Vjerovatno ne....
PS: sa' 's vi't kad on opali kuknjava

Moderator/ica: GracanicaAA
ma ne palimo se jarane...forumske reprekusije i toIdimidodjimi je napisao/la:Ljudi ne palite se na ovog maloljetnika (albox) kojem je najveci domet napisati recenicu bez ikakvih uvreda. Ustvari, ne znam ni da li i to zna.
Vjerovatno ne....
Stra ima kao kuci svi zdravo , dobro ,zivo ,zadovoljniIdimidodjimi je napisao/la:Ljudi ne palite se na ovog maloljetnika (albox) kojem je najveci domet napisati recenicu bez ikakvih uvreda. Ustvari, ne znam ni da li i to zna.
Vjerovatno ne....
Dobro eto opet znaci bili smo boljistaragarda je napisao/la:
da ti kazem ovako...bili ste bolji ali ne za 2 gola..od toga jedan totalno neregularan..
Imali bi vi q.... da nije bilo tada 2:0 bilo bi kasnije hajmo dalje...staragarda je napisao/la:
.u 2. poluvremenu smo vas sabili na vasu polovinu i imali 3 mrtva zicera i da nije bilo debelog romea mislim da bi se i vratili u utakmicu...
Sta ces to smo dobili od igraca koji ne zadovoljavaju slobodu ,staragarda je napisao/la: ..vase valjanje na svaki kontakt je za oskara..a
Ko je reko nasa dominacijastaragarda je napisao/la:igrali ste kuci i ne kontam o kakvoj vasoj dominaciji i nasoj katastrofalnoj igri se prica
Hrdavoj qr** i dlaka smetastaragarda je napisao/la:plus sto nama nisu igrala 2 vrlo bitna igraca
Jb ga sta ces nama nije sramota igratio po selima ,a vamastaragarda je napisao/la: vi sklinuli gace u kakanjskom selu da bi Slobodi skinuli skalp
[/quote]staragarda je napisao/la:e]
tacno sam ynao kad Sloboda kiksa da ce ovdje bit svrsavanja
"HAJDI" pozdravi oca po magarcuALBOX je napisao/la:Stra ima kao kuci svi zdravo , dobro ,zivo ,zadovoljniIdimidodjimi je napisao/la:Ljudi ne palite se na ovog maloljetnika (albox) kojem je najveci domet napisati recenicu bez ikakvih uvreda. Ustvari, ne znam ni da li i to zna.
Vjerovatno ne....
PS: sa' 's vi't kad on opali kuknjava![]()
PA ETO POZDRAVI MI OCAIdimidodjimi je napisao/la:Pozdravi oca po magarcuALBOX je napisao/la:Stra ima kao kuci svi zdravo , dobro ,zivo ,zadovoljniIdimidodjimi je napisao/la:Ljudi ne palite se na ovog maloljetnika (albox) kojem je najveci domet napisati recenicu bez ikakvih uvreda. Ustvari, ne znam ni da li i to zna.
Vjerovatno ne....
PS: sa' 's vi't kad on opali kuknjava![]()
mozes...jest da ti je mana sto si iz lukavca al tvoja se pikaZoom088 je napisao/la:Smijem li ja nesto napisati a da ne bude da sam protiv Slobode?
Mislim, vezano za ove ofsajde. Malo sam analizirao snimak sa nekim sucima iz PL pa eto
Ma Musa je i u prvoj situaciji kada lopta prolazi pokraj njega u klasicnom ofsajdu i tu su sudije napravile ogroman propust. Da li je to bilo sa namjerom ili ne, ne bih znao reci.staragarda je napisao/la:ofsajd je bio i na toj drugoj slici i u nastavku akcije kada lopta prolazi pored muse i natrcava na nju igrac sa njegove desne strane i umjesto da je pospremi u prazan gol on se nesto spetljao i ponovo je vraca musi a ovaj je ubacuje u mrezu...prilikom tog vracanja musa je PONOVO ofsajd poziciji![]()
...znaci,nevjerovatno
I sudija Panic je sudio PL pa eno ga sad igra klikera, a nogomet ne smije pogledat ni na tv-u.Zoom088 je napisao/la:Smijem li ja nesto napisati a da ne bude da sam protiv Slobode?
Mislim, vezano za ove ofsajde. Malo sam analizirao snimak sa nekim sucima iz PL pa eto
Zivim u Lukavcu (vjerovatno ne jos zadugo), a inace sam iz najljepseg grada na svijetu (vidi avatarstaragarda je napisao/la:mozes...jest da ti je mana sto si iz lukavca al tvoja se pikaZoom088 je napisao/la:Smijem li ja nesto napisati a da ne bude da sam protiv Slobode?
Mislim, vezano za ove ofsajde. Malo sam analizirao snimak sa nekim sucima iz PL pa eto![]()
Sve si u pravu, al lopta nije vracena, Musa je ispred njega bio i lopta se nije kretala prema nazad nego prema golu, barem sam ja tako vidio. Al bilo proslo...Zoom088 je napisao/la:Zivim u Lukavcu (vjerovatno ne jos zadugo), a inace sam iz najljepseg grada na svijetu (vidi avatarstaragarda je napisao/la:mozes...jest da ti je mana sto si iz lukavca al tvoja se pikaZoom088 je napisao/la:Smijem li ja nesto napisati a da ne bude da sam protiv Slobode?
Mislim, vezano za ove ofsajde. Malo sam analizirao snimak sa nekim sucima iz PL pa eto![]()
).
