Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

madridist
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la madridist » 27 sep 2013, 12:26

barca_87 je napisao/la:
madridist je napisao/la:Inače zanimljiva dešavanja na sudu danas,neki sitni prevaranti tamo odgovaraju na pitanja,ne znam možda je ovo priprema za dodjelu nagrade za najpoštenijeg čovjeka u Španiji.
kad ostanete bez pravih odgovora skrece se sa teme brze bolje :lol:

ja nezz kako ti od ove price sto se skoro pisalo dodje do ovog sad sto si napiso ,to samo ti znas
O čemu ti rista?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 12:26

Hegemonista je napisao/la:Andujar Oliver je bivši nogometni sudac, a ne sportski komentator.
ma ne ba kad njemu godi onda i komentator moze posluziti :mrgreen: i on je strucan :mrgreen: , samo da ne bude da je realu pomogao sudac :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 27 sep 2013, 12:26

Hegemonista je napisao/la:Andujar Oliver je bivši nogometni sudac, a ne sportski komentator.
Muniz Fernandez je sadasnji nogometni sudac. Je li to znaci da je njegovo misljenje u onoj situaciji bilo ispravno?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 sep 2013, 12:27

Ama ljudi, štele, "guranja" i izrežiranih utakmica je uvijek bilo i uvijek će ih biti. Favorizovanje velikih je, nažalost, normalna stvar u sportu. I zato je malo(ne malo, nego dooobro) licemjerno da jedni drugima predbacujete takve stvari, izbacujete neke "dokaze" i ostalo...danas je poguran Real, sutra će biti Barca, prekosutra opet Real, dan iza opet Barca...i tako u nedogled. Sve je to isto i zato ovi vaši pokušaji da preko pljuvanja jednih obrišete ljagu s drugih, da od svog kluba napravite hrpu svetaca, a od "njihovog" hrpu govana, još više dobija na apsurdnosti.
Sustina price :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 sep 2013, 12:27

RickBlaine je napisao/la:Nije to penal. Prekratko vrijeme za reakciju, a i da ga nije pogodila u ruku ne bi sprijecio put lopte ka golu. Ni protiv Granade takodjer nije penal.

Zajebao je samo protiv Elcheta. Sezona je duga, ko god misli da se lobotomcima nece pomoci, lobotomac je.

Mislis ovako nesto ? :? Ne vrijede ista pravila kada se igra protiv Madrida,to je valjda jasno 8-)
slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 12:29

RickBlaine je napisao/la:
Muniz Fernandez je sadasnji nogometni sudac. Je li to znaci da je njegovo misljenje u onoj situaciji bilo ispravno?
pa muniz poslije ponovljenog snimka ne bi 100% svirao penal ,drugo je uzivo donositi odluke drugo kad imas sve usporeno da mozes analizirati nit ima pritiska ni ista ,od sta je ovom andujaru da nesto sad namjerno radi protiv reala il nezz ja sta ,ja lika :shock:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 27 sep 2013, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 sep 2013, 12:31

kotili se, legli se :mrgreen:

i btw barca_87 kume ti si jako opterećen realom, svaki drugi post ti je neka usporedba reala sa barcelonom, neke vijesti koje su i više nego nerelevantne i sl. Ohladi malo prijatelju
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 sep 2013, 12:32

Sveti je napisao/la:kotili se, legli se :mrgreen:

i btw barca_87 kume ti si jako opterećen realom, svaki drugi post ti je neka usporedba reala sa barcelonom, neke vijesti koje su i više nego nerelevantne i sl. Ohladi malo prijatelju
kad odu kante i rerne onda felge kolo vode :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 27 sep 2013, 12:33

@barca_87 ovdje postavlja egzaktne podatke, dok Cabronisti trolaju.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2013, 12:35

I likovi kojima su prevaranti idoli :lol:
Don Alfredo Di Stefano

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 27 sep 2013, 12:35

juznjak> je napisao/la:Mislis ovako nesto ? :? Ne vrijede ista pravila kada se igra protiv Madrida,to je valjda jasno 8-)
slika
To je bilo prije tri sezone. A i onako bi vas razvalili.

