Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 15:35

Gledajte ljudi, kada je susret neki u pitanju, ja ne gledam na novce . Inače nemam baš toliki stan , odnosno kuću :mrgreen:

Ne volim ja Moralesa, ja volim Čevape, takav sam ;)

Da je vatreni Poljubac, Prljavo Kazališe, Parni Valjak i te stvari uredu. :mrgreen:

Moramo naći neko mjesto gdje svima odgovara, nemojte Zenicu, jer je znam :lol:

Ne znam , zaista, neka neko dadne neku ideju, znam da neće mnogi, ali ipak imanas i zaiteresiranih

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 15:40

@ bistrikboy

Vjerovatno su oni...Voz je iz firme Koncar i veoma je dobar..Ma nisu ti vozovi za nase pruge... :mrgreen:
Evo i slike voza..Naprijed pise Zenica-Sarajevo...pokretno...unutra kuhinja sjedista jos prekrivena najlonom...odlican...

slika
A C A B !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 feb 2010, 15:41

Neutral je napisao/la:Gledajte ljudi, kada je susret neki u pitanju, ja ne gledam na novce . Inače nemam baš toliki stan , odnosno kuću :mrgreen:

Da je vatreni Poljubac, Prljavo Kazališe, Parni Valjak i te stvari uredu. :mrgreen:

Ne znam , zaista, neka neko dadne neku ideju, znam da neće mnogi, ali ipak imanas i zaiteresiranih
Stvar je u tome sto su mnogi ovdje maloljetni i njima je dosta teze da doci nego nama "odraslima". Ako cemo se okupljati onda je najbolje u Sarajevo. A ja cu ABD uskoro u Mostar kod jednog kolege,takodjer s foruma :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 15:43

@Emire

Nema šanse da dadnu nekome da ide na utakmice. Ionako ima previše seljaka i debila koji jedva čekaju da naprave neke zijan. Džabe nama sve to.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 15:43

Parni Valjak dolazi u Zenicu,tacije u Arenu 6. marta a dva dana poslije u Zetru,znaci 8. marta :mrgreen:
Ali Morales je 6. marta u Sarajevu...eto Neutral 8. marta u Sarajevo na Parni Valjak :mrgreen:

Ima zainteresovanih,nego sta

@Neutral

Naravno,nedo Bog na gostovanje s ovakvim vozom :mrgreen: Samo cekam kada ce osvanuti prvi grafit na vozu :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 15:47

majestic24 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Gledajte ljudi, kada je susret neki u pitanju, ja ne gledam na novce . Inače nemam baš toliki stan , odnosno kuću :mrgreen:

Stvar je u tome sto su mnogi ovdje maloljetni i njima je dosta teze da doci nego nama "odraslima". Ako cemo se okupljati onda je najbolje u Sarajevo. A ja cu ABD uskoro u Mostar kod jednog kolege,takodjer s foruma :mrgreen: :mrgreen:
Neutral, znam ja šta ti slušaš, to su i moje grupe, ali sam se zaželio dobrog partijanja, a odlično znam kako je bilo dok je Guetta gostovao.

Što se okupljanja tiče, najbolje bi bilo u proljeće ili tamo ljeto, znači kad otopli, da se bar može fino i družiti. Najbolje bi bilo da se radi o nekom jezeru, rijeci, bazenu, negdje dalje od nečije privatnosti. Meni je Zenica super, bio sam tamo više puta i sviđa mi se, posebno onaj dio između zgrada i rijeke :D

Bihać je jako lijep grad, evo Quaresma je s tih dijelova. Bistra Una i štošta toga se tamo može vidjeti. Gradačac, Bihać, Zenica, Sarajevo, pa Mostar...Možda Široki? :D :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 15:50

P.S U Zenici je pogotovo ljepo kad je ljeto...U Bosnu ili Babinu rijeku (Manja rijeka) se stave stolice i stolovi,naravno tu je i suncobran i pice u vodu...ljepota :mrgreen:
A C A B !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 15:52

Wow, 8 Mart je poseban, volio bih baš tada bitu u Sarajevu ;)

Neka neko otvori temu o okupljanu, da ne bude ovo kao onaj fudbal. Ovdje su bolji organizatori. Neki se možda neće moći od compa odvojiti (ja neka neko ponese laptop da pišem :mrgreen: ).

E tako , pa nadam se da će neko uskor otvoriti temu.

Ja bih lično volio da smo negdje na Moru, ili ipak neko jezero. Neću u Široki, bio sam tamo već, lijepo jeste, ali nepoznat mi totalno grad. Hmm, samo nemojte Konjic, ništa protiv njega, ali tamo mi idu svi prijatelji na Boračku, nije meni do toga tu. :mrgreen:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 15:57

Trebalo bi se otici,uzivam u njihovoj muzici :mrgreen:

E vec smo krenuli...Gradacac,Zenica,Sarajevo,More...Zagreb,Beograd,Bec,Berlin,Pariz ahaha :mrgreen: :mrgreen:

Ima jedno mjesto u Hrvatskoj ja idem cesto s ekipom gore...Kupari ...4-5 kilometara od Dubrovnika...to je inace kamp...cesto idu kosarkasi,fudbaleri...na odmor... :mrgreen:
Mozda si i ti Neutral isao :mrgreen:
A C A B !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 16:00

Nisam, ja idem u Makarsku, jeste skupo, ali prelijepo. I uvijek ja moram ići negdje kada izbije neka bitka. :mrgreen:

Srećom, samo sam gledao kako su nakva Slovaka izgazali jer je krao neke stvari. Jao kako oni iz Zagreba pričaju, a ja ti kao veliki ma samo viči Yes, Yes. :lol:

Hmm, dobor nećemo sada tako daleko, neka neko mjesto bude pristupačno sa svih strana, ne negdje daleko, ma meni je svjedno, ja bi svugdje. ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 16:04

E Ti uvjek nesto drugo :mrgreen: :mrgreen:
Kada cemo se potrefiti na istom...osim Zenice :mrgreen:

ahah sto Ti nisi naletio haha ....

