Janez je napisao/la:Mirza brate ne ide te nikako nažalost sve nešto na silu![]()
ISTINA JANEZ.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Janez je napisao/la:Mirza brate ne ide te nikako nažalost sve nešto na silu![]()
kupus army je napisao/la:Jednostavno u rosteru bez Derona Mirza nema sta traziti,kao sto neko napisa iznad sve pokusava na silu,jer nema pravih lopti u pravo vrijeme.Defanzivno i nije bio los,al se i kod njega uvlaci nervoza i nesigurnost,sto je vec vidljivo,nadati se boljem.
baš suprotno, Kidd je trener koju mu je mnogo više vjerovao od Averyja i PJ-a, kod Kidda je igrao i kad je promašivao! ovdje smo čak i plakali kad je Kidd otišaoOtelo je napisao/la:Da je Kidd ovdje Mirze ne bi dvorane vidio a ne terena.
Samo što neće igrati uvijek da se ne desi kao sa Bojanom što sam ranije pisao i Hollins će ga gurati do neke tačke i granice strpljenja, ali ako Mirza ne bude počeo pružati dobre partije i opravdati povjerenje i minutažu klupa mu ne gine. Volim ga i ja i neki momci su ga ovdje sa pravom opominjali i kritikovali, ali bojim se da je učinak na terenu manji u odnosu na dobijenu minutažu. Doduše možda prvi ja griješim pa Hollins vidi u Mirzi drugačiji učinak, ali on je šuter i od njega se očekuju poeni, ali sa druge strane Hollins preferira defanzivu i možda je zadovoljan Mirzom ko će ga znati. Od Mirze očekujemo brdo tricaOtelo je napisao/la:Al ja se divim Hollinsu.
Mirza okean ne moze pogoditi a uvijek igra izmedju 20 i 30min![]()
![]()
Volio sam ga kao igraca,a kao Trenera sta reci,najbolji u NBAmuhamedkonjic je napisao/la:TWITTER: " Jason Kidd just said he wants Mirza Teletovic to come to the Bucks from Nets "![]()
KIDD![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.