Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 16:04

jovanmaksimovic je napisao/la:
Memara je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Zašto ss.ba ne objavljuje ništa u vezi ovog skandala ? Pa ovo je najveca afera posle rata na ovamo, Sloboda je po rijecima Husica cista i to je nekako i logicno jer se radi o premijama, ali prica u vezi sa mladost vo i vitezom je bas katastrofa za bh fudbal, ako se ispostavi tacnim teza Husica fks treba najstrozije kazniti, bice zanimljivo sta ce se desavati, jedva cekam taj face to face..
Šta je za Leo Vs Željkan Željkan Vs Žepče da ne nabrajam ako ima dokaze neka pokaže a svi ako Sarajevo padne vjeruj da će i svi ostali ko karte.
imas li dokaze za leo-zeljo i zepce? nemas, ne palamudi zivotati...
I ta utakmica će abd doći na red kad tad.

Ja sam za da se sve istraži ali ne sve lomiti na Sarajevu, budite sigurni da će i ostali istim putem ako se šta dokaže u ovom slučaju.

DoeTz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DoeTz » 11 mar 2016, 16:05

Kakav sex :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 16:05

Chinaglia je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Pitari se pogubili :rol:

slika
Ma mitomani lazu i igraju se u PS

pogledaj cover, sve ti je jasno. Kakvi mitomani, fuj. :puke:
Slevin je objavio dobru sliku, pisalo je Sloboda Zenica, cak se i neki momak smijao u komentaru ;) licno sam vidio sliku, a vi sami sebi odgovorite zasto bi neko pravio photoshop i bavio se ovakvom gloposcu :lol:
Jest' ih Azmir resetov'o na fabričke postavke. :lol: :lol:

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Raonffa » 11 mar 2016, 16:05

Probisvjet je napisao/la: Azmir milioner glup, a Dino kokuz pametan. Ma daj ba. :mrgreen:
Ne ne, ja kažem dvije moguće solucije, ja mislim da ima dokaze. Kako će se ovo završiti vidjećemo, kone samouvjereno tuže Husića a Husić kaže da ima dokaze, znači i jedna i druga strana su sigurne u svoju verziju priče, što jelte znači da neka strana laže :mrgreen:

Doduše pitari puno više smrde, čak im evo i navijači pišu u fazonu "Ako potonemo mi, potunut će i ostali" što znači da nisu čisti.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 11 mar 2016, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 11 mar 2016, 16:06

Zadnja izmjena: LUTVO, dana/u 11 mar 2016, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Mustafa Hukić
1951-1999

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 11 mar 2016, 16:07

Memara je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Zašto ss.ba ne objavljuje ništa u vezi ovog skandala ? Pa ovo je najveca afera posle rata na ovamo, Sloboda je po rijecima Husica cista i to je nekako i logicno jer se radi o premijama, ali prica u vezi sa mladost vo i vitezom je bas katastrofa za bh fudbal, ako se ispostavi tacnim teza Husica fks treba najstrozije kazniti, bice zanimljivo sta ce se desavati, jedva cekam taj face to face..
Šta je za Leo Vs Željkan Željkan Vs Žepče da ne nabrajam ako ima dokaze neka dokaze, ako Sarajevo padne vjeruj da će i svi ostali ko karte.
Kao prvo kaze se Željezničar/Željo, kao drugo postoje li neki dokazi u vezi s tim utakmicama Želje ( a da nije žaljenje fukara koji su imali sve u svojim rukama) jer kako se ja sjećam nije postojao ni najmanji dokaz da su te utakmice namještene, kao treće ja ne tvrdim da je FKS namjestalo utakmice, samo se baziram na Husićeve izjave dakle imamo samo jednu stranu medalje a to je da je FKS kupilo titulu i obezbjedilo opstanak jednog kluba dakle oštećen je jedan klub za ispadanje u niži rang i oštećeni su klubovi koji su pretendirali na titulu, al o tom po tom, ne treba naglabati dok se sve strane ne ocituju.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 mar 2016, 16:08

Memara je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
Memara je napisao/la: Šta je za Leo Vs Željkan Željkan Vs Žepče da ne nabrajam ako ima dokaze neka pokaže a svi ako Sarajevo padne vjeruj da će i svi ostali ko karte.
imas li dokaze za leo-zeljo i zepce? nemas, ne palamudi zivotati...
I ta utakmica će abd doći na red kad tad.

Ja sam za da se sve istraži ali ne sve lomiti na Sarajevu, budite sigurni da će i ostali istim putem ako se šta dokaže u ovom slučaju.
kako ces dokazati dvije utakmice gdje vjerovatno nema nikakvih dokaza? i da jesu pustene, ne moze se to dokazati ni za milion godina, ovo vase, ako je vjerovati husicu, je puno dokaza...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 16:10

Raonffa je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Azmir milioner glup, a Dino kokuz pametan. Ma daj ba. :mrgreen:
Ne ne, ja kažem dvije moguće solucije, ja mislim da ima dokaze. Kako će se ovo završiti vidjećemo, kone samouvjereno tuže Husića a Husić kaže da ima dokaze, znači i jedna i druga strana su sigurne u svoju verziju priče, što jelte znači da neka strana laže :mrgreen:

Doduše pitari puno više smrde, čak im evo i navijači pišu u fazonu "Ako potonemo mi, potunut će i ostali" što znači da nisu čisti.
Ma kakvi i oni i samouvjerenost, blef čisti. Dino jučer zove Azmira, ulizuje mu se. Smiješni su. Misle zeznut čovjeka koji je od momčića koji se borio u ratu (ovo treba stalno napominjat) dospio do Amerike i tamo pokrenuo biznis i okrenuo milione. Nije što je naš, al izgleda da nisu do sad ni bili svjesni s kim imaju posla.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 16:11

