FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma Lamin je u top formi i Barca ce ovo okrenuti. U prvih 15 minuta ce naceti Atletiko, a do poluvremena ce prednost biti anulirana i onda sa kasna 2.gola u drugom poluvremenu riješiće pitanje prolaska (reultat 1-4, 2xLamin, Feran, Olmo). Njima se jednostavno u prvoj utakmici sve poklopilo, Barca je bolja ekipa i to ce pokazati u utorak.
Vjerujem u flicka da ce natrati momke da dadnu 150% da ne odustaju i da grizu od prve minute.Ocekujem jaki presing u prvih 20 minuta i gol do 30.minute.Volio bih ovakav sastav:joan garcia,kounde-eric garcia-gerard martin(araujo ako je martin ozljeđen)-cancelo,pedri-gavi,fermin na lw-olmo-yamal rw,ferran na 9kiRodju je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:24Sigurna pobjeda u vrlo dobroj igri, 3 boda, idemo dalje, korak po korak, meni najdraža titula sve bliže.
Sinoć usred potpune dominacije nekoliko minuta nepotrebne dekoncentracije.
Utorak: hrabro, pametno i čvrsto, dugih je 90 minuta, bitan je krajnji rezultat.
Osjećaj mi je dobar. Volio bi da počnu sa Olmom na 9, kao i u meču LL. FL lijevo, LY desno, iza EG+P+G odbrana K+A+GM+C, golman JG.
Kao Španija na EP, finale 2012 (B, XA, X, I, DV, F).
Naravno, ako je FDJ spreman ide na poziciju EG, a EG u liniju odbrane umjesto K ili A.
Imam osjećaj, da će ATM pokušati napasti prvih 15 minuta sa željom brzog vodstva kako bi demoralizirali Barcelonu. ATM će igrati grubo, bezobrazno, sa puno sitnih faulova i prekida, pritisak na sudiju. Kad su tako igrali u srijedu, kod kuće će biti još gori. Provokacije, destrukcija, pokušaj iznude crvenog kod Barcelone, blefiranje, valjanje po terenu, to treba očekivati. Glava mora biti mirna, to je najvažnije.
Naravno, ne 150%, nego 300%, jer će do sljedeće utakmice biti 8 dana (CDR finale) za rekuperaciju.Markinhio je napisao/la: ↑12 apr 2026, 11:48Vjerujem u flicka da ce natrati momke da dadnu 150% da ne odustaju i da grizu od prve minute.Ocekujem jaki presing u prvih 20 minuta i gol do 30.minute.Volio bih ovakav sastav:joan garcia,kounde-eric garcia-gerard martin(araujo ako je martin ozljeđen)-cancelo,pedri-gavi,fermin na lw-olmo-yamal rw,ferran na 9kiRodju je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:24Sigurna pobjeda u vrlo dobroj igri, 3 boda, idemo dalje, korak po korak, meni najdraža titula sve bliže.
Sinoć usred potpune dominacije nekoliko minuta nepotrebne dekoncentracije.
Utorak: hrabro, pametno i čvrsto, dugih je 90 minuta, bitan je krajnji rezultat.
Osjećaj mi je dobar. Volio bi da počnu sa Olmom na 9, kao i u meču LL. FL lijevo, LY desno, iza EG+P+G odbrana K+A+GM+C, golman JG.
Kao Španija na EP, finale 2012 (B, XA, X, I, DV, F).
Naravno, ako je FDJ spreman ide na poziciju EG, a EG u liniju odbrane umjesto K ili A.
Imam osjećaj, da će ATM pokušati napasti prvih 15 minuta sa željom brzog vodstva kako bi demoralizirali Barcelonu. ATM će igrati grubo, bezobrazno, sa puno sitnih faulova i prekida, pritisak na sudiju. Kad su tako igrali u srijedu, kod kuće će biti još gori. Provokacije, destrukcija, pokušaj iznude crvenog kod Barcelone, blefiranje, valjanje po terenu, to treba očekivati. Glava mora biti mirna, to je najvažnije.
Našem protivniku će biti upravo to finale sigurno negdje u podsvjesti i nije Simeone samo zaradi Barcelone odmarao igrače. U CDR su veliki favoriti, a UCL je pitanje i što će protiv Barcelone biti.
Turpin ce suditi uzvrat,objavila UEFA
Hoce li se barcelona vratiti u 1:1 pravilo ovog ljeta?
Treba skromno razmisljati a nadati se gotovo nemogucem.
Na Wandi se niko nije naigrao,nismo ni mi.Ove godine sto se igralo na Wandi dobili smo porciju ili je Atletico igrao u drugom timu.
Barca igra bolji fudbal u totalu,ali igra na rezultat tu smo 2 klase ispod.
Frenkie mora igrati da bi se dobila dominacija na sredini terena.Igra sa Ferminom i Olmom zajedno je previse na sredini,jedino da jedan pocne na krilu, drugi na 10ki.
Ferranu svakako dati sansu,Lewa je korisniji sa klupe.
Gavi,Bernal,Casado nemaju sta traziti u ovakvoj utakmici.Gavija zaista volim ali on nije sjena igraca kakav je bio.Trebat ce mu vremena.
Nadam se da ce Frenkie od 1.minute poceti i nametnuti tempo sa Pedrijem.Ako se ovi razmasu,razvalit ce nas.
Samo hrabro,Barca nema sta izgubiti,Liga je osvojena.Sa prolaskom Atletica i finale je itekako realno.Arsenal je bezveze ekipa.
Na Wandi se niko nije naigrao,nismo ni mi.Ove godine sto se igralo na Wandi dobili smo porciju ili je Atletico igrao u drugom timu.
Barca igra bolji fudbal u totalu,ali igra na rezultat tu smo 2 klase ispod.
Frenkie mora igrati da bi se dobila dominacija na sredini terena.Igra sa Ferminom i Olmom zajedno je previse na sredini,jedino da jedan pocne na krilu, drugi na 10ki.
Ferranu svakako dati sansu,Lewa je korisniji sa klupe.
Gavi,Bernal,Casado nemaju sta traziti u ovakvoj utakmici.Gavija zaista volim ali on nije sjena igraca kakav je bio.Trebat ce mu vremena.
Nadam se da ce Frenkie od 1.minute poceti i nametnuti tempo sa Pedrijem.Ako se ovi razmasu,razvalit ce nas.
Samo hrabro,Barca nema sta izgubiti,Liga je osvojena.Sa prolaskom Atletica i finale je itekako realno.Arsenal je bezveze ekipa.
- jasonstatham
- Kontakt:
Vidi se da nisi gledao Bernala ove sezone.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Bernal svakako nece igrati,ozlijeđen je.
Samo da se lijepo udje u utakmicu, bez panike i da se ne padne pod pritiskom njihovih prgavih manira i publike i bice to dobro, tih prvih pola sata ce vjerovatno biti najbitnije, tu cemo vidjeti gdje smo i sta smo
De jong bi puno znacio da krene od prve i da bude na svom visokom nivou, no nekako ki je to nerealno nakon duze pauze, on i pedri kad su u formi to je level iznad u kontroli lopte i utakmice
De jong bi puno znacio da krene od prve i da bude na svom visokom nivou, no nekako ki je to nerealno nakon duze pauze, on i pedri kad su u formi to je level iznad u kontroli lopte i utakmice
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.