NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
A pazite ove iz kluba,nema izjava,nema obracanja pred gostovanje u Bihac,tisina sama,DA PITAM POJEDINCE OVDJE ZNATE LI ZASTO CULUM NIJE IGRAO PROTIV ORASJA,ZASTO NIJE REGISTROVAN ONAJ IZ CELIKA KAKO SE ZOVE,puno puno pitanja ima a mi sutimo,neka nas i ebu,vodja navijaca na facebook-u pita ko je odgovoran,odgovorit ce vam tu sigurno
Culum nije igrao zbog bolova u stomaku. Bar tako ostali igraci kazu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Culum imao problema sa stomakom, mali iz celika 3 zuta.milakovic nije imao papire sve uredne.treba da je to sredio u ovoj sedmici...otisli su za bihac danas
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Oke hvala na informacijicrvenobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:18Culum imao problema sa stomakom, mali iz celika 3 zuta.milakovic nije imao papire sve uredne.treba da je to sredio u ovoj sedmici...otisli su za bihac danas
-
- Kontakt:
Ima li Milakovica na klupi?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Za razliku od Orašja, danas dobra utakmica. U prvom poluvremenu smo ih mozda cak i nadigrali, ali nismo iskoristili svoje sanse. Drugo poluvrijeme Jedinstvo bolje, al gol iz penala, poslje toga izlezavanje igraca Jedinstva i nikakve igre vise. Nije ova ekipa Jedinstva nista specijalno kolko su je nahvalili
Dobra utakmica Zvijezde danas, u prvom ste za nijansu bili bolji od nas. U drugom smo mi izasli vise na vas i izborili penal, ko je gledao vidio je da je penal cist kao suza. Ćulum se malo ugojio al i dalje drzi odbranu. Vas najbolji igrac danas. Samo da odgovorim kolegi zomiru da se mi nismo izlezavali koliko ste se vi laktali i udarali. Ako si vec gledao utakmicu, zasto ne kazes gdje ste vi nabijali lopte i koliko ste zadrzavali? Veoma ste prljava ekipa i nekulturna, na kraju cak i neka guzva Ćuluma sa klupom. Lijep pozdrav i sretno u daljem prvenstvu.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Sad igrac jedan salje poruku da je tigar usao u poluvremenu u svlacionicu sudijama uz prijetnje,na kraju igrace napali redari uz psovanje Gradačca zasto tolika mrznjazomir je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:19Za razliku od Orašja, danas dobra utakmica. U prvom poluvremenu smo ih mozda cak i nadigrali, ali nismo iskoristili svoje sanse. Drugo poluvrijeme Jedinstvo bolje, al gol iz penala, poslje toga izlezavanje igraca Jedinstva i nikakve igre vise. Nije ova ekipa Jedinstva nista specijalno kolko su je nahvalili
Ne budi smijesan s tom pricom. Nemojte pricati nesto sto niste gledali, sve situacije 50-50 svirao je vama. Mazic je trebao dobiti crveni u prvom poluvremenu za dva faula. Tako da nema potrebe za takvim lazima jer ako je iko pravi domacin u ovoj ligi onda smo to mi u Bihacu.fender13 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:44Sad igrac jedan salje poruku da je tigar usao u poluvremenu u svlacionicu sudijama uz prijetnje,na kraju igrace napali redari uz psovanje Gradačca zasto tolika mrznjazomir je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:19Za razliku od Orašja, danas dobra utakmica. U prvom poluvremenu smo ih mozda cak i nadigrali, ali nismo iskoristili svoje sanse. Drugo poluvrijeme Jedinstvo bolje, al gol iz penala, poslje toga izlezavanje igraca Jedinstva i nikakve igre vise. Nije ova ekipa Jedinstva nista specijalno kolko su je nahvalili
Volim samo Jedinstvo Bihać
Bezveze pricate to, cist penal bio, sudija nije navlacio nista.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Prijatelju bio sam na utakmici i nije tacno to sto kazes. Sudije su za mene danas iskreno odradili katastrofalan posao, sto me ne cudi znajuci kako su isti sudili prvo kolo. Ali greske sudija su bile i za jednu i za drugu stranu. Ono sto mogu kazati da su igraci iz Zvijezde u kontinuitetu provocirali, a najbolje prikazuje krajnja reakcija Culuma prema redaru koji nije "a" rekao jer je fotkao cijelu tekmu, a Culum njemu ebe nista ne vadi. Onda se Culum zakacio i na Tigra, Tigar mu na krhau tekme pruza ruku i Culum ponovo na njega. Mogao je naebati 1/1. Nadam se da ce ziv i zdrav doci kuci. Sto se tice povika sa tribina, to je ovdje normala, cesto isfrustrirani sudackim odlukama ili nesportskim potezima gostiju cuje se ebanje - grebanje. Svaka cast Zvijezdi, iskreno se nadam da cete se dici i da cemo se zajedno takmiciti u PL!fender13 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:44Sad igrac jedan salje poruku da je tigar usao u poluvremenu u svlacionicu sudijama uz prijetnje,na kraju igrace napali redari uz psovanje Gradačca zasto tolika mrznjazomir je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:19Za razliku od Orašja, danas dobra utakmica. U prvom poluvremenu smo ih mozda cak i nadigrali, ali nismo iskoristili svoje sanse. Drugo poluvrijeme Jedinstvo bolje, al gol iz penala, poslje toga izlezavanje igraca Jedinstva i nikakve igre vise. Nije ova ekipa Jedinstva nista specijalno kolko su je nahvalili
A šta drugo da radim svaki dan? 1937
