Jos samo malo.

Jedinstvu mahanje.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bolje što ga je izveo, napravio je više sitnih prekršaja i ja sam čekao kad će dobit karton.Chinaglia je napisao/la:šta je bilo s Redžepija, zašto je izveden na pol? zbog nervoze, da ne fasuje karton, ili? nadam se da nije neka povreda .. onaj hajvan Husić može igrati kad hoće jebt
Dobro, stali su, ali previše su petljali kod gola Podgrmeča. Ne treba nam ono. Protivnik se mora dokrajčiti dok je u knock-downu i ne treba ga oživljavati. Doduše, gosti danas ne bi zabili gol da se do sutra igrali, ali ne bih se zakleo da bi nam mreža ostala netaknuta da je gostovala neka kvalitetnija ekipa.Chinaglia je napisao/la:@Claus
drugo pol nije bilo očajno, nego su momci stali i odradili tekmu do krajačak je to počelo u prvom pol, ali eto
da smo nastavili napadački, mogli smo im uvalit' 6-7 komada bez sumnje
SaltCityAttack je napisao/la:pa jeli nije?..jeli nije nastimao prolaz u 1/2 finala kupa protiv Sirokog?.. jeli nam Alackovic sudio na gostovanju a svi znamo cije on bio sudija u to vrijeme..u obadva finala dva ista igraca su napravili greske koje su nas kostale pehara slucajn ili ne ?..Jest da su nam Prodanovic i Mikelini bili veoma dragi igraci ali Prodanovic daje sam sebi gol u Tuzli i fulaju penale sa Mikeliniem u Mostaru, dok protiv Slavije isto samo Mikelini pusta loptu ljudi daju gol i onda opet na penale isti akteri fulaju penalsloboda72 je napisao/la:Izgleda da ti imaš patološki problem Šabovica Saliha. Lažeš na njega očito jer si plaćen za to. Sutra ćeš ti isto tako pljuvati i ovog Husića kad te neko drugi plati više. *ebe se tabi za Slobodom, tebi je važno samo da si nečiji podrepak.SaltCityAttack je napisao/la: najmanje smo 2 prodali sigurnoa to su ova finala protiv Zrinjskog i Slavije to su Sabovici zgrnili pare
Vidim i Ćiri već tražiš zamjenu, ko biva Azmir ga doveo pa će poslije davesti i drugog. Azmir jest dovezao Ćiru autom iz Zagreba, ali je Ćiru doveo Faraon preko svog prijatelja Bandića i Opština ga i plaća.
eto mene u Tuzlu..fukarezv je napisao/la:U subotu će u Tuzli ostati samo žene i djeca
SVI U KAKANJ !
nista jos nije gotovo ima jos dosta da se igra, sad je najvaznije da dobijemo Rudar i ostalo cemo lakoBrcko87 je napisao/la:eto mene u Tuzlu..fukarezv je napisao/la:U subotu će u Tuzli ostati samo žene i djeca
SVI U KAKANJ !
Čestitke za 90% ulazak u PL..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.