EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
4/4 nisam smio gledati. ne smijem ni sada da pogledam... evo me sa zenom i svastikom sjedim ko debil, a da mi je da se zavucem u rupu u malo isplacem. Yebem ti zivot, gori smo od sizifa...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Aco mora ostati.Neutral je napisao/la: Aco je već legenda za mene. Nadam se da neće ni pod razno napustiti klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ovo što smo odigrali od 4\4 sa Crnogorcima pa do kraja Litvanije je najbolja košarka koju je pružila BiH od samostalnosti. Jesmo jednom dogurali daleko ali ove tri pobjede protiv neugodnih ekipa su pokazatelj da smo nacija sa ogromnim potencijalom i snagom.
Nema spavanje, suze selektora dijelimo i mi.
Lijepo ga je slušat i na pauzama,nije klasični balkanski papak da mu je svaka mp3 i bog

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li jos kakvih video isjecaka sa Avdicevim komentarom sa danasnje utakmice, pa covjek je jednostavno svaki mec izdominirao sa svojim komentarisanjem. Kapa do poda majstore.
Sto se tice Ace, ja se nadam da ce ostati, doprinio je dosta toga u i oko cijele ekipe, doveo neke nove igrace, uigrao ekipu i eto na kraju krajeva su ga dijelila samo dva poena od drugog kruga.
Sreca nas ni ovaj put nije pomazila, ali se ovo mora nekad vratiti, jednostavno mora.
Sto se tice Ace, ja se nadam da ce ostati, doprinio je dosta toga u i oko cijele ekipe, doveo neke nove igrace, uigrao ekipu i eto na kraju krajeva su ga dijelila samo dva poena od drugog kruga.
Sreca nas ni ovaj put nije pomazila, ali se ovo mora nekad vratiti, jednostavno mora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
je l' to onaj musliman iz Zavidovića?_dreamer_ je napisao/la:gori smo od sizifa...

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Tuga i ponos, dvije rijeci kojima mogu opisati emocije poslije svega. Odigrali smo skoro pa perfektnu tekmu, razmontirali jednu od najcuvenijih kosarkaskih sila i na kraju ni to nije bilo dovoljno da ostvarimo taj san. Izgleda da nam jednostavno nije bilo sudjeno.
Momcima se nema apsolutno ista prigovoriti, ako smo im do sada i mogli prebacivati Latviju, poslije ovakve pobjede to bi bilo degutantno jer neuporedivo je veci podvig nadjacati Litvaniju nego doziviti ne znam ti kakav poraz od Latvije. Njima kapa do poda, ponos su ove drzave i treba ih docekati kao istinske heroje, isto se to odnosi na Acu i sve one koji su na bilo koji nacin ucestvovali u konstruisanju ove repke. Nadam se da ce ova klapa ostati na okupu i naredne kvalifikacije, tu mislim i na Acu, uz poneko mladje osvjezenje, jednostavno vratili su vjeru u BH kosarku i ucinili nas ponosnim kao rijetko ko do sada..
Momcima se nema apsolutno ista prigovoriti, ako smo im do sada i mogli prebacivati Latviju, poslije ovakve pobjede to bi bilo degutantno jer neuporedivo je veci podvig nadjacati Litvaniju nego doziviti ne znam ti kakav poraz od Latvije. Njima kapa do poda, ponos su ove drzave i treba ih docekati kao istinske heroje, isto se to odnosi na Acu i sve one koji su na bilo koji nacin ucestvovali u konstruisanju ove repke. Nadam se da ce ova klapa ostati na okupu i naredne kvalifikacije, tu mislim i na Acu, uz poneko mladje osvjezenje, jednostavno vratili su vjeru u BH kosarku i ucinili nas ponosnim kao rijetko ko do sada..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I meni se sviđaju njegove metode iskaljivanja bijesa:LBJ MVP je napisao/la: Aco mora ostati.
Lijepo ga je slušat i na pauzama,nije klasični balkanski papak da mu je svaka mp3 i bog

