Navijaci..

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

akva
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la akva » 03 okt 2013, 23:29

Kuban-Valencia
slika
APOEL-Frankfurt
slika
Swansea-St.Gallen
slika
Alkmaar-PAOK
slika

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 okt 2013, 16:41

river-boca veceras. steta sto se mec igra bez prisustva bocini navijaca, cini mi se da je u argentini trenutno zabranjen pristup navijacima na sve gostujuce utakmice.. :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 okt 2013, 17:36

Juventus - Milan, Marseille - PSG ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 okt 2013, 19:39

widzew-lechia
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 07 okt 2013, 23:22

:shock:

[youtube][/youtube]

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 07 okt 2013, 23:57

nedavno saznah da se paze (bratski) Fenerovci i navijaci Brazilske Coritibe, bas me iznenadi, pozitivno naravno, to prijateljstvo...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 okt 2013, 19:05

Toliko o kodeksu. Ovi Slaskovi normalno nastavljaju navijati.
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 08 okt 2013, 19:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Toliko o kodeksu. Ovi Slaskovi normalno nastavljaju navijati.
Ma niko ovo nece ispostovati pogotovo kad je rijec o glavnoj grupi, uredu kad se uzme zastava neke podgrupe i ona se ugasi, ali je tesko ocekivati da citava grupa sad prestane sa radom i da se ugasi, koliko god neko htio da postuje taj kodeks tesko je nakon toliko godina odricanja i ljubavi jednostavno prestati.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 okt 2013, 01:57

Onda se treba prestati srati o kodeksu. I ja smatram da nije fer da se neko gasi nakon 20 godina rada radi jedne greske koja se svima moze desiti. Zato i treba prestati srati o nekakvim kodeksima, jedini bi trebao biti bez oruzja, to za podgrupe(mada i vecina ovih se samo transformise u nove) ostalo manje vise nije ni bitno.
Celik!3,2,2.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 okt 2013, 06:22

ja ove bruke :roll:

[youtube][/youtube]

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 okt 2013, 19:26

slika
nice 8-)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 okt 2013, 21:43

River - Boca

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

slika
slika
slika
slika

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 09 okt 2013, 22:10

AllGunsBlazing je napisao/la:Onda se treba prestati srati o kodeksu. I ja smatram da nije fer da se neko gasi nakon 20 godina rada radi jedne greske koja se svima moze desiti. Zato i treba prestati srati o nekakvim kodeksima, jedini bi trebao biti bez oruzja, to za podgrupe(mada i vecina ovih se samo transformise u nove) ostalo manje vise nije ni bitno.
Ma i podgrupe su vazne kod ovih vecih grupa, npr. da neko uzme Yaroslavkin baner (cska) to bi znacajno uticalo na rad cijele grupe, a et u Poljskoj ima taj kodeks o tucama i oruzju pa ga opet ovi Krakova ne postuju....i mi smo **** kao i svi ostali, pricamo o ne napadanju obicnih navijaca, ne napadanju djece, bez nozeva, kamenica i ostalog a kad se sretnemo ne biramo ni nacin ni sredstva.....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 okt 2013, 22:29

Pa da je lahko uzeti Yaroslavku ne bi bila toliko vazna. Mada definitivno mora postojati nesto oko tih zastava bilo bi smijesno oni ti uzmu jednu ti napravis drugu istu.

Znam za Poljake, mada oni su vec ekstremni bili. Koristiti macete i slicne stvari je idiotluk.

A mi smo posebna prica. Sebi smo najveci, a ustvari smo niko i nista. Pa kod nas nije bilo postenog sukoba godinama. Kod nas je sukob kad se dvije grupe gadjaju kamenjem, mi nemamo ni malo mentaliteta.
Celik!3,2,2.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 okt 2013, 23:25

verona u bologni.
slika
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 09 okt 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 09 okt 2013, 23:25

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da je lahko uzeti Yaroslavku ne bi bila toliko vazna. Mada definitivno mora postojati nesto oko tih zastava bilo bi smijesno oni ti uzmu jednu ti napravis drugu istu.

Znam za Poljake, mada oni su vec ekstremni bili. Koristiti macete i slicne stvari je idiotluk.

A mi smo posebna prica. Sebi smo najveci, a ustvari smo niko i nista. Pa kod nas nije bilo postenog sukoba godinama. Kod nas je sukob kad se dvije grupe gadjaju kamenjem, mi nemamo ni malo mentaliteta.
Ma dobro ima i kod nas ima mentaliteta u vezi tih manjih zastava (npr. mi smo Manijacima prije par godina uzeli zastavu od CCC i oni su ugasili tu podgrupu, nisam ovo naveo sto sam HZ ili nesta slicno vec cisto dokaz mentaliteta sto se tice tih podgrupa), a sto se tice tuca i toga dovoljno je reci da zivimo na Balkanu nama je u dusi da uzvratimo kamenom, palicom kad smo nemocni ili nadjacani, ali u biti takva je cijela ultra scena osim Rusa, Poljaka i Svedjana.....

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 okt 2013, 23:32

sta je sa Holanđanima?

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 09 okt 2013, 23:39

sonik24 je napisao/la:sta je sa Holanđanima?
Isto kao i sa Englezima, preveliko osiguranje na utakmicama, prevelike kazne za huliganstvo, a sukobi uglavnom na ulici izmedju manjih grupica.....Svicarci dosta napreduju i Njemci (2. Bundesliga)....

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 okt 2013, 06:00

Jahn Regensburg - Wacker Burghausen Njemačka 3. Liga

slika

slika

slika
slika

slika
slika

slika

slika
slika

slika
slika

slika

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 okt 2013, 12:24

AllGunsBlazing je napisao/la:Onda se treba prestati srati o kodeksu. I ja smatram da nije fer da se neko gasi nakon 20 godina rada radi jedne greske koja se svima moze desiti. Zato i treba prestati srati o nekakvim kodeksima, jedini bi trebao biti bez oruzja, to za podgrupe(mada i vecina ovih se samo transformise u nove) ostalo manje vise nije ni bitno.
Kod nas ti svi govore za kodekse a niko ih ne postuje,vecinom je to i kod drugih.Ne mozes ti nekom zabraniti da nastavi dalje navijati i pratiti klub jer to voli,radi neko kretena koji je prodao transparent da kupi sebi droge ili grupu neozbiljnih kretena.Ne mogu ih nazvati momcima,jer to nisu.Ne smije se desiti nijednoj navijackoj grupi pad transparenta,naravno mislim na udarni-glavni.Sto se gore navedenih postova tice,podgrupe ti drze tribinu i s njom upravljaju.Organizuju prevoz,prave bakljade,koreografije,stendarde,zastave,koreografije,nabavljaju sav taj materijal.Ne nabavljaju ih momci mimo podgrupa.Oni samo finansijski mogu ucestvovati u tom radu.Sve ostalo drze podgrupe,kao i transparente i izgled tribine.Neki ne zele da transparenti podgrupa budu na ogradi,imate majice,salove ali na ogradi ide samo udarni.Sve zavisi od stava grupe (dogovor izmedju podgrupa).A sto se gasenja podgrupa tice,to sve zavisi od momaka da li ce oni nastaviti ici na utakmice ili nece.Da li ce pokusati nesto uraditi poslije pada,uzvratiti nekako ili nesto.Sve zavisi.Ali jasno je da podgrupe nema,nije to to.Mogu oni napraviti novi i postaviti ali to nije to.Niko ih vise ne smatra ozbiljnim momcima kako u svojoj grupi tako i van nje.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []