FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 27 apr 2014, 01:05

Podgrmec me je danas pozitivno iznenadio, ljudi se posteno borili i nisu se predavali do zadnje minute, za razliku od mnogih koji su gostovali na Tusnju. Ciro me svaki put odusevi, pa covjek sve vidi....nevjerovatno. :tokralju:
🔴⚫️

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 27 apr 2014, 01:09

Pitanje za forumaše Slobode i Bratstva : DA LI VI NAS ZAISTA TOLIKO MRZITE ? I Jedinstvo i Bihać i Krajinu uopšte....Preplavili ste našu stranicu,baš kao neki okupatori,umjesto da slavite na svojoj ili bilo kojoj drugoj.Dosipate sol na ranu(bar vam toga ne fali),provocirate,optužujete,radujete se našem porazu,iako utakmica još nije ni završila,a kad smo izjednačili,opet isto,baš kao da smo i taj bod kupili...FUJ...Sramota...Pa ljudi Božiji,ovo je samo SPORT,a on treba da zbližava ljude,a ne da izaziva u njima toliku mržnju.Čak je i moderator imao par postova,nije mogao da odoli,umjesto da prekine,il smanji tu lakrdiju.Ja Slobodu ne mrzim,čak mi je uz Čelik bila najdraža u Premijer ligi.Gradina mije isto draga,jer to je bila prva ekipa,koja je došla u Bihać poslije onako krvavog rata,prva utakmica u našoj BiH :bih: Vjerovatno zbog toga i ne mogu da svarim toliko mržnje na jednom mjestu i u tako kratkom vremenu.Toliko o tome...Čestitam vam na današnjoj pobjedi,ali još nije gotovo,jer treba znati biti prvak,a vi to u ovoj državi još niste bili.Nemojte da vam se opet omakne.I stvarno ako nas zaista toliko mrzite,onda je i bolje da dogodine ne budemo u istoj ligi,pa ma ko od nas da je promijeni :bih:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 apr 2014, 01:26

senjorsamko je napisao/la:Pitanje za forumaše Slobode i Bratstva : DA LI VI NAS ZAISTA TOLIKO MRZITE ? I Jedinstvo i Bihać i Krajinu uopšte....Preplavili ste našu stranicu,baš kao neki okupatori,umjesto da slavite na svojoj ili bilo kojoj drugoj.Dosipate sol na ranu(bar vam toga ne fali),provocirate,optužujete,radujete se našem porazu,iako utakmica još nije ni završila,a kad smo izjednačili,opet isto,baš kao da smo i taj bod kupili...FUJ...Sramota...Pa ljudi Božiji,ovo je samo SPORT,a on treba da zbližava ljude,a ne da izaziva u njima toliku mržnju.Čak je i moderator imao par postova,nije mogao da odoli,umjesto da prekine,il smanji tu lakrdiju.Ja Slobodu ne mrzim,čak mi je uz Čelik bila najdraža u Premijer ligi.Gradina mije isto draga,jer to je bila prva ekipa,koja je došla u Bihać poslije onako krvavog rata,prva utakmica u našoj BiH :bih: Vjerovatno zbog toga i ne mogu da svarim toliko mržnje na jednom mjestu i u tako kratkom vremenu.Toliko o tome...Čestitam vam na današnjoj pobjedi,ali još nije gotovo,jer treba znati biti prvak,a vi to u ovoj državi još niste bili.Nemojte da vam se opet omakne.I stvarno ako nas zaista toliko mrzite,onda je i bolje da dogodine ne budemo u istoj ligi,pa ma ko od nas da je promijeni :bih:
Daleko od toga da tuzalci mrze biscane, bar ja to nisam ovdje primjetio, bude tu i tamo nekih ruznih rijeci, pa muz i zena se posvadjaju, a kamoli navijaci protivnickih timova :) koji se bore za ulazak u PL.
🔴⚫️

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 apr 2014, 01:51

Ne znam za ostale,ali ja i 3 jarana putujemo za Kakanj kolima.Mora nas biti dole minimum 1 000.Što se tiče prijenosa utakmica Slobode na RTVTK ja bih to ukinuo.Sigurno bi imali danas 4 500 ljudi na Tušnju.Isto tako mislim da ne treba igrati više ove prijateljske između kola.Igrači su se već dobro upoznali.Ćiro takođe sada ima potpuni uvid i nisu nam potrebna nikakva dodatna zamaranja.Samo se posvetiti Rudaru.U Kaknju se mora pobijediti !!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 27 apr 2014, 01:53

