Slazem se.drummer je napisao/la: Lulic je bez sumnje bio lijevo krilo,cak bi se usudio reci i krilni napadac.Ne vjerujem da takav igrac nije shvatio sta mu je trener rekao da igra.
Na kraju nije igrao nista,pored Kolasinca mozemo slobodno reci da nismo imali ni Lulica,covjek je bio nespreman ili povrijedjen i nije se vidio.Cak su i Kristic i Konjic odmah na pocetku drugog poluvremena galamili kako je Lulic povrijedjen i kako ne moze i prizivali izmjenu.
Lulic je jedva hodao jos cijelih 15 minuta pa je tek onda zamijenjen Salihovicem.
Strucnjaku je trebalo cijelih 15 minuta da vidi da mu igrac ne moze da trci i da jedva hoda.
Austrijski komentator je nakon tridesetak minuta rekao da je Lulic povrijedjen i da dosta lose izgleda na terenu. Ovde to niko ne zeli ni da cuje a ja sam davno o tome pisao, to je jedna od kljucnih gresaka Susica bila. Ostavljanje povrijedjenog igraca na terenu da pokriva citavu lijevu stranu sam a imao je Kolasinca na klupi.
Sam Lulic je gestikulacijom, mimikom i pokretima na terenu dovoljno govorio o svojoj spremi, neko to vidi a neko je slijep i pokraj ociju.
Nevjerovatno