Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nade
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Nade » 18 nov 2009, 01:35

Dzeko ima da DANAS SKINES PAUCINA SA GOLA EDUARDA 8-)
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 15:35

Dzeko DIJAMANTU Sretan bio danas tvoj dan i da ga zabijes moze 2 komada...BOZE DAJ MU SNAGU I SRECU DA SE NADJE U TAKVOJ SITUACIJI..DAJ MU SRECU DA SE NADJE U SITUACIJI KAD CE PORTUGALSKA ODBRANA DA POGRESI...SRETNO MAJSTORE

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 01:33

ebiga ......bice bolje ,,,zelim ti srecu i da dajes golove dalje i da dodjes u Man,Arsenal o moj REAL MADRID....SRETNO U WOLLF

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 nov 2009, 01:35

Dobar je bio,samo se izgleda nisu dogovorili posto nam je igra bila nabi prema Dzeki on nek spusta,u svemu tome su zaboravili reci kome da spusti jer on kad je god uspio da nadskoci Portugalce i spusti loptu na tu loptu nit je ko natrcavao nit joj je ko prilazio...koja je onda svrha nabijanja tih dugih loptih
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 11:03

Dzeko je talenat i igracina no van terena nije pravi profesionalac..Evo lik govori da ga je vidio u Becu u kaficu par dana prije utakmice sa Portugalom..Pored toga prima neka UNICEF priznanja dan prije utakmice...

Ma ebo Portugal, vazno je da se primilo priznanje unicefa hahahahah
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 11:04

Zenicajesampion je napisao/la:Dzeko je talenat i igracina no van terena nije pravi profesionalac..Evo lik govori da ga je vidio u Becu u kaficu par dana prije utakmice sa Portugalom..Pored toga prima neka UNICEF priznanja dan prije utakmice...

Pa nije REIS-UL-ULEMA da ne može u kafić da ode, koji vam je ku*ac!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 nov 2009, 11:06

Zenicajesampion je napisao/la:Dzeko je talenat i igracina no van terena nije pravi profesionalac..Evo lik govori da ga je vidio u Becu u kaficu par dana prije utakmice sa Portugalom..Pored toga prima neka UNICEF priznanja dan prije utakmice...

Pa sta treba da uradi. Da se zatvori u sobu i ne izlazi do tekme, da meditira ili sta vec. Pa je li to zabranjeno otici u kafic???? A sto se tice Unicefa pa i ti bi otisao po priznanje, zato ne valjaj gluposti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 nov 2009, 11:12

Sram ga bilo, vise ne bi trebao da igra za reprezentaciju :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 19 nov 2009, 11:30

Hajde neka mi neko kaze gdje ima da igraci hodaju po gradu pred odlucujuci mec??? Eto gdje to ima...ne idu Liverpool.,MIlan,Real,Manchester i ostali u karantin dzaba...ja hodam preksinoc po gradu sa djevojkom ,a Dzeko laganini sa kokom ode pored Katedrale...neka ide i treba da ih voda po 10 ali nemoj dragi Ciro da ih pustas da zundaju po gradu pred ovako vaznu utakmicu...taj karantin mora biti 3 dana prije tekme...da ne znaju ni za sta...pa Capelo iskljuci mobitele,Tv sve zivo...i to jednom Gerrardu,Lampardu,Terryu,Ronney-u...zato i jesu bez poraza!!!
Ma cirksu ljudi Boga mi.Sada ce poceti prljavi ves da izlazi lagano napolje...bice svega! Samo savez ostaje ;) Jer smo mi picke od nacije i nista ne zasluzujemo...kod nas rijec pobuna ne postoji...Srbi bi do sada zapalili savez...treba biti realan!!

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 11:36

Necromacer je napisao/la:Hajde neka mi neko kaze gdje ima da igraci hodaju po gradu pred odlucujuci mec??? Eto gdje to ima...ne idu Liverpool.,MIlan,Real,Manchester i ostali u karantin dzaba...ja hodam preksinoc po gradu sa djevojkom ,a Dzeko laganini sa kokom ode pored Katedrale...neka ide i treba da ih voda po 10 ali nemoj dragi Ciro da ih pustas da zundaju po gradu pred ovako vaznu utakmicu...taj karantin mora biti 3 dana prije tekme...da ne znaju ni za sta...pa Capelo iskljuci mobitele,Tv sve zivo...i to jednom Gerrardu,Lampardu,Terryu,Ronney-u...zato i jesu bez poraza!!!
Ma cirksu ljudi Boga mi.Sada ce poceti prljavi ves da izlazi lagano napolje...bice svega! Samo savez ostaje ;) Jer smo mi picke od nacije i nista ne zasluzujemo...kod nas rijec pobuna ne postoji...Srbi bi do sada zapalili savez...treba biti realan!!
On je dobar, igracina i talenat, opet ponavljam to i nista nije novo i to zna cijeli svijet..No cijeli svijet ne zna koliki je on amater van terena..Stoga ce karijeru zavrsiti u nizerazrednom vratniku...zao mi ga
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 nov 2009, 11:56