Realist je napisao/la:Ne znam za ostale,ali ja i 3 jarana putujemo za Kakanj kolima.Mora nas biti dole minimum 1 000.Što se tiče prijenosa utakmica Slobode na RTVTK ja bih to ukinuo.Sigurno bi imali danas 4 500 ljudi na Tušnju.Isto tako mislim da ne treba igrati više ove prijateljske između kola.Igrači su se već dobro upoznali.Ćiro takođe sada ima potpuni uvid i nisu nam potrebna nikakva dodatna zamaranja.Samo se posvetiti Rudaru.U Kaknju se mora pobijediti !!
Koliko sam u toku za 2 dana igrate u Prokosovićima prijateljsku utakmicu sa domaćinom... ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 apr 2014, 01:59

@Realist

tvoj post je potpuni promašaj :D prijateljske kao i TV prenos imaju svoju svrhu, a to je vraćanje navijača sa TK ;) pa bolan, od Slobode su bili digli ruke i Tuzlaci, ostalo je svega par stotina bolesnika, ako i toliko :D ovako se vraća vjera u Slobodu, a Sloboda ima mnogo navijača na prostoru TK, samo treba te ljude vratiti i na tome se radi :D pa kad su Tuzlaci bili digli ruke, kako neće i raja sa TK?

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 apr 2014, 02:03

Chinaglia je napisao/la:@Realist

tvoj post je potpuni promašaj :D prijateljske kao i TV prenos imaju svoju svrhu, a to je vraćanje navijača sa TK ;) pa bolan, od Slobode su bili digli ruke i Tuzlaci, ostalo je svega par stotina bolesnika, ako i toliko :D ovako se vraća vjera u Slobodu, a Sloboda ima mnogo navijača na prostoru TK, samo treba te ljude vratiti i na tome se radi :D pa kad su Tuzlaci bili digli ruke, kako neće i raja sa TK?
Ja,nisam iz Tuzle ali navijam za Slobodu.I ja i moja porodica.Navijali smo još u vrijeme SFRJ.Popularizacija Slobode ne ide sa prijenosima nego s rezultatima.Ja ti kažem da bi danas imao bar 1 000 ljudi više na Tušnju da nije prijenosa.Prijateljske ne trebaju u ovom trenutku.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 apr 2014, 02:08

jebga, slažem se da su prijateljske bespotrebne jer ne daj Bože može doći do nekih povreda, itd, međutim, u klubu imaju taj neki projekat i drže se toga :D nemaju svi mogućnost doći na Tušanj svaku tekmu (što zbog finansija, što zbog obaveza), tu mislim na navijače mimo Tuzle, dakle sa TK :D a sigurno da ima i Tuzlaka koji ostanu kući gledati na TV, bolje nego dati peticu :D ali to su stariji ljudi, mlađi će svakako doći na Tušanj

znaš kako se kaže, svako zlo za neko dobro, u ovom slučaju, manje zlo za veće dobro :D

P.S. naravno da se navijači pridobivaju rezultatima, zato je doveden Ćire, da se napravi priča, onda dođe publika, sponzori, a na kraju svega toga dođu i rezultati, to je neminovnost, jelte?! :D
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 27 apr 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 apr 2014, 02:09

Mi moramo podić kulturu odlaska na utakmice.Treba platiti ulaznicu,povesti jarana sa sobom.Ljudi vole fudbal ali nemaju kulturu odlaska na utakmice.**** prijenose.Stadion mu pred nosom a on čeka prijenos.**** ja tog navijača.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 apr 2014, 02:17

Realist je napisao/la:Mi moramo podić kulturu odlaska na utakmice.Treba platiti ulaznicu,povesti jarana sa sobom.Ljudi vole fudbal ali nemaju kulturu odlaska na utakmice.**** prijenose.Stadion mu pred nosom a on čeka prijenos.**** ja tog navijača.

