Al ljudi moji kakva je zvijer onaj Mehidić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma to je Rahmanovic pise ili Skoka mjenjaju se kako kad...ali nema veze sad treba slavit zbog ovog danas ne treba sad nam ovo ko nam je zacero ranije a ko ne..svjesni smo mi da su nam svi trpali ko god je htijeo..oni prije Sabovica pa onda on sam ....otisao je tek tako neprimjetno kad je vidjeo da nema skole fudbala..sad kad su se ujedinili svi bi ponovo u Slobodufukarezv je napisao/la:@sloboda72 Zasto branis ovu gnjidu ? da ti nije tetak, amidza ?
Hvala bračo našabparena je napisao/la:BRAVO BRACO - SAMO NAPRIJED I USKORO U PL NA BILINO POLJE
SA MOJIM CELIKOM. BRAVO ZA PRVO MJESTO I POZDRAV IZ ZENICE.
Zahvaljujem. I mi jedva čekamo da ako Bog da ovu sezonu privedemo kraju i gostujemo na BP-u, a bogami i vas ugostimo na Tušnju u jednoj prijateljskoj i opuštenoj atmosferi.bparena je napisao/la:BRAVO BRACO - SAMO NAPRIJED I USKORO u PL NA BILINO POLJE
SA MOJIM CELIKOM. BRAVO ZA PRVO MJESTO I POZDRAV IZ ZENICE.
Vjerovatno zbog onog u Kalesiji... Eto njega u Mramor na posudbu na početku naredne sezoneharry_90 je napisao/la:Sto mali Selamovic nije danas bio u kombinacijama za utakmicu,nisam ga vidio ni na klupi za rezerve?