Znaci ovako: Prilikom upucivanja lopte od Mouse prema drugom napadacu nije bilo ofsajda. Zatim, taj napadac upucuje loptu u kazneni prostor, Mousa jeste u ofsajd poziciji ali pusta loptu igracu koji nije. Ovaj se spetljao ili prepao, pa VRACA loptu Mousi koji zatresa mrezu.
Dakle, kljucno je ovo VRACA loptu. Lopta nije isla naprijed, a da jeste tada bi se radilo o nedozvoljenoj poziciji. Uz sve to, cini se da je i igrac Slobode bio u liniji sa strijelcem pogotka pa eto...
Jedno objasnjenje za penal - kada imas 6 sudija, onda pomocni (sa zastavicom) i ne treba da signalizira da li se radi o kaznenom udarcu ili ne (pogledaj igrace Slobode prema kome trce). Dakle, sudija IZA GOLA je taj koji signalizira, i Mateo Musa je to i uradio, pa je glavni sudac zbog toga dosudio najstrozu kaznu. A Mateo je najbolje mogao vidjeti da li se radi o penalu ili ne.
***I jos nesto, pozicija za snimanje u Gracanici je KATASTROFALNO LOSA. Preblizu je aut liniji (mozda 2 metra udaljena), preniska, a tokom suncanih dana gol na lijevoj strani igralista (gledano sa pozicije kamermana) je gotovo pa nemoguce pratiti i snimati zbog direktnog udara sunca u objektiv kamere. Zbog toga je ovdje uvijek tesko procijeniti da li se radi o nedozvoljenoj poziciji ili ne.
Umal' da zaboravim zute stubove zbog kojih se dobar dio igralista uopste ne moze pratiti kamerom.***
Taj ko god Ti je objasnjavao da to sto je Musa bio u ofsajdu i da je samo dovoljno da propusti loptu da se ofsajd ne svira (mada je nije propustao nego je bila prebrza lopta) on nema pojma o nogometu.Zoom088 je napisao/la:
Znaci ovako: Prilikom upucivanja lopte od Mouse prema drugom napadacu nije bilo ofsajda. Zatim, taj napadac upucuje loptu u kazneni prostor, Mousa jeste u ofsajd poziciji ali pusta loptu igracu koji nije. Ovaj se spetljao ili prepao, pa VRACA loptu Mousi koji zatresa mrezu.
Dakle, kljucno je ovo VRACA loptu. Lopta nije isla naprijed, a da jeste tada bi se radilo o nedozvoljenoj poziciji. Uz sve to, cini se da je i igrac Slobode bio u liniji sa strijelcem pogotka pa eto...
za penal neznam...al sam bio na dijelu tribine bas u liniji kod prvog gola...lopta NIJE vracena nazad..isla je naprijed i musa je bio sam ispred gola jer je bio na metar,dva od gol linije..to ti mogu sigurno reci...cist ofsajd kao suza..dvostrukiZoom088 je napisao/la:Zivim u Lukavcu (vjerovatno ne jos zadugo), a inace sam iz najljepseg grada na svijetu (vidi avatarstaragarda je napisao/la:mozes...jest da ti je mana sto si iz lukavca al tvoja se pikaZoom088 je napisao/la:Smijem li ja nesto napisati a da ne bude da sam protiv Slobode?
).
Jedno objasnjenje za penal - kada imas 6 sudija, onda pomocni (sa zastavicom) i ne treba da signalizira da li se radi o kaznenom udarcu ili ne (pogledaj iskusne igrace Slobode prema kome trce). Dakle, sudija IZA GOLA je taj koji signalizira, i Mateo Musa je to i uradio, pa je glavni sudac zbog toga dosudio najstrozu kaznu. A Mateo je najbolje mogao vidjeti da li se radi o penalu ili ne.
***I jos nesto, pozicija za snimanje u Gracanici je KATASTROFALNO LOSA. Preblizu je aut liniji (mozda 2 metra udaljena), preniska, a tokom suncanih dana gol na lijevoj strani igralista (gledano sa pozicije kamermana) je gotovo pa nemoguce pratiti i snimati zbog direktnog udara sunca u objektiv kamere. Zbog toga je ovdje uvijek tesko procijeniti da li se radi o nedozvoljenoj poziciji ili ne.
Umal' da zaboravim zute stubove zbog kojih se dobar dio igralista uopste ne moze pratiti kamerom.***
Zoom088 je napisao/la:Pa recimo da ce barem jedan od onih s kojima sam pricao ovo procitati i nema potrebe da im govorim. Eto imaju savjet od tebe i mozda ga i poslusaju.
Covjek je u pravu, imas milion situacija gdje tako sudije "puste" covjeka u ofsajdu i on da go, neko mu asistira. Kao ovdje sto je bilo, sam sto je i ovdje on bio prebrz al ajde...Idimidodjimi je napisao/la:Taj ko god Ti je objasnjavao da to sto je Musa bio u ofsajdu i da je samo dovoljno da propusti loptu da se ofsajd ne svira (mada je nije propustao nego je bila prebrza lopta) on nema pojma o nogometu.Zoom088 je napisao/la:
Musa je evidentno u ofsajdu i to u aktivnom, a ne pasivnom. Lopta je prolazila pokraj njega samog i samo zahvaljujuci tome sto je bila prebrza kod prvog prolaska pored njega nije ju on dirao niti odigrao. Lopta je upucena prema njemu ali ga je profulila. Cist ofsajd ko suza.
Nadalje, frajer u aktivnom ofsajdu i u nastavku akcije postize gol. To da se ne svira, neces vidjeti nigdje drugo nego u ovoj saban ligi.
A tom premijerligaskom sucu reci da nema pojma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.