NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Hoće neko pobijedit ove Packerse ? Slabo nešto pratim NFL, prije sam bio aktivniji. 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Tesko da ce izgubiti u regularnoj sezoni, mozda u playoffu ili superbowlu.Stivi_Dzi je napisao/la:Hoće neko pobijedit ove Packerse ? Slabo nešto pratim NFL, prije sam bio aktivniji.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
e moj Nicks to je bio TD pass
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Grosman vec 2 int ima 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Patriotsi u SuperBowlu
Moji favoriti 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Stivi_Dzi je napisao/la:Patriotsi u SuperBowluMoji favoriti

tesko sa 30-om odbranom u ligi, ali sve je moguce.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
a jarane packersi imaju 31 odbranu u ligi pa vidi gdje su..pass odbrana nije neko mjerilo kvalitete danasZeljovac_1921 je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:Patriotsi u SuperBowluMoji favoriti
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nije brate ne kazem, ali odbrana uzima titule.rio_Ferdy88 je napisao/la: a jarane packersi imaju 31 odbranu u ligi pa vidi gdje su..pass odbrana nije neko mjerilo kvalitete danas
U ovom slucaju to je nemoguceZeljovac_1921 je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:Patriotsi u SuperBowluMoji favoriti
![]()

Evo prva pobjeda ove sezone mirisem

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
10:0 za Washington....... 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne znam jarane eo gledam, slabo za sad, 14-0 vode Panthersi, Johnson ne igra. Foster slab do sad, imo je fumble koji je zavrsio kao TD. Vjerujem da cemo ih uzeti, Carolina je poznata po tome da povedu, ali kasnije nemaju snage da odrze rezultat.Edin TM87 je napisao/la: U ovom slucaju to je nemoguce![]()
Evo prva pobjeda ove sezone mirisemNego sta ti je sa Texansima, nece valjda protiv Kunalica i drustva posrnut, taman kad sam ih ja upis'o na 1. mjesto u AFCu
e **** ti nas napad....int Manninga
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Yates 8/8Zeljovac_1921 je napisao/la:Ne znam jarane eo gledam, slabo za sad, 14-0 vode Panthersi, Johnson ne igra. Foster slab do sad, imo je fumble koji je zavrsio kao TD. Vjerujem da cemo ih uzeti, Carolina je poznata po tome da povedu, ali kasnije nemaju snage da odrze rezultat.Edin TM87 je napisao/la: U ovom slucaju to je nemoguce![]()
Evo prva pobjeda ove sezone mirisemNego sta ti je sa Texansima, nece valjda protiv Kunalica i drustva posrnut, taman kad sam ih ja upis'o na 1. mjesto u AFCu

Hajde okrenite ovo...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Yates razvaljuje do sad, ali nea wide receiver-a, lopte baca Walteru, Danielsu ili Dreessen-u. Najvece nase oruzije (trcanje) nam danas ne ide od ruke, Foster i Tate izgleda mahmuraju.Edin TM87 je napisao/la: Yates 8/8![]()
Hajde okrenite ovo...
ubise nas Redskins 17:0
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Jao scena kod nas
McAfee punta 60 yardi - penalties no play
McAfee punta 52 yarde - penalties no play
McAfee punta 45 yardi out of bounds
Dosadilo frajeru vise...
A sta odbrana Chiefsa radi Packersima
Nevjerovatno, 3 tackla CB-a Packersa u svojih 10 yardi i izgleda samo FG za Chiefse 9:0...
EDIT: Joj idiota isli na 4th and 1 i ovaj put Wilson zaustavlja za no gain, big play alert odbrane Packersa, sad ce i Rodgers proradit koji ima 4/12
McAfee punta 60 yardi - penalties no play
McAfee punta 52 yarde - penalties no play
McAfee punta 45 yardi out of bounds

A sta odbrana Chiefsa radi Packersima

EDIT: Joj idiota isli na 4th and 1 i ovaj put Wilson zaustavlja za no gain, big play alert odbrane Packersa, sad ce i Rodgers proradit koji ima 4/12

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Koliko znaci Wade Phillips kao defensive kordinator, da je danas tu, nea sanse da bi nam Carolina dala 14 poena u prvom poluvremenu. Yates baci interception, kad smo imali first down ali nas penalty vrati. Eo Caroline na 10 yardi, i izgleda da ce na odmor otic sa jos vecim vodstvom.
21-0 pu **** mu dan
21-0 pu **** mu dan
Hanie "poludio" Bearsi vec dosli do dva TD.

Edit: Berasi opet u starom elementu za nesto vise od dvije minute primili dva TD.

Edit: Berasi opet u starom elementu za nesto vise od dvije minute primili dva TD.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
TDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FOSTER
KO STA GDJE TEXANS TEXANS TEXANS
KO STA GDJE TEXANS TEXANS TEXANS
Prvi poraz Packersa u ovoj sezoni, tako da rekord NEP-a ostaje na snazi. Pobjedila ih je ekipa kojoj je startni QB povrijedjen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.