Neko druže nema te petice za kartu, nema ni marke viške u životu a nekad je imao, nekad je pratio Slobodu od Triglava do Vardara. Takvo vrijeme došlo i ne treba tim ljudima uskratiti mogućnost da gledaju Slobodu.
Dosta ljudi iz raznoraznih razloga ne može doć na stadion tako da je prenos prava stvar.
Onaj ko će doć na stadion taj će doć bio ne bio prenos isto tako onaj ko neće na stadion taj ne bi došao ni da nema prenosa. Mal je procenat tih što bi došli da nema prenosa ;)
Između ostalog TK nije samo telvizija Tuzle nego i kantonalna televizija pa se Sloboda može gledati i u drugim mjestima pa i gradovima (mojaTV ima program TK) a i Sloboda ima profita od prenosa

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 apr 2014, 02:24

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 apr 2014, 02:28

Thranduil je napisao/la:
Realist je napisao/la:Mi moramo podić kulturu odlaska na utakmice.Treba platiti ulaznicu,povesti jarana sa sobom.Ljudi vole fudbal ali nemaju kulturu odlaska na utakmice.**** prijenose.Stadion mu pred nosom a on čeka prijenos.**** ja tog navijača.

Neko druže nema te petice za kartu, nema ni marke viške u životu a nekad je imao, nekad je pratio Slobodu od Triglava do Vardara. Takvo vrijeme došlo i ne treba tim ljudima uskratiti mogućnost da gledaju Slobodu.
Dosta ljudi iz raznoraznih razloga ne može doć na stadion tako da je prenos prava stvar.
Onaj ko će doć na stadion taj će doć bio ne bio prenos isto tako onaj ko neće na stadion taj ne bi došao ni da nema prenosa. Mal je procenat tih što bi došli da nema prenosa ;)
Između ostalog TK nije samo telvizija Tuzle nego i kantonalna televizija pa se Sloboda može gledati i u drugim mjestima pa i gradovima (mojaTV ima program TK) a i Sloboda ima profita od prenosa
Ne bih rekao da se radi o tih 5 maraka u 14 dana,odnosno u 10 maraka mjesecno,jer Sloboda igra 2 mjesecno kod kuće.Ako ide na sjever 6 maraka mjesečno.Ne radi se o tome.Ako smo kod staleža,spadam u donji stalež finansijski.Znam ljudi koji kao navijaju za Slobodu,mnogo su jači finansijski od mene a kad ga pitam hoće li ići protiv Jedinstva,on kaže ne znam.I ne ode.Ali na TV gleda lige petice.Ligu prvaka i putuje po Evropi.Ima love za putovanja po Evropi,voli fudbal,voli kobejagi Slobodu,,haj' vjerujem jer je iz Tuzle a nema 3 marke u 14 dana da dođe na Tušanj. :roll:

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 27 apr 2014, 04:13

ovim putem pozivam svakog Zenicanina,pravog Roba,da dodje u subotu u Kakanj i podrzi nas u najvaznijoj tekmi sezone.sve je ovo super preko fejsa braca ovo ono,al red je da se podrzi BRAT ;) ne priznajem nista ispod 150-200 zenicana,a ocekujem da nas ukupno bude oko milje ;) samo jako čaršijski ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 27 apr 2014, 08:13

zla2 je napisao/la:ovim putem pozivam svakog Zenicanina,pravog Roba,da dodje u subotu u Kakanj i podrzi nas u najvaznijoj tekmi sezone.sve je ovo super preko fejsa braca ovo ono,al red je da se podrzi BRAT ;) ne priznajem nista ispod 150-200 zenicana,a ocekujem da nas ukupno bude oko milje ;) samo jako čaršijski ;)
A nas ne zovete? :/

