Najjace je ovo kad sami sebe loze bez ikakve osnoveProbisvjet je napisao/la:System Restore to restore your system files and settings date 1946.NKMramor je napisao/la: Jest' ih Azmir resetov'o na fabričke postavke.![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željkan pišem jer tako tvoji navijači zovu svoj klub. Čuj Željkan. 
Ma što se mene tiče nek se istraže sve do kraja. Samo ponavljam ovo ne treba ni nama ni Slobodi.
Ma što se mene tiče nek se istraže sve do kraja. Samo ponavljam ovo ne treba ni nama ni Slobodi.
Azmir preozbiljno shvatio onu "gazi Pitare" 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Dobra dobrasamocelik je napisao/la:Azmir preozbiljno shvatio onu "gazi Pitare"
Evo zvanično, ide emisija. Još jedna potvrda da mi ne spinujemo!
Dino na kraju skontao da će ispasti veći levat ako otkaže.
tuzlanska Sloboda
ebes Super Bowl, sta ce raje gledat Face TV 
-
GradKamena
- Kontakt:
Prvo da napisem na pocetku da se istraga treba uradit pa makar od prve utakmice premjer lige pa do zadnje,i ako treba nek se svi klubovi izbace u zadnji rang.
Ako NsBiH ne pokrene istragu neko ce sve prijavit Uefi i tu ce onda bit cesljanje do kraja nema tu li-la vise.
Ocekujem od medija da pokrenu hajku u vezi ovog,znam da su vecina na platim listama klubova al moraju bit 2-3 samostalna.
Ss.ba ba ako nastavi ovako donji su vrlo brzo,vazda furaju udarne vjesti neke a ovo je najveca vjest otkad postoje a oni je nesmiju objavit !
Ako NsBiH ne pokrene istragu neko ce sve prijavit Uefi i tu ce onda bit cesljanje do kraja nema tu li-la vise.
Ocekujem od medija da pokrenu hajku u vezi ovog,znam da su vecina na platim listama klubova al moraju bit 2-3 samostalna.
Ss.ba ba ako nastavi ovako donji su vrlo brzo,vazda furaju udarne vjesti neke a ovo je najveca vjest otkad postoje a oni je nesmiju objavit !
Vas boli qrac za sistem svakako se nema sts izbrisati.Probisvjet je napisao/la:System Restore to restore your system files and settings date 1946.NKMramor je napisao/la: Jest' ih Azmir resetov'o na fabričke postavke.![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kako ne treba ni vama ni Slobodi, treba svako namjestanje najostrije kazniti, pa evo sad da se nadju relevantni dokazi za Želju ja cu prvi napisat izbacite nas u federalku, ne znam kome je cilj na takve nacine manipulisat, ne znam koji navijac bi se slozio s tim da njegov klub tako posluje, opet ponavljam da ovo generalizujem ne odnosi se na FKS nista dok se ovo ne istrazi. O nazivu mog kluba nema okolišanja, od 1921. je Željezničar ili Željo, to što par pojedinaca nekad napiše željkan nije povod da ti koji nisi navijac tog kluba radis isto.Memara je napisao/la:Željkan pišem jer tako tvoji navijači zovu svoj klub. Čuj Željkan.
Ako se pokrene istraga onda to neće ostati krugu saveza. Imamo primjer Muniba Ušanovića, Ilje DominkovićaGradKamena je napisao/la:Prvo da napisem na pocetku da se istraga treba uradit pa makar od prve utakmice premjer lige pa do zadnje,i ako treba nek se svi klubovi izbace u zadnji rang.
a najjace je sto neki misle (il tjese sami sebe)da je neko moze bit glup pa izmisljat neke lazi i to za namjestanje utakmicesoe je napisao/la:Najjace je ovo kad sami sebe loze bez ikakve osnoveProbisvjet je napisao/la:System Restore to restore your system files and settings date 1946.NKMramor je napisao/la: Jest' ih Azmir resetov'o na fabričke postavke.![]()
![]()
![]()
![]()
pazi on ima dokaze pa jedva cekam da ih vidim.
dovoljno je malo ukljucit mozak i skontat al kakvi ...bolje pisat ko djeca kakva i vjerovat u bajke
neko bi reko nasa liga nezz ja kakva da je to nemoguce zamislit da je neko sebi namjestio titulu.pa to je javna tajna jbt vec godinama sad se odjednom kad je sarajevo donje pricaju bajke ,"gdje ce sarajevo namjestit"
husic nije budala da izmislja neke price i blati sebe i klub zna on dobro sta radi
ovaj slucaj moze samo past ako se ukljuce kriminalne organizacije ko svugdje u nasoj zemlji ,u cilju da se zastite "veliki divovi" od bruke i sramote
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve je mogućewobly92 je napisao/la:Ma kakvi i oni i samouvjerenost, blef čisti. Dino jučer zove Azmira, ulizuje mu se. Smiješni su. Misle zeznut čovjeka koji je od momčića koji se borio u ratu (ovo treba stalno napominjat) dospio do Amerike i tamo pokrenuo biznis i okrenuo milione. Nije što je naš, al izgleda da nisu do sad ni bili svjesni s kim imaju posla.Raonffa je napisao/la:Ne ne, ja kažem dvije moguće solucije, ja mislim da ima dokaze. Kako će se ovo završiti vidjećemo, kone samouvjereno tuže Husića a Husić kaže da ima dokaze, znači i jedna i druga strana su sigurne u svoju verziju priče, što jelte znači da neka strana lažeProbisvjet je napisao/la: Azmir milioner glup, a Dino kokuz pametan. Ma daj ba.
