NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 19 avg 2020, 17:49

combe je napisao/la:
19 avg 2020, 17:21
Kako su najavljivali nova uprava 15 ljudi covjek bi pomislio slijedi renesansa. Kad vidis imena onda se zapitas na sta je ovqj grad i klub spao. Halo bolan Mumin, Igor I., Gluha, Kelner???? Fali tu Kerovođa da drustvo bude potpuno.
Spiska trazi alibi nije jos ni krenulo kao nije bitan rezultat.
Gdje to na svijetu nije bitan rezultat?
Jedina je nada da dode do promjene na izbotima pa da novi nacelnik pokusa nac nekog sposobnog.
Ovo se sve vraca na nivo od prije 25 godina, nekad ocevi a danas sinovi, mozda je i bolje tako, niko me nemoze ubijedit da to nisu bila interesantna vremena, druga liga pa neka, janjetina, rakija, rostilj na stadionu pa sta fali i tome i to ima neke cari..... valda se nekad opet pojavi neko pa da digne klub na neki veci nivo, taman do tad i ovi ce danasnji imat svoje sinove i sve tako u krug.....

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 19 avg 2020, 17:52

Oho ho,Combe je haman neka glavesina,evo covjek ce smjeniti gradonacelnika,njega odmah u upravu covo je haman mrak...ma dva mraka

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 19 avg 2020, 19:15

Limar u upravi :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Idu bolji dani....

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 avg 2020, 19:25

Ako limar neofarba ogradu i nece niko..zna cojk poso
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 19 avg 2020, 19:43

Nema vise Salde, Mileta i ostalih alkoholicara. Po meni je to vec napredak a nisu ni preuzeli klub.
Istina ima imena na ovom spisku koja se ni meni ne svidjaju. Neki su vec bili tu oko kluba svojevremeno, pa daleko od toga da su donijeli nesto dobro, neki su tu po prvi put al jednostavno ne vidim nacin na koji mogu doprinijeti zdravlju ovog kluba.
Igor mora biti tu, kao poveznica gradske uprave i kluba, valjda je to svima jasno.

Sve u svemu, zelim svu srecu novoj upravi. Vjerujem da nas planom i programom koji su predlozili mogu izvaditi iz govana, s tim da ce rezultati morati ispastati neko vrijeme. Combe, rezultati su itekako bitni, ali krucijalni su samo jednom plasticnom navijacu. Ako ce klub na staklenim nogama ganjati rezultate i top 3 svake sezone, onda je gasenje neizbjezno i ti to znas.
Radije 2, 3 sezone u drugoj ligi sjever, dok se klub ne oporavi, nego gasenje, Zvijezda 2 i zupanija.
Taj klub ako je vec registrovan, uvijek mozes otici i navijati za njega, ako ti je toliko stalo, a pusti dole ljude nek rade kako znaju.

Rezultati po meni nisu bitni, ako imas postojanje kluba na vagi. Radije cu gledati borbu za opstanak, kada se najavi borba za opstanak. A ne svake godine prica "pa eto, ako se ukaze prilika da se udje u PL mi cemo je probati iskoristiti" i onda te nabije yebeno Orasje na po Banje
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 19 avg 2020, 19:50

Slazem se da nije neophodno top 3. Ali klub kao Zvijezda i Gradacac kao grad mora imati klub makar u drugom rangu.
Jer pogledaj spisak druge lige sjever i sve ce ti bit jasno.
Sto se tice ovih momaka ja sam skeptican jer oni sem volje i ljubavi nista drugo nemaju.
Al da ne bude da ih blatim pusticemo ih makar godinu pa ce mo vidjeti ko je bio u pravu ja ili vi.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 19 avg 2020, 20:04

Ne znam jesi li ti combe bio na skupstini,Piska je rekao da je cilj reprogram duga,infrastruktura,ostanak u prvoj ligi i sredjivanje omladinskih pogona,Adi Saka i Piska,mozda nemaju kapital ko Mocic,i sta ja znam ko sve vec,ali ce dati vise za Zvijezdu,od para i svega

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 19 avg 2020, 20:08

Ponovo je napisao/la:
19 avg 2020, 20:04
Ne znam jesi li ti combe bio na skupstini,Piska je rekao da je cilj reprogram duga,infrastruktura,ostanak u prvoj ligi i sredjivanje omladinskih pogona,Adi Saka i Piska,mozda nemaju kapital ko Mocic,i sta ja znam ko sve vec,ali ce dati vise za Zvijezdu,od para i svega
Sta je Zvijezda imala od njegovog kapitala, osim pozajmica. Koji je njihov interes u Zvijezdi, kad kazu da nece niko, dovedite mi cemo se povuc, zasto onda pruzaju otpor kad se neko drugi pojavi? Znaci da interes postoji, ali vizija o napretku ne postoji, jer nema mesetarenja

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 19 avg 2020, 20:22

Od reprograma Nema ništa, kako cujem od ljudi opstina tu treba da bude garant al je i ona zaduzena zbog vode tako daj Bože da od Toga nesto bude. Meni licno se svidja ideja da se napadne sa domaćim snagama, ja vjerujem da mali dedic mesanovic ili arapovic nisu nista losiji od trenutnog sude behrama i par jos igrača koji trenutno igraju, al tesko je i te igrace dovest nece niko doc bez para svi traze na ruke u startu il vec rade u firmama gdje imaju posao i osiguranje. Skeptican sam puno je ovde ljudi koji nrmaju veze sa sportom, mada i ova trenutna uprava redzo kadric i kojekakvi likovi.. Hajmo podrzat pa da vidimo sta ce bit

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 19 avg 2020, 20:41

zomir je napisao/la:
19 avg 2020, 20:08
Ponovo je napisao/la:
19 avg 2020, 20:04
Sta je Zvijezda imala od njegovog kapitala, osim pozajmica. Koji je njihov interes u Zvijezdi, kad kazu da nece niko, dovedite mi cemo se povuc, zasto onda pruzaju otpor kad se neko drugi pojavi? Znaci da interes postoji, ali vizija o napretku ne postoji, jer nema mesetarenja
To sam i rekao,Mocic je imao kapital,ali nije u Zvijezdi bio da joj pomogne,nego se igrali menadzera,Adi i Piska ce uraditi bolji posao od njega 100%,barem sto se tice izgleda stadiona i omladinskih pogona,samo polako,sve uprave do sada iznose da su na nuli ili u nekom minimalnom minusu,a poreski dug raste,sacekat cemo na polusezoni da vidimo kako ce izgledati Zvijezda,stadion,omladinski pogoni,i izgled stadiona,necemo nista izgubiti

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 19 avg 2020, 20:50

Dobices od prilike ovo. Stadion ce ostati isti sem sto ce se mozda pokositi oko njega i ofarbati jos koji kanat ograde.
Reprogram se nece potpisat jer opstina nece da stane iza toga.
Sto se tice ekipe bice priblizna ovoj mozda csk i gora. Jer ce Mile dobit nogu a sa sobom ce povuc i par iole dobrih igraca sto imamo.
Tako da nista spektakularno ne ocekujte. Jer Arapovic, Dugi i ostali dyo prizivste su u rangu sa ovom talasikom koja trenutno igra.

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 19 avg 2020, 21:01