Naravno necemo daleko,prisupacno...npr. Visoko,pomov "ludom" Osmanagicu da otkopa piramide :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 feb 2010, 16:05

ja bi volio sa vama, al de stas, moram u skolu, al posto je u mene bio strajk, xxaaxxaxaxax, u petak mi zavrsava prvo polugodiste :D,

usput pogledajte ovaj video, haahah presmjesno

@Ministar, meni hrvatska blizu mozda 5-6 kilometara ( ne znam ni ja sam tacno koliko, mozda cak manje)
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 09 feb 2010, 16:08, ukupno mijenjano 4 puta.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 16:06

Neutral je napisao/la:Nisam, ja idem u Makarsku, jeste skupo, ali prelijepo. I uvijek ja moram ići negdje kada izbije neka bitka. :mrgreen:

Srećom, samo sam gledao kako su nakva Slovaka izgazali jer je krao neke stvari. Jao kako oni iz Zagreba pričaju, a ja ti kao veliki ma samo viči Yes, Yes. :lol:

Hmm, dobor nećemo sada tako daleko, neka neko mjesto bude pristupačno sa svih strana, ne negdje daleko, ma meni je svjedno, ja bi svugdje. ;)
Bogami, vi i po Hrvatskoj odmarate, kriza vam je nepoznanica. Neka, neka, tako i treba. Bosanac će ako treba i bubreg prodati da mu bude, što bi rekli, 'po ćejfu'. Ništa, možda neko iz Dijaspore (volim ovo pisati velikim slovom) ponudi neki skroman apartman, možda u Beču, Veneciji, Parizu, Las Vegasu, Bostonu, Oslu...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 16:08

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja bi volio sa vama, al de stas, moram u skolu, al posto je u mene bio strajk, xxaaxxaxaxax, u petak mi zavrsava prvo polugodiste :D,

[url]
Nisam nikada vjerovato da ću ovo napisati, ali najbolje je đačko doba :mrgreen:

Sve je dobro dok je raje i škole, čim se to završi, gotovo je. No, gdje smo ono stali. Kod Venecije? :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2010, 16:08

Ne volim nesta tako posebno more.Kod mene je letovanje tamo kod vas u Sarajevu jedno 2-3 meseca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 feb 2010, 16:11

MinistaR je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja bi volio sa vama, al de stas, moram u skolu, al posto je u mene bio strajk, xxaaxxaxaxax, u petak mi zavrsava prvo polugodiste :D,

[url]
Nisam nikada vjerovato da ću ovo napisati, ali najbolje je đačko doba :mrgreen:
jeste dobro dok si na raspustu, al kad zavrsi raspust, to je vec nesta drugo 8-)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 feb 2010, 16:14

Ipak je najbolje s rajom....imat ces svojoj djeci pricati sta si radio s rajom,zajebancija tamo vamo...a vidi sad...ono ima 7-8 godina i povazdan za internetom...prodje ti mladost za netom :mrgreen:
A C A B !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 16:15

Devil je napisao/la:Ne volim nesta tako posebno more.Kod mene je letovanje tamo kod vas u Sarajevu jedno 2-3 meseca.
Koji dio? Ideš u Istočno Sarajevo, Stari grad ili Novo Sarajevo? Ilidža? Vogošća? :mrgreen:

Pozicioniraj nam malo, baš me čudi to 2-3 mjeseca, da nije puno? :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2010, 16:17

MinistaR je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ne volim nesta tako posebno more.Kod mene je letovanje tamo kod vas u Sarajevu jedno 2-3 meseca.
Koji dio? Ideš u Istočno Sarajevo, Stari grad ili Novo Sarajevo? Ilidža? Vogošća? :mrgreen:

Pozicioniraj nam malo, baš me čudi to 2-3 mjeseca, da nije puno? :D
Pozicija Istocno Sarajevo posto mi je sva familija tu jedino ja u Bg,znaci tu sam od kraja maja odprilike do sredine septembra pa ti skontaj koliko je to,ali s tim da idem kuci kada Zvezda igra evropske utakmice ili Srbija neku jacu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 feb 2010, 16:18

Ne dirajte mi Ilidžui :mrgreen:

Da nam hoće ukinuti ove vize sve bi bolje bilo, ali i ovako je okej. Ma recesija je brate i to uveliko kod mene, gubam se, ali bolje i tako nego biti bogataš i samo tražiti neke cure kao iz serija, dekolte, prenašminkana, te na svaku pitanja odgovara, nisam ja, te amo.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.