Doduše pitari puno više smrde, čak im evo i navijači pišu u fazonu "Ako potonemo mi, potunut će i ostali" što znači da nisu čisti.
Areeeeee youuuuu reaaaaady????
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cekaj. Vi stvarno mislite da bi Azmir iznosio sve ove stvari u javnost da nema konkreten dokaze za sve ovo? Da baci ljagu na klub, i na sve ono sto smo postigli do sada? Uostalom, onaj Dino je sam kriv za sve, prvo sto nije platio, drugo sto ga je u njegovoj "kuci" onako provocirao. Kako god, treba sve iznijeti na vidjeli, pa sta bude. Ne samo ovo, vec i iz proslih sezona sve... 
Ukljucujuci Zeljkana, Zrinjskog i Sirokog pa cak i Modricu.NYKnicks Fan je napisao/la:Cekaj. Vi stvarno mislite da bi Azmir iznosio sve ove stvari u javnost da nema konkreten dokaze za sve ovo? Da baci ljagu na klub, i na sve ono sto smo postigli do sada? Uostalom, onaj Dino je sam kriv za sve, prvo sto nije platio, drugo sto ga je u njegovoj "kuci" onako provocirao. Kako god, treba sve iznijeti na vidjeli, pa sta bude. Ne samo ovo, vec i iz proslih sezona sve...
Pokrenula se istraga
o Ibrakovom poslovanju
trazili ga, al' ga nisu
nasli na imanju
On ih nije cek'o
al' nije otis'o daleko
vec dole na primorje
gde ruka ruku miluje
Tu nema ekstradicije
il' kako se to kaze
ovde je slobodan k'o galeb
mogu do sutra da ga traze
Tako je, iznijeti sve na vidjelo. Jedva cekam veceras klanjeMemara je napisao/la:Ukljucujuci Zeljkana, Zrinjskog i Sirokog pa cak i Modricu.NYKnicks Fan je napisao/la:Cekaj. Vi stvarno mislite da bi Azmir iznosio sve ove stvari u javnost da nema konkreten dokaze za sve ovo? Da baci ljagu na klub, i na sve ono sto smo postigli do sada? Uostalom, onaj Dino je sam kriv za sve, prvo sto nije platio, drugo sto ga je u njegovoj "kuci" onako provocirao. Kako god, treba sve iznijeti na vidjeli, pa sta bude. Ne samo ovo, vec i iz proslih sezona sve...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ma svjesni su toga, zato i jest prpa ovolika, jedni optuzuju azmira bez ikakvog dokaza za razliku od njeg, drugi sve ostale klubove, a treci ne znaju sta ce pa samo vrijeđaju od muke.NYKnicks Fan je napisao/la:Cekaj. Vi stvarno mislite da bi Azmir iznosio sve ove stvari u javnost da nema konkreten dokaze za sve ovo? Da baci ljagu na klub, i na sve ono sto smo postigli do sada? Uostalom, onaj Dino je sam kriv za sve, prvo sto nije platio, drugo sto ga je u njegovoj "kuci" onako provocirao. Kako god, treba sve iznijeti na vidjeli, pa sta bude. Ne samo ovo, vec i iz proslih sezona sve...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ss ba
susic otkriva koji mu je tim drazi psg il sarajevo
pa nemoguce ljudi sta rade
,kakvih nebuloznih vijesti ima a nema udarne
susic otkriva koji mu je tim drazi psg il sarajevo
pa nemoguce ljudi sta rade
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- amazon
- Kontakt:
Lajavi storm koji je ovdje vrijedjao sve redom odveo vas tamo ko zadnje levate i na tom portalu nema rijeci o Dinokiu lopovu a vi ste dosli opet ovdje da kukate. Na fksinfo i slusaj sta insajderu kazu..i samo klimaj glavom, vici, jes, jes. I prethodno napisi ja mrzim aldina da prodes obuku.ceze je napisao/la:Joj da samo znaš kako su nas danas ispoštovali.amazon je napisao/la:Strajkaci sta ce te vi ovdje,hajmo kod storma i chickena i citajte upute![]()
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 11 mar 2016, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
barca_87 je napisao/la:ss ba
susic otkriva koji mu je tim drazi psg il sarajevo![]()
![]()
![]()
pa nemoguce ljudi sta rade,kakvih nebuloznih vijesti ima a nema udarne
-
Convicts1988
- Kontakt:
zasto suti ss.ba, jel im to naredjenje ? kakva lakrdija od portala
A ovi net navijaci Sarajeva sto brane svog ovog direktora, ne shvataju da time stete i svom klubu ako se dokaze da se stimalo i kupovalo na sve strane. Sav ugled kluba ce se srozati ali mnogo . Ovo su mnogo ozbiljne stvari i daleko je od zaj.bancije, sto ovdje neki to tako predstavljaju.
Ko god radi ovakve stvari, iz bilo kojeg kluba iz lige, treba da bude jeb.no kaznjen i da odgovara, jer steti citavom bh fudbalu i svim klubovima koji tu igraju, svi su automatski velike zrtve i kolateralna steta. fuuj
Ko god radi ovakve stvari, iz bilo kojeg kluba iz lige, treba da bude jeb.no kaznjen i da odgovara, jer steti citavom bh fudbalu i svim klubovima koji tu igraju, svi su automatski velike zrtve i kolateralna steta. fuuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.