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 apr 2014, 08:23

senjorsamko je napisao/la:Pitanje za forumaše Slobode i Bratstva : DA LI VI NAS ZAISTA TOLIKO MRZITE ? I Jedinstvo i Bihać i Krajinu uopšte....Preplavili ste našu stranicu,baš kao neki okupatori,umjesto da slavite na svojoj ili bilo kojoj drugoj.Dosipate sol na ranu(bar vam toga ne fali),provocirate,optužujete,radujete se našem porazu,iako utakmica još nije ni završila,a kad smo izjednačili,opet isto,baš kao da smo i taj bod kupili...FUJ...Sramota...Pa ljudi Božiji,ovo je samo SPORT,a on treba da zbližava ljude,a ne da izaziva u njima toliku mržnju.Čak je i moderator imao par postova,nije mogao da odoli,umjesto da prekine,il smanji tu lakrdiju.Ja Slobodu ne mrzim,čak mi je uz Čelik bila najdraža u Premijer ligi.Gradina mije isto draga,jer to je bila prva ekipa,koja je došla u Bihać poslije onako krvavog rata,prva utakmica u našoj BiH :bih: Vjerovatno zbog toga i ne mogu da svarim toliko mržnje na jednom mjestu i u tako kratkom vremenu.Toliko o tome...Čestitam vam na današnjoj pobjedi,ali još nije gotovo,jer treba znati biti prvak,a vi to u ovoj državi još niste bili.Nemojte da vam se opet omakne.I stvarno ako nas zaista toliko mrzite,onda je i bolje da dogodine ne budemo u istoj ligi,pa ma ko od nas da je promijeni :bih:

pitaj svoje drugove , kolege iz Sile Nebeske dali vas tuzlaci mrze i pitaj kako su primljeni u nasem gradu ???
Ja ne znam kakva ti je ovo prica levatska , sport je takav , puno je trzavica , manjih provokacija ali upravo zbog toga je ovo sve toliko i zanimljivo !! P.s. al tu stoji cinjenica i da citavu sezonu ifrate prljavo od prvog kola ... to znamo i TI i JA i MI svi na ovom forumu , prema tome opusti se !!! Kad dodjete ponovo u tz ... rostiljamo !!! :salut:

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 apr 2014, 08:25

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
zla2 je napisao/la:ovim putem pozivam svakog Zenicanina,pravog Roba,da dodje u subotu u Kakanj i podrzi nas u najvaznijoj tekmi sezone.sve je ovo super preko fejsa braca ovo ono,al red je da se podrzi BRAT ;) ne priznajem nista ispod 150-200 zenicana,a ocekujem da nas ukupno bude oko milje ;) samo jako čaršijski ;)
A nas ne zovete? :/

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gracanica uvijek bila uz Slobodu ,sjetim se samo europskih utakmica na fudbalu i kosarci , nijedna nije prosla bez Gracanice ... HVALA OD SRCA i BUJRUM , UVIJEK STE POZVANI !!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 apr 2014, 09:11

Prelijepo jutro :cool:

Mehidić ubjedljivo igrač utakmice. Gol za sječanje, a prava je šteta što Ređepiju ne uđe ona prečka nakon igre sitnog pasa :clap:
Mislim da smo tekmu igrali s nekih 50% snage što će reći da imamo sjajan napadački potencijal..a tabela to i pokazuje. U ovom trenutku smo najefikasnija ekipa sa 48 golova. Sjajan golman gostiju koji je pored 3 gola skinuo nekoliko zicera.

Ponovo pohvale za Fukare, vođu i za cijeli Sjever...kakav je špic nastupio zadnjih 20min :crazy:
tuzlanska Sloboda

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 27 apr 2014, 11:13

jedna od boljih utakmica,navijanje 10+ zadnjih 20 minuta sjever je bio u transu pjesma nije stajala,svi su bili u spicu,jedan momak se skinuo i plesao hhahha to su bili smjehovi :D

3 jarana i ja idemo u petak u zenicu sa robijasima,pa u subotu na tekmu

SVI U KAKANJ :D :D :D :D :D :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2014, 11:18

solar1987 je napisao/la:jedna od boljih utakmica,navijanje 10+ zadnjih 20 minuta sjever je bio u transu pjesma nije stajala,svi su bili u spicu,jedan momak se skinuo i plesao hhahha to su bili smjehovi :D

3 jarana i ja idemo u petak u zenicu sa robijasima,pa u subotu na tekmu

SVI U KAKANJ :D :D :D :D :D :D
Uneredio se bio, malo malo pa se polije pivom po glavi ili stomaku pa razmazuje :mrgreen:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 apr 2014, 11:35

da i ja čestitam Slobodi na pobjedi i prvom mjestu i samo lagano do kraja, jer ako u jednom trenutku prije zadnjeg sudijskog zvižduka bilo ko u klubu pomisli da je priča završena, mogli bi se gadno zahebati

msm ipak da su svi toga svjesni i da problema ne bi trebalo biti

sretno do kraja

i kako zapjevaše Fukare "a kada se, a kada se opet vratimo..."
Undici stelle - ACM 1899

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.