NKMramor je napisao/la: Jest' ih Azmir resetov'o na fabričke postavke. :lol: :lol:
System Restore to restore your system files and settings date 1946. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 11 mar 2016, 16:14

Probisvjet je napisao/la:
NKMramor je napisao/la: Jest' ih Azmir resetov'o na fabričke postavke. :lol: :lol:
System Restore to restore your system files and settings date 1946. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Najjace je ovo kad sami sebe loze bez ikakve osnove :lol: pazi on ima dokaze pa jedva cekam da ih vidim.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 16:15

Željkan pišem jer tako tvoji navijači zovu svoj klub. Čuj Željkan. :facepalm:

Ma što se mene tiče nek se istraže sve do kraja. Samo ponavljam ovo ne treba ni nama ni Slobodi.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 mar 2016, 16:16

Azmir preozbiljno shvatio onu "gazi Pitare" :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 mar 2016, 16:19

samocelik je napisao/la:Azmir preozbiljno shvatio onu "gazi Pitare" :mrgreen:
Dobra dobra :thumbup:

Evo zvanično, ide emisija. Još jedna potvrda da mi ne spinujemo!
Dino na kraju skontao da će ispasti veći levat ako otkaže.
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2016, 16:20

ebes Super Bowl, sta ce raje gledat Face TV :lol:

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 11 mar 2016, 16:20

Prvo da napisem na pocetku da se istraga treba uradit pa makar od prve utakmice premjer lige pa do zadnje,i ako treba nek se svi klubovi izbace u zadnji rang.

Ako NsBiH ne pokrene istragu neko ce sve prijavit Uefi i tu ce onda bit cesljanje do kraja nema tu li-la vise.

Ocekujem od medija da pokrenu hajku u vezi ovog,znam da su vecina na platim listama klubova al moraju bit 2-3 samostalna.

Ss.ba ba ako nastavi ovako donji su vrlo brzo,vazda furaju udarne vjesti neke a ovo je najveca vjest otkad postoje a oni je nesmiju objavit !

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 16:21

Vas boli qrac za sistem svakako se nema sts izbrisati. :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 11 mar 2016, 16:24

Memara je napisao/la:Željkan pišem jer tako tvoji navijači zovu svoj klub. Čuj Željkan. :facepalm:

Ma što se mene tiče nek se istraže sve do kraja. Samo ponavljam ovo ne treba ni nama ni Slobodi.
Kako ne treba ni vama ni Slobodi, treba svako namjestanje najostrije kazniti, pa evo sad da se nadju relevantni dokazi za Želju ja cu prvi napisat izbacite nas u federalku, ne znam kome je cilj na takve nacine manipulisat, ne znam koji navijac bi se slozio s tim da njegov klub tako posluje, opet ponavljam da ovo generalizujem ne odnosi se na FKS nista dok se ovo ne istrazi. O nazivu mog kluba nema okolišanja, od 1921. je Željezničar ili Željo, to što par pojedinaca nekad napiše željkan nije povod da ti koji nisi navijac tog kluba radis isto.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 mar 2016, 16:27

GradKamena je napisao/la:Prvo da napisem na pocetku da se istraga treba uradit pa makar od prve utakmice premjer lige pa do zadnje,i ako treba nek se svi klubovi izbace u zadnji rang.

Ako NsBiH ne pokrene istragu neko ce sve prijavit Uefi i tu ce onda bit cesljanje do kraja nema tu li-la vise.

Ocekujem od medija da pokrenu hajku u vezi ovog,znam da su vecina na platim listama klubova al moraju bit 2-3 samostalna.

Ss.ba ba ako nastavi ovako donji su vrlo brzo,vazda furaju udarne vjesti neke a ovo je najveca vjest otkad postoje a oni je nesmiju objavit !
Ako se pokrene istraga onda to neće ostati krugu saveza. Imamo primjer Muniba Ušanovića, Ilje Dominkovića :D

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 16:29

soe je napisao/la:
Najjace je ovo kad sami sebe loze bez ikakve osnove :lol: pazi on ima dokaze pa jedva cekam da ih vidim.
a najjace je sto neki misle (il tjese sami sebe)da je neko moze bit glup pa izmisljat neke lazi i to za namjestanje utakmice
dovoljno je malo ukljucit mozak i skontat al kakvi ...bolje pisat ko djeca kakva i vjerovat u bajke
neko bi reko nasa liga nezz ja kakva da je to nemoguce zamislit da je neko sebi namjestio titulu.pa to je javna tajna jbt vec godinama sad se odjednom kad je sarajevo donje pricaju bajke ,"gdje ce sarajevo namjestit"
husic nije budala da izmislja neke price i blati sebe i klub zna on dobro sta radi
ovaj slucaj moze samo past ako se ukljuce kriminalne organizacije ko svugdje u nasoj zemlji ,u cilju da se zastite "veliki divovi" od bruke i sramote
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 mar 2016, 16:31

wobly92 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Ma kakvi i oni i samouvjerenost, blef čisti. Dino jučer zove Azmira, ulizuje mu se. Smiješni su. Misle zeznut čovjeka koji je od momčića koji se borio u ratu (ovo treba stalno napominjat) dospio do Amerike i tamo pokrenuo biznis i okrenuo milione. Nije što je naš, al izgleda da nisu do sad ni bili svjesni s kim imaju posla.
Sve je moguće :mrgreen:

Areeeeee youuuuu reaaaaady????
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.