NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Moj combicu nacelnik ce lagano ispusit ove izbore. Al i to ne mora znscit da ce nama bit bolje. Neho ce se sigurno nesto promijeniti.
Al nasa borba treba pocet kakva crna zupanijska i gasenje kluba. Nije ono dole Saldino i Sefikovo vec svih nas.
Ono dole treba pocet istjerivat ako nece milom onda silom.
Treba pocet yebavat mamu po carsiji. Ako se moglo Nurdi i ostalima moze i ovim klosarima
Al nasa borba treba pocet kakva crna zupanijska i gasenje kluba. Nije ono dole Saldino i Sefikovo vec svih nas.
Ono dole treba pocet istjerivat ako nece milom onda silom.
Treba pocet yebavat mamu po carsiji. Ako se moglo Nurdi i ostalima moze i ovim klosarima
Evo @spiska nek me demantuje, ima ljudi zainteresiranih za Zvijezdu i da se klub stabilizuje, al ne daju pristup, lakse je laprdat nece niko u klub itd... piso je cojk vec, sta ti mislis kad se osnuje novi klub da ce doc noci ljudi? Pa osnovali su jedan klub da mogu legalno pare uzimat od opstine pa su i tu nabili stotine hiljada duga poreznoj. Kakvo crno gasenje to vise ne bi bila Zvijezda nego plastika, ti ne navijas za Zvijezdu nego Mocica i ostale, sutra da nabiju i tom novom klubu dugove opet gasi i za njima leti, stari si cojk uozbilji se, pusti njihove supljeastra1922 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 17:15Ma mi smo karine svi, gledamo godinama kako nas ljudi unistavaju i sutimo ma gasi klub **** vam pleme vise. Kakva tradicija vise unistice nas uhljupi za par godina nece bit pomena zvijezdi. Idemo ispocetka. Bolje igrat 3 godine najnizi rang nego ovu prvu ligu u kojoj smo duzni 2 miliona,i jos vise tonemo. Napravimo dugogodišnji plan infrastrukture i polako vjerujte da ce ljudi prepoznati postenje i rad za par godina bicemo blizu ove **** lige
Nece Combe ispusiti u krizama vecinom osvajaju isti ljudi izbore.tako da su sanse u startu dosta bolje... To se vidilo u hrvatskoj tako i u srbiji. Isto tako ce bit i kod nas kako na opstinskim tako i na federalnom novou. Sa vodom je napravljen dobar posao a i sela sva imaju asvalt i rasvjetu. To sto grad propada je svejedno jer skoro niko ni ne glasa u gradu. Evo ja nisam glaso 20 godina nit cu glasat nit me zanima politika. Nema konkurenciju nacelnik, nece niko birat ljude sto su u ratu bili. Nacelnik nije los samo ga nezanima Zvijezda.
Ostaje ti isto sve ja ti kazem. Kako si se ti uvuko na tribine damije znat a ja ko majmun simpanza preko ograde ulazit moram. Izgleda i ti privilegije neke imas fine...
Limar je jos veci simpanza u sumi bio nije na tribine ni doso a lik prati Zvijezdu od malih nogu...
Ostaje ti isto sve ja ti kazem. Kako si se ti uvuko na tribine damije znat a ja ko majmun simpanza preko ograde ulazit moram. Izgleda i ti privilegije neke imas fine...
Limar je jos veci simpanza u sumi bio nije na tribine ni doso a lik prati Zvijezdu od malih nogu...
-
- Kontakt:
Nije samo strugar mogo uci vec ima nas jos koji pratimo zvijezdu 20 i kusur godina a udje ti mustafa sakic i sa njim jos jedan necu da mu ime spominjem i jos neki a mi koji nepropustamo nijednu utakmicu niko nemoze od nas netreba klub gasit treba istjerat sto su dole doce neko drugi ti kad vidis sad ko je dole povracati se
Mozel se znat ko je osnovo novi klub interesuje me imena, ako ti je nezgodno ovako moze u ppDeColo19 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:34Novi klub je vec oformljen, navodno preko županijskih liga se Moze lahko do prve federalne dogurat, e sad dal ce se pocet takmicit il sta ce bit s tim nisam upoznat
A hoce nam i maljutka valjat ako dodje, malo mu skenderija sto kupi pare i ministarsko mjesto de sad i ovde nek se ogrebe, mislite da njemu bit do nekoga sta je vama
- legenda reala
- Kontakt:
Stani kapije su bile zatvorene i vi ste usli preko ograde i gledali utakmicu nisu vas istjerali ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa ko ce te istjerat to je gradski stadion i skoro vise niko ni nedolazi gledat Zvijezdu. Sem nas tridesetak i od tih tridesetak neki imaju privilegije da ulaze kako hoce i da sjede gdje hoce a neki nemogu nikako uci vec moraju u sumu ko simpanze...
Stadion ogroman imas mjesta za 2000 ljudi... tako da distancu mozes drzat po deset metara...
E sad imas i gorila ko sto sam ja koji su nekako usli...
Vadi nas taj novo osnovani klub...
Idu bolji dani izgleda....

