Borac je pokrao sve što se pokrati dalo i ne zaslužuje igrati Evropu, a šta reći za Sarajevo? Istopiti +13 je bruka i sramota,i ne zaslužujemo nikako igrati Evropu. +13 je nešto što ne bi ispustio mrtvi Igman iz mog divnog Konjica(koji je usput dao najvećeg kloca u PLBIH trenutno). Ono što znam je da ću večeras leći tužan i razočaran, a Boga mi sličan takav i ustati. Budite mi pozdravljeni.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najbolje rješenje je da Velež ide u kvale za LP, a 4. 5. i 6. u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.
Borac je pokrao sve što se pokrati dalo i ne zaslužuje igrati Evropu, a šta reći za Sarajevo? Istopiti +13 je bruka i sramota,i ne zaslužujemo nikako igrati Evropu. +13 je nešto što ne bi ispustio mrtvi Igman iz mog divnog Konjica(koji je usput dao najvećeg kloca u PLBIH trenutno). Ono što znam je da ću večeras leći tužan i razočaran, a Boga mi sličan takav i ustati. Budite mi pozdravljeni.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Leš zamjenio pitara za predsjednika saveza, korona titula kako došla tako i otišla.
Ne sam Safete, ništa bez tebe Tatare, vrati nam se Rahmane, sve ti je oprošteno Husrefe.
Ne sam Safete, ništa bez tebe Tatare, vrati nam se Rahmane, sve ti je oprošteno Husrefe.
- ChairosBL1987
- Kontakt:
Nema dzamije u njemu, a i mi smo vecina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:09Kako li selo Kukavice pored Rogatice ne dobi taj prefiks SrpskiChairosBL1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:05Seher se sad zove Srpske Toplice.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:00
Nakon šeher Mostara i Sarajeva, lijepo je znati da se širom naše domovine Bosne i Hercegovine igra dobar fudbal. Čestitke za šeher Banja Luku.![]()
![]()
![]()
Kako korona titula pitarima skoci na nos 
ma Sarajevo je imalo situaciju na Koševu pobjedom protiv Borca da se riješi ovakvog sudjenja barem do kraja ove sezone ali eto izvolte, gledajte !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
ChairosBL1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:05Seher se sad zove Srpske Toplice.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:00Nakon šeher Mostara i Sarajeva, lijepo je znati da se širom naše domovine Bosne i Hercegovine igra dobar fudbal. Čestitke za šeher Banja Luku.![]()
![]()
A gornji?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo nesto najbolje sto se moglo desiti u ovom spletu okolnosti, pa citava drzava ce sada biti protiv njih.
Ti si naša ljubav jedina!
- svrakino1921
- Kontakt:
Al je zato u nasoj grupi bila Bosna Visoko i Zrinjskisviunapad1010 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:09Nisu sudili kompletan play off.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:06Postojisviunapad1010 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:02Šta pjenite kad su vama navlacene titule pričali ste da vam se može. Stvarno smiješno. Kod nas ne postoji nijedna regularna sezona od rata na ovamo.