Edin Dzeko je medju TOP 3 napadaca evrope pa vi pricajte sta hocete. Covjek kad gurnu onog Pepea ja sam mislio ode mu kicma,kako izbaci Carvalha ko da ga Bog nnije ni dao,lopte na pluca prima a na ledjima nosi 3 igraca...Stoga Dzeko WELCOME TO MILAN! :D

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 19 nov 2009, 18:54

Ovaj Dzekin menedzer je cista nula :| Covijek nema pojma kako da ga proda i sve gura svoju neku pricu...Dzeko je vec zvijezda i njemu treba neko ko zna stim ljudima da vodi pricu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 nov 2009, 19:34

Zenicajesampion je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Hajde neka mi neko kaze gdje ima da igraci hodaju po gradu pred odlucujuci mec??? Eto gdje to ima...ne idu Liverpool.,MIlan,Real,Manchester i ostali u karantin dzaba...ja hodam preksinoc po gradu sa djevojkom ,a Dzeko laganini sa kokom ode pored Katedrale...neka ide i treba da ih voda po 10 ali nemoj dragi Ciro da ih pustas da zundaju po gradu pred ovako vaznu utakmicu...taj karantin mora biti 3 dana prije tekme...da ne znaju ni za sta...pa Capelo iskljuci mobitele,Tv sve zivo...i to jednom Gerrardu,Lampardu,Terryu,Ronney-u...zato i jesu bez poraza!!!
On je dobar, igracina i talenat, opet ponavljam to i nista nije novo i to zna cijeli svijet..No cijeli svijet ne zna koliki je on amater van terena..Stoga ce karijeru zavrsiti u nizerazrednom vratniku...zao mi ga

Sad slusam Marijana kad kaze da postoji jedan balkanski sindrom da ljudi misle da su popili svu pamet svijeta...mislim da se moze to primijeniti na ove vase komentare...stvarno je nevjerovatno kakve gluposti covjek moze procitati ovdje

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 nov 2009, 20:18

fico45 je napisao/la:Ovaj Dzekin menedzer je cista nula :| Covijek nema pojma kako da ga proda i sve gura svoju neku pricu...Dzeko je vec zvijezda i njemu treba neko ko zna stim ljudima da vodi pricu

Menadzer Edin-a Dzeke veze s fudbalom nije imao do neki dan bio je da se izrazim ovako ruzno obicni seljacic,ali **** imao je srece u zivotu malo tamo malo vamo i uhvatio se Dzeke i jos nekih igraca i zaradio sad ima para sad je kao veliki menager itd...

I ovo nisu moje rijeci nego rijeci bivsih fudbalera koje ja poznajem,koji poznaju menagera Edina Dzeke.!!!

Sta ces neko ima srece neko ne.... tako je to u ovom surovom zivotu..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 19 nov 2009, 20:29

Ma za dvije godine bice jedan od najskupljih napadaca u Evropi pazite sta vam kazem.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 20 nov 2009, 10:18

evo dzeko prema transfermarkt.de kosta 25 miliona eura..a kosto je 18 miliona eura..samo naprijed edinee...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 10:22

slika

Bice on skup mozda i preskup :mrgreen:

Neka mu je sa srecom i da ga povrede zaobidzu i ako mu niko nista nemoze sto je i dokazao u hiljadu navrata

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 21 nov 2009, 13:17

đeko jeste majstor i najbolji nas igrac ali snimati bajramski program na hayatu pred ovako vazan mec je pravo neozbiljno i smijesno i za svaku osudu i cire i saveza a i njega kao profesionalca

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 nov 2009, 13:19

alemao je napisao/la:đeko jeste majstor i najbolji nas igrac ali snimati bajramski program na hayatu pred ovako vazan mec je pravo neozbiljno i smijesno i za svaku osudu i cire i saveza a i njega kao profesionalca

x
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 nov 2009, 13:33

Evo na transfermarketu nove cjene dijamant kosta 25 milki. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, lol89 i 33 gosta.