FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
SRETAN RODJENDAN NASEM ZELJI !!! ZIVIO NAM BAR JOS 500 GODINA.... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Hamo je napisao/la:I DRŽAVE I VLASTI SVE NISU MOGLE TA DE UGASE,JER STOJIMO,PRKOSIMO U SRCIMA TE NAŠIM NOSIMO![]()
![]()
SRETAN ROĐENDAN ŽIVOTE MOJ
19.9.1921 - 19.9.2010
89 godina ponosa i prkosa !
Sto se tice sinocnje tekme, dosadno. A sta i ocekivati od ekipe koja igra bunker. Kerla me odusevio, Zeba isto odlican. Lazo ko lazo, samo sto je imao te makazice. Uglavnom odigrano koliko nam treba, pravu snagu cemo vidjeti kad dodju jace ekipe.
89 godina ponosa i prkosa !
Sto se tice sinocnje tekme, dosadno. A sta i ocekivati od ekipe koja igra bunker. Kerla me odusevio, Zeba isto odlican. Lazo ko lazo, samo sto je imao te makazice. Uglavnom odigrano koliko nam treba, pravu snagu cemo vidjeti kad dodju jace ekipe.
-
titula2010
- Kontakt:
Moram komentarisati sudjenje od sinoc,katastrofa.Sudija je lud i nezaboravan.
Mislim da Lazi odgovara pozicija nekog poluspica,da daje lopte lijevo desno,mislim da mu to ide od ruke,kad vec ne idu golovi!
Mislim da Lazi odgovara pozicija nekog poluspica,da daje lopte lijevo desno,mislim da mu to ide od ruke,kad vec ne idu golovi!
Ja sam optimista sto se tice ove godine. Mozda sada sve ne izgleda tako bajno ali nije ni lose. Imamo jos par teskih gostovanja u ovoj polusezoni ali zato u drugom dijelu na Grbavicu nam dolaze: Olimpic, Travnik, Sloboda, Siroki, Velez, Slavija, Zrinjski i Borac. Idemo: Zvijezdi, Leotaru, Drini, Celiku, Sarajevu, Buducnosti i zadnje kolo Rudaru. Imamo i vise nego dobar raspored plus sto dvije utakmice za redom igramo kuci (Travnik i Sloboda). Ako bi uspjeli odrzati prikljucak za prvim u ovoj polusezoni na nekih 6-9 bodova ne vidim zasto se i ove godine ne bi borili za titulu. Naravno preduslov je da se stvari u klubu malo poprave i da se pruzi podrska prije svega igracima jer oni su najmanje krivi za ovo sto se desava u zadnje vrijeme u klubu.
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
19.9.1921 - 19.9.2010
sretan rodjendan voljeni klube...volim te Zeljoooo...
sretan rodjendan voljeni klube...volim te Zeljoooo...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
napokon neka pozitivna o Lazititula2010 je napisao/la:Moram komentarisati sudjenje od sinoc,katastrofa.Sudija je lud i nezaboravan.
Za zivot cijeli!
Volim te Željo.. sretan ti rodjendan, jedan jedini...1921
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Realno katastrofa sinoc, nama treba jos jedan ili dva igraca tipa Visce, momak jest pogrijesio dva-tri puta, tacnije pobjegla mu je lopta ali se vidi razlika kad je on igrao i kad nije, vidi se da je prodoran momak i kvalitetan.
Sinoc najbolji Kerla, odnio sve duele u kojima je ucestvovao dao i cist gol koji je ponisten, Lazo jedna od najboljih partija, ili su ostali bili nevjerovatno losi pa da je Lazo uspio iskociti ali eto, ako se ne varam asistencija savicu za prvi gol, namjestena prilika Zebi za treci ako se ne varam, ali nije bio gol stativa
, dosta dobijenih duela, pokusaj skarica, da je to zabio gdje bi mu bio kraj
, i naravno Visca od kad je usao bar sam nesto vidio na terenu
p.s. Sretan ti rodjendan
Sinoc najbolji Kerla, odnio sve duele u kojima je ucestvovao dao i cist gol koji je ponisten, Lazo jedna od najboljih partija, ili su ostali bili nevjerovatno losi pa da je Lazo uspio iskociti ali eto, ako se ne varam asistencija savicu za prvi gol, namjestena prilika Zebi za treci ako se ne varam, ali nije bio gol stativa
p.s. Sretan ti rodjendan
Mes Que Un Club
Šta je sa saradnjom "izvor-fkž.com"?
-
titula2010
- Kontakt:
Pa stvarno se moze iskoristiti kad je vec tu.Zna fino asistirati,sto je sinoc i pokazao u par situacija.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:napokon neka pozitivna o Lazititula2010 je napisao/la:Moram komentarisati sudjenje od sinoc,katastrofa.Sudija je lud i nezaboravan.
Mislim da Lazi odgovara pozicija nekog poluspica,da daje lopte lijevo desno,mislim da mu to ide od ruke,kad vec ne idu golovi!![]()
Vidi se da momak igra pod pritiskom,jer cuje razna dobacivanja sa tribina,a to utice na njega!
Ne uzmemol Velež nismo ni za Europe. 
ove godine prkosimo svim zakonima logike tako da bolje da ne govorimo nista xDnime_tm87 je napisao/la:Ne uzmemol Velež nismo ni za Europe.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Lazo je gigant. Poznajem neke igrače koji su standardni u prvih 11 i svi se "kunu" u lazu. On odrađuje ogroman posao kada ekipa ne može više fizički da izdrži, kada ne znaju šta će sa loptom, nabij je naprijed i Lazina je 100%. Čovjek gine za sveti dres, dobije bruku batina a iz nekih razgovora sa sir Amarom zaključka sam da ne postoji napadač u ligi koji bi Lazu mogao zamjeniti, idealno se uklapa u njegove zamisli i u stil igre koji preferira... Zato podržite čovjeka maksimalno, dobar je igrač, još bolja osoba jer ako Lazo proradi opet smo šampioni, tako je bilo i prošle sezone ako se ne varam, ključni su bili njegovi golovi na gostovanjima i protiv Borca na Grbavici... Lazo majstore samo naprijed...
ŽEEEEELJOOOOO
bistrikboy je napisao/la:19.9.1921 - 19.9.2010
89 godina ponosa i prkosa!
AMAR OSIM!
Dosta nam ove godine drugo mjesto i da osvojimo Kup BiH . . . Samo da se ode u Evropu kako god . . . Forza Zeljooooooooooo ! ! !
- Arsenalisation
- Kontakt:
ŽELJO - SRETAN TI ROĐENDAN
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zeljo, sretan ti rodjendan ! 
19.9.1921 - 19.9.2010 LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Za sve ove godine...
Sretan rođendan ŽELJO!
Sretan rođendan ŽELJO!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Grunf, ljozeBavljuDoBagro, NerminFatic, Plavamamba i 49 gostiju.