Because mp3 is too mainstream.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 09 sep 2013, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
To je to.DukeOfWellington je napisao/la: I meni se sviđaju njegove metode iskaljivanja bijesa:
Because mp3 is too mainstream.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Uh,malo je falilo
Po meni Aco Petrovic je idealno resenje za nasu reprezentaciju,bez obzira gdje je rodjen,odakle je,mislim da trenutno boljeg ne mozemo imati,nama ne treba takticar (tu ne mislim da Aco nije i to u neku ruku) kao naprimer onaj trener Srbije,mi ne igramo takvu košarku,nama trebaju trojke Mirze da zapale cijelu ekipu,ili nebitno nekog treceg preko ruke,iz rudnika, e tada mi postajemo opasni,tada krecu i akcije i ''elejap'' i zakucavanja i blokade i sve sto moze priustiti jedna All star tekma...

Po meni Aco Petrovic je idealno resenje za nasu reprezentaciju,bez obzira gdje je rodjen,odakle je,mislim da trenutno boljeg ne mozemo imati,nama ne treba takticar (tu ne mislim da Aco nije i to u neku ruku) kao naprimer onaj trener Srbije,mi ne igramo takvu košarku,nama trebaju trojke Mirze da zapale cijelu ekipu,ili nebitno nekog treceg preko ruke,iz rudnika, e tada mi postajemo opasni,tada krecu i akcije i ''elejap'' i zakucavanja i blokade i sve sto moze priustiti jedna All star tekma...
Aco je legenda, meni bi bez veze bilo gledat novi ciklus bez njega. Aco obeća ludilo i mi dobijemo ludilo.....
A i ovaj pomoćnik Denis Bajramović, zajeban lik, zanimljiv skroz.....Ponavljam se po tom pitanju, ali moram opet reči.....

A i ovaj pomoćnik Denis Bajramović, zajeban lik, zanimljiv skroz.....Ponavljam se po tom pitanju, ali moram opet reči.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

jedini mi imamo budalu koja će bacit sa 10 metara kad se utakmica lomi i pogodit
Vođa zna.
Ja se ne usudim pogledat reprizu,imam osjecaj da bih plakao na kraju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
pa do kada vise do kada, pa pogledaj nas jednom .pa ovo je više frustrirajuce,ne mogu sebi da dodjem .mi smo ukleti ,neam pojma sta da kazem .
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja evo sad gledao one 2 trice teletovica i ono drama se syebes. Ne mogu vise plakati, plakao sam poslije meca, ne pamtim kad sam to radio zbog kosarkaske utakmice.Otelo je napisao/la:Ja se ne usudim pogledat reprizu,imam osjecaj da bih plakao na kraju.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ni ja..dovoljno sma se isplakao od 4/4 i na kraju meca,ja mislim da bi mi srce otkazalo kad bi jos jednom pogledao..Otelo je napisao/la:Ja se ne usudim pogledat reprizu,imam osjecaj da bih plakao na kraju.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja nisam uopce gledao jer sam bio u skoli al mi suze krenuse na ovu Mirzinu sa parkinga.Cijela dvorana skoci,Litvanci u nevjerici,nasi skocili i onda na kraju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako sam samo skakao po sobi kad smo poveli 74:58
na kraju sjedoh u fotelju i pola sata se micao nisam **** 

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 09 sep 2013, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vratit ce nam se ovo sutra u Žilini...Tako to ide u zivotu.Nesreca je sjeme srece 

Kad se vracaju iz SLO, hocel na aerodrom ili ?
Trebali bi momcima spremit docek
Trebali bi momcima spremit docek

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Nadam se. Ne znam kako cu prezivit ako ne dao Bog i sutra zaseremo. Pa fakat smo baksuzi nevidjeniHZ_ilidzaa je napisao/la:Vratit ce nam se ovo sutra u Žilini...Tako to ide u zivotu.Nesreca je sjeme srece

Jos sebi ne mogu doc jbem ti litvaniju i Kleizu smrdljivog

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
nikad nam se nije vratilo .. a nesreća nas prati oduvijekHZ_ilidzaa je napisao/la:Vratit ce nam se ovo sutra u Žilini...Tako to ide u zivotu.Nesreca je sjeme srece

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.