vrijeme ga povezuju sa liverpoolom i volio bih da dođe ali ne vjerujem u to ali uskoro ce se sve saznati.ako alonso ode a 99% ce otici onda ce rafa morati dovesti koje pojacanje, prvo ce morati dovesti zamjenu za alonsa osim ako ne planira vratiti gerrarda nazad ali sumnjam u to jer ipak se tandem gerrard-torres ne razdvaja tako lahko
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 17 jul 2009, 22:17

Pozdrav svima. Nisam upućen u temu svađe... ali vaša "želja" za raspravom vas udalajava od prave teme ovog posta...il' kako se već kaže. Ako imate reći nešto pametno o Redsima, za koje navijam od 5 godine ( sad mi je 16...nije puno...), recite, ili ako ste njihov navijač, želite raspravljati o nekom problemu u timu ili sl. izvolite... al' ostavite se svadja!

YNWA
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 22:26

LFCBiH je napisao/la:Nevbidim razloga raspravljanju sa ovakvim likovima poput virtuala i slicnim pustite ih kraju jer i oni bi voljeli da imaju klub o kojem je vrijedno pisati ili pricati kako god..Uglavnom dok je virtuala i slicnih ubjedjen sam da se LIVERPOOL voli a za druge se "navija"
Već je Virtu4l pisao o tome. Virtu4l navija za Željezničar, a ostale simpatiše, između ostalih i Chelsea. To ti se nekako poklopi u životu, ali ja sa razlogom simpatišem Chelsea. Bio jednom jedan Mario Stanić, dijete Željezničara, koji je 'igrom slučaja' napravio sjajnu karijeru, pa neke davne 2000. godine (kada je većina onih koji ovo čitaju imala 7-8 godina i išli su prvi ili drugi razred osnovne škole) taj isti Stanić prelazi u Chelsea, pa onda u svojoj prvoj utakmici West Hamu zabija jedan strašan gol (sorry kapitenu, hehe). Šta ti onda preostaje, da sabereš 2+2, u mojoj matematici to iznosi 4. Sasvim dovoljno da se počnu gajiti osjećaji prema jednom stranom klubu, zar ne? Ali 'voljeti' neki klub zato jer je osvojio Ligu prvaka 2005. godine ili zato jer ima dobru 'formaciju' na PES-u? Ma dajj...

Zato ste mi vi šega... Volite vi Liverpool, ali ćete čitav život uživati uz 'sjajne' komentare Kemala Ahmetovića ili Igora Kristića i to će biti najbliže što ste prišli voljenom klubu...
Voli te tvoje Sarajevo.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 jul 2009, 22:41

Dobro, neke stvari koje je Virtual pisao u zadnjem postu su definitivno istinite ( ovaj dio kada kaze da neki navijaju za LFC od sovajanja LP 2005. godine, a neki zbog dobre formacije na PES-u), ali mislim da inace na NASOJ temi previse vremena i mjesta potrosimo na rasprave sa PROVOKATORIMA...
Zar ne kontate da OVI sto imaju svoje teme sa po 200 - 300 postova crkaju od muke zbog posjecenosti nase teme i namjerno "bacaju kosku" kako bi se i oni ukljucili u diskusije...
Ignorirajmo ih i nastavimo dijeliti informacije o voljenom nam klubu... ;) ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 jul 2009, 23:06

bot je napisao/la:LOOSERPOOL
Nick ti savrseno odgovara ;)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.