FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Celje veceras uzima Slovensku ligu
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
20 januar ovaj je post,samo sto nas je Fanimo bio poceo zavlacit,zbog inostranstva,bili smo ga otpilili,sam to jest njegov menadzer nas je zvao pa se sve izgladilokanarinac je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:06Fanimo bi od ljeta trebao biti nas,iako smo i sada bili blizu da ga dovedemo,u dogovoru sa ljudima iz Mladosti ostaje kd njih,jer im je potreban za ostanak,izgleda da smo.u veoma dobrim odnosima sa ljudima iz Mladosti,i nasi su ih kao ispostovali,jer ljudi iz Mladosti preferiraju Sarajevo ispred ostalih sta god to znacilo,bilo je pokusaja da Fanima uzmu i ovi drugi,ali nama je obecan,i veoma je moguce da neki nasi igraci odu na posuddbu u Mladost.
Samo Sarajevo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Po zahtijevu naseg Moderatora, trenutno je na aparatima, pa nije u mogucnosti sam da ovo napise, da vas obavijestim i prenesem njegove rijeci...
"Fanimo, nikada nece obuci dres svetinje, po cijenu mog života..."...ŽIVJELI i ne dajte braco...
"Fanimo, nikada nece obuci dres svetinje, po cijenu mog života..."...ŽIVJELI i ne dajte braco...
Dok ne bude zvanična objava, ne vjerujem ni da je Krste kapiten
- ElCartel11
- Kontakt:
Izdrzi Morto!

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma kakva Sisa hahaha
Fanimo bi trebao biti nas
Nema Simin Han para da ga plati
Brz oporavak Morto!Da te brzo iskljuce s respiratora
Fanimo bi trebao biti nas
Nema Simin Han para da ga plati
Brz oporavak Morto!Da te brzo iskljuce s respiratora
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kad sam pročitao, na Sportcentru, umalo me infarkt strefio.Denchi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:17ako bude trebalo svjedoka tu smoHistoricar je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:16Tirana bi, zbog navodnog namještanja u kupu, mogla biti izbačena iz Evrope![]()
![]()
@Kanarinac imas li kakvu 100%info za napadaca i imal sta od nekakvog iz cvajte?
- feniksptica
- Kontakt:
Simin Han ima jedan plus a to je da mogu uletit menadzeru pare bez probleme i igracu na ruke dat odmah. Mada mislim da je Fanimo pametniji. On i Jukic nek se biju za lijevo .
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Procitaj opet zadnji post njegov..Kaze da je Beqiraj nas, pa eto ako ti nesto znaci
1 augusta i zvanicnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:47Procitaj opet zadnji post njegov..Kaze da je Beqiraj nas, pa eto ako ti nesto znaci
Samo Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
ABDkanarinac je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:491 augusta i zvanicnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:47Procitaj opet zadnji post njegov..Kaze da je Beqiraj nas, pa eto ako ti nesto znaci
Procitao , nego procitah negdje tako nesto . Fatos bi daleko najbolja opcija dakako
FK Sarajevo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Opet večeras valja gledati Celje-Olimpija na SK2
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, crnehorde, Inspiracija, JavierBosnia, MokraKifla, mosarajvosa83, napoleon72, perodeformero, Tarapi i 26 gostiju.