99'
Kad su u finalu play offa sudile Njemacke sudije
Mi pobjedili
ZUBANDAN
Igrao Baka za Zrinjski
Mi Bosnu pobjedili 3:0
I jedva Zrinjski 2:1-zabili drugi gol u 90'min
Kazu da nismo uzeli Zrinjski
U utakmici Bosna -,Zrinjski bi bilo 0:5
Cista titula ko suza
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Dobro je Srbine. Idite slavite titulu. Nema potrebe da se o ovome prica na temi Premier Liga Bosne i Hercegovine. Eto najbolji ste klub u svojoj drzavi, uzivajte malo pobogu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Džamiju srušili Crveni Kmeri pa podvalili Srbima.ChairosBL1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:11Nema dzamije u njemu, a i mi smo vecina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:09Kako li selo Kukavice pored Rogatice ne dobi taj prefiks Srpski![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
hoce sigurno, sljedece sezone nisu nigdje dobrodošli sad imaju problema i u drugom dijelu Mostara ali eto na Koševu je bilo najregularnije sudjenje gdje su ljudi uzeli pobjedu i onda im se sve otvorilo.fudbalfudbal je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:14
Ja mislim da je ovo nesto najbolje sto se moglo desiti u ovom spletu okolnosti, pa citava drzava ce sada biti protiv njih.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Utisak veceri (hebo nasu utakmicu),je potvrda mog stava da je Sloboda Tuzla jedan gospodski klub!!!...Ajd ono kad dodju u BL,pa skandiraju "zivjela,zivjela,kraljevina Srbija"...i mi i oni znamo da je sprdnja...ali u mojim ocima su Fukare postale nesto uzviseno tamo neke 2012,2013,2014 (ne sjecam se tacno)..kad su citavu utakmicu u BL skandirali "Necemo pobjedu,necemo pobjedu"!!!!...Hahahaha..VRh.....Imali neki niz u PM,bez pobjede u gostima...i daj nemoj sad da nam sjebete to...Kao onaj Denis Ispuslic u Nadrealistima,rekorder,koji 14 god nije primio platu,i govori da mu rekord moze ugroziti samo ako ga plate,i kaze "valjda nece"
Sloboda gospodski klub..Volim Klub..volim navijace..volim grad..imamo dosta zajednickog
Sloboda gospodski klub..Volim Klub..volim navijace..volim grad..imamo dosta zajednickog
Valjda Turčin.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:15Dobro je Srbine. Idite slavite titulu. Nema potrebe da se o ovome prica na temi Premier Liga Bosne i Hercegovine. Eto najbolji ste klub u svojoj drzavi, uzivajte malo pobogu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Arena je totalno neprofesionalno odradila ponovljeni snimak drugog gola Borca, meni se cini da je ofsajd, ali necu tvrditi dok ne bude neki snimak. Ovo sa slikama nekad prevari. Bilo bi dobro da konkretnije vidimo tu situaciju, ali sumnjam da ce biti kad nisu prikazali. Inace, 10ak prekrsaja vise u korist Borca, zatim ova minuta na kraju... Tekma nije bila losa, ali nisu se sudije bas proslavile.
I da, za Slobodu respekt, jer su posteno odigrali. Valjda tome treba stremiti.
I da, za Slobodu respekt, jer su posteno odigrali. Valjda tome treba stremiti.
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 11 maj 2021, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Znači ljudi kada kradu gledaju da to ne bude prividno, ovi se toliko osilili da se i ne trude sakriti

Srpski šampion !
- svrakino1921
- Kontakt:
Nikada Edin nije prozivan klocom na GrbaviciNirton je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:10Najbolje rješenje je da Velež ide u kvale za LP, a 4. 5. i 6. u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.
Borac je pokrao sve što se pokrati dalo i ne zaslužuje igrati Evropu, a šta reći za Sarajevo? Istopiti +13 je bruka i sramota,i ne zaslužujemo nikako igrati Evropu. +13 je nešto što ne bi ispustio mrtvi Igman iz mog divnog Konjica(koji je usput dao najvećeg kloca u PLBIH trenutno). Ono što znam je da ću večeras leći tužan i razočaran, a Boga mi sličan takav i ustati. Budite mi pozdravljeni.![]()
Nirton je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:10Najbolje rješenje je da Velež ide u kvale za LP, a 4. 5. i 6. u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.
Borac je pokrao sve što se pokrati dalo i ne zaslužuje igrati Evropu, a šta reći za Sarajevo? Istopiti +13 je bruka i sramota,i ne zaslužujemo nikako igrati Evropu. +13 je nešto što ne bi ispustio mrtvi Igman iz mog divnog Konjica(koji je usput dao najvećeg kloca u PLBIH trenutno). Ono što znam je da ću večeras leći tužan i razočaran, a Boga mi sličan takav i ustati. Budite mi pozdravljeni.![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
O čemu ti?svrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:18Nikada Edin nije prozivan klocom na GrbaviciNirton je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:10Najbolje rješenje je da Velež ide u kvale za LP, a 4. 5. i 6. u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Daj brisite ove nacionalne postove.. niko to ne zeli citati.
Raspravljajte se preko pp ako nije vezano za PLBiH
Raspravljajte se preko pp ako nije vezano za PLBiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.