Stadion ogroman imas mjesta za 2000 ljudi... tako da distancu mozes drzat po deset metara...
E sad imas i gorila ko sto sam ja koji su nekako usli...
Vadi nas taj novo osnovani klub...
Idu bolji dani izgleda....

ma jok, nego je bio spisak redara od nekih 30tak ljudi + nasa i njihova sluzbena licalegenda reala je napisao/la: ↑11 avg 2020, 02:03Stani kapije su bile zatvorene i vi ste usli preko ograde i gledali utakmicu nisu vas istjerali ?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne znam licno ko je osnovao ensar je to govorio, znaci moguce ova trenutna upravazmajevac je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:14Mozel se znat ko je osnovo novi klub interesuje me imena, ako ti je nezgodno ovako moze u ppDeColo19 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:34Novi klub je vec oformljen, navodno preko županijskih liga se Moze lahko do prve federalne dogurat, e sad dal ce se pocet takmicit il sta ce bit s tim nisam upoznat
A hoce nam i maljutka valjat ako dodje, malo mu skenderija sto kupi pare i ministarsko mjesto de sad i ovde nek se ogrebe, mislite da njemu bit do nekoga sta je vama
- ASD
- Kontakt:
Zar ne postoji ograničenje, koliko osoba smije biti tu.SMR187 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 06:59ma jok, nego je bio spisak redara od nekih 30tak ljudi + nasa i njihova sluzbena licalegenda reala je napisao/la: ↑11 avg 2020, 02:03Stani kapije su bile zatvorene i vi ste usli preko ograde i gledali utakmicu nisu vas istjerali ?
Tipa, 5-6 redara.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Redari, novinari, gostujuća delegacija, domaca. Ide oko 30. A uvijek ti imas nekog ko predje preko ograde i slicno. Dok te ne skontaju, pa klub dobije kaznu.ASD je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:31Zar ne postoji ograničenje, koliko osoba smije biti tu.SMR187 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 06:59ma jok, nego je bio spisak redara od nekih 30tak ljudi + nasa i njihova sluzbena licalegenda reala je napisao/la: ↑11 avg 2020, 02:03Stani kapije su bile zatvorene i vi ste usli preko ograde i gledali utakmicu nisu vas istjerali ?
Tipa, 5-6 redara.
Ma jok, kod nas su samo napravili spisak i podijelili markere, ugrubo oko 15-20 sa zelenim markerima (sad ne znam jesu li svi prijavljeni kao redari) + sluzbena lica koja su bila bez tih markera. Poprilican broj ljudi na zapadnoj tribini.ASD je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:31Zar ne postoji ograničenje, koliko osoba smije biti tu.SMR187 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 06:59ma jok, nego je bio spisak redara od nekih 30tak ljudi + nasa i njihova sluzbena licalegenda reala je napisao/la: ↑11 avg 2020, 02:03Stani kapije su bile zatvorene i vi ste usli preko ograde i gledali utakmicu nisu vas istjerali ?
Tipa, 5-6 redara.

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Za klub uvjek ima zainteresovanih ljudi samo treba neko da se nadje da saslusa plan koji treba da se realizuje godinama pustite se ba vise i tog Ensara valjao je klubu ali isto tako ne znate sukob Ensara i Babure poslije utakmice jedne u kaknju prema tome... I on je u ekipi koja je muljala utakmice... Nama trebaju ljudi koji ce donjet pomoc uradit i to volonterski.
Ko je kandidat za nacelnika Maljutka i Šakić i Edis ?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Zasto si tako siguran?
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Taj isti Sakic je bio u upravi kako se meni cini,al nije nista konkretno rekao sta se desavalo,a zna,zasto da mu vjerujem da ce promijeniti nesto ako postane nacelnik,da je pricao kad je trebalo mozda bi glasao za njega,sad kad trebaju glasovi ne zanima me sta ce pricati sad pred izbore
Jesu vasi krenuli danas za Bihac ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Vjeruje zato sto je preso u SDAPonovo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:13Taj isti Sakic je bio u upravi kako se meni cini,al nije nista konkretno rekao sta se desavalo,a zna,zasto da mu vjerujem da ce promijeniti nesto ako postane nacelnik,da je pricao kad je trebalo mozda bi glasao za njega,sad kad trebaju glasovi ne zanima me sta ce pricati sad pred izbore

Idu bolji dani jerenike

mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.