-
- Kontakt:
Cuj ovog laktalise zvijezdini aj penal bio je eto sto ne svira cist faul za nas na 16 sledja ga pokosi golman ispuca povrijedi se sam jedino devedzica bajic udari u skokui to je to i kad se pocese valjat kasnije sami od sebe pogledaj ti reprizu ponovo zvijezda bolja bila u drugom penal i nijednog suta vise
Čuj nadam se da ce Culum živ stic kući pa nije ratno stanje takvi kao tigar i jesu rak rana bh fudbala oni koji ulaze u svlacionice i prijete sudijama da nece zivi izac sa stadionapasaunodinoi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:07Prijatelju bio sam na utakmici i nije tacno to sto kazes. Sudije su za mene danas iskreno odradili katastrofalan posao, sto me ne cudi znajuci kako su isti sudili prvo kolo. Ali greske sudija su bile i za jednu i za drugu stranu. Ono sto mogu kazati da su igraci iz Zvijezde u kontinuitetu provocirali, a najbolje prikazuje krajnja reakcija Culuma prema redaru koji nije "a" rekao jer je fotkao cijelu tekmu, a Culum njemu ebe nista ne vadi. Onda se Culum zakacio i na Tigra, Tigar mu na krhau tekme pruza ruku i Culum ponovo na njega. Mogao je naebati 1/1. Nadam se da ce ziv i zdrav doci kuci. Sto se tice povika sa tribina, to je ovdje normala, cesto isfrustrirani sudackim odlukama ili nesportskim potezima gostiju cuje se ebanje - grebanje. Svaka cast Zvijezdi, iskreno se nadam da cete se dici i da cemo se zajedno takmiciti u PL!fender13 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:44Sad igrac jedan salje poruku da je tigar usao u poluvremenu u svlacionicu sudijama uz prijetnje,na kraju igrace napali redari uz psovanje Gradačca zasto tolika mrznjazomir je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:19Za razliku od Orašja, danas dobra utakmica. U prvom poluvremenu smo ih mozda cak i nadigrali, ali nismo iskoristili svoje sanse. Drugo poluvrijeme Jedinstvo bolje, al gol iz penala, poslje toga izlezavanje igraca Jedinstva i nikakve igre vise. Nije ova ekipa Jedinstva nista specijalno kolko su je nahvalili

-
- Kontakt:
Jel fino zvuci jebm ti majku?fender13 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:15Čuj nadam se da ce Culum živ stic kući pa nije ratno stanje takvi kao tigar i jesu rak rana bh fudbala oni koji ulaze u svlacionice i prijete sudijama da nece zivi izac sa stadionapasaunodinoi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:07Prijatelju bio sam na utakmici i nije tacno to sto kazes. Sudije su za mene danas iskreno odradili katastrofalan posao, sto me ne cudi znajuci kako su isti sudili prvo kolo. Ali greske sudija su bile i za jednu i za drugu stranu. Ono sto mogu kazati da su igraci iz Zvijezde u kontinuitetu provocirali, a najbolje prikazuje krajnja reakcija Culuma prema redaru koji nije "a" rekao jer je fotkao cijelu tekmu, a Culum njemu ebe nista ne vadi. Onda se Culum zakacio i na Tigra, Tigar mu na krhau tekme pruza ruku i Culum ponovo na njega. Mogao je naebati 1/1. Nadam se da ce ziv i zdrav doci kuci. Sto se tice povika sa tribina, to je ovdje normala, cesto isfrustrirani sudackim odlukama ili nesportskim potezima gostiju cuje se ebanje - grebanje. Svaka cast Zvijezdi, iskreno se nadam da cete se dici i da cemo se zajedno takmiciti u PL!![]()
A šta drugo da radim svaki dan? 1937
Imam osjecaj da se i poraz minimalan želi proslavit dokle smo dosli u ovoj super amaterskoj ligi. Prva postava ni jednog domaceg igraca, a na tabeli zadnji.Jesul to ostali najlošiji domaci
Pojedinci bi trebali da se zapute kućama krajnije je vrijeme da se klub oslobodi od lihvara...
-
- Kontakt:
fender13 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:15Čuj nadam se da ce Culum živ stic kući pa nije ratno stanje takvi kao tigar i jesu rak rana bh fudbala oni koji ulaze u svlacionice i prijete sudijama da nece zivi izac sa stadionapasaunodinoi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:07Prijatelju bio sam na utakmici i nije tacno to sto kazes. Sudije su za mene danas iskreno odradili katastrofalan posao, sto me ne cudi znajuci kako su isti sudili prvo kolo. Ali greske sudija su bile i za jednu i za drugu stranu. Ono sto mogu kazati da su igraci iz Zvijezde u kontinuitetu provocirali, a najbolje prikazuje krajnja reakcija Culuma prema redaru koji nije "a" rekao jer je fotkao cijelu tekmu, a Culum njemu ebe nista ne vadi. Onda se Culum zakacio i na Tigra, Tigar mu na krhau tekme pruza ruku i Culum ponovo na njega. Mogao je naebati 1/1. Nadam se da ce ziv i zdrav doci kuci. Sto se tice povika sa tribina, to je ovdje normala, cesto isfrustrirani sudackim odlukama ili nesportskim potezima gostiju cuje se ebanje - grebanje. Svaka cast Zvijezdi, iskreno se nadam da cete se dici i da cemo se zajedno takmiciti u PL!![]()
Kakve su ti to.gluposti i izmisljotine. Ulazi u svlacionice. Ima jacih ljudi u PL od njega oa ne ulaze u svlacionice. Pisete djecije price. Gradacac i Bihac se nikad nisu mrzili i te price su gluposti. Slaba igra i jednih i drugih. Penal je bio cist i tk je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.