Sam si rekao da to nije penal prije par dana.
barca_87 je napisao/la:pa muniz poslije ponovljenog snimka ne bi 100% svirao penal ,drugo je uzivo donositi odluke drugo kad imas sve usporeno da mozes analizirati ,ja lika :shock:
Poenta je bila sasvim druga. A to je da se misljenje razlikuje od covjeka do covjeka. AS je se oglasio povodom toga i rekao "no penalti".
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 27 sep 2013, 12:37

Mišljenje AS-a nas u ovom slučaju zanima koliko i mišljenje Sport.es kada se nešto dogodi na štetu protivnika Barce.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 12:38

hajd mi navedi neke nerelevantne vijesti sto sam ja napiso ?
ovo u vezi sviranih penala ,u vezi potrosenog novca ?u vezi cega ?
ja to ne izmisljam carko iz svoje glave

drugo je sto tebi ne godi to ...

MES QUE UN CLUB !!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2013, 12:41

Mislim da je htio reć da si dosadan brate,ko neki knigovodja,daviš nepotrebnim podacima,eno tamo na xbmc dobro radiš ovdje samo smaraš i dodatno se uklapaš u sliku navijača barse kakvu su stvorili maxi4ovelli i arenapb.
Don Alfredo Di Stefano

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 27 sep 2013, 12:41

Govori u svoje ime, pojedinci na tvojoj strani ne misle tako. Pa u skladu s time nerijetko postavljaju ovakve slike:
slika
Kojim pokusavaju omalovaziti rijec njihovih urednika, novinara i gosta.

Kada se misljenje jednako mjerodavnih ljudi kosi, onda biras ono koje ti odgovara :kava:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 sep 2013, 12:44

barca_87 je napisao/la:

hajd mi navedi neke nerelevantne vijesti sto sam ja napiso ?
ovo u vezi sviranih penala ,u vezi potrosenog novca ?u vezi cega ?
ja to ne izmisljam carko iz svoje glave

drugo je sto tebi ne godi to ...
relevantni su okvirima tačnosti informacije, dok ih ti iskriviš pokušavajući da dokažeš neke totalno nerelevantne stvari. Evo da ti kažem, što se penala tiče, opet je subjektivno, svirano im je toliko penala i vjerujem da ih je tek nekoliko dobijeno na lijepe oči dok ti tu činjenicu pokušavaš da predstaviš u svjetlu pomaganja realu, ne ide, jer nije tako. Kad je upitanju trošenje novca, opet ne kontam šta pokušavaš s tim da dobiješ, jer kako primjećuješ ljude boli kurrac koliko real madrid troši novca jer ne ide iz mog džepa, ti si se za to zakačio, vjerujem više od svih ostalih. eto ti si spasilac fudbala pa ti smeta što nogomet gubi bit. :roll:
naprijed rejal

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 12:45

madridist je napisao/la:Mislim da je htio reć da si dosadan brate,ko neki knigovodja,daviš nepotrebnim podacima,eno tamo na xbmc dobro radiš ovdje samo smaraš i dodatno se uklapaš u sliku navijača barse kakvu su stvorili maxi4ovelli i arenapb.
pa ovdje postavljam na sta naidjem interesantno ,tema je bas barca vs real i vecinom ovdje kad budue neka poredjena ovjde i postavim jer je tema bas takva,bolje nego da trollam ko neki ,naidjem na neki tekst prevedem ga na nas i stavim ovdje ,ne davim uglavnom tim nekim podacima na realovoj temi,
samo kad je neka rasprava tamo sam :mrgreen: :mrgreen: :lol:

MES QUE UN CLUB !!!

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 27 sep 2013, 16:38

Ispračaj Muniza iz Elchea
[youtube][/youtube]

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 sep 2013, 18:44

slika

:idea:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 sep 2013, 18:47

Isto da Real nije imao vise penala od svih prije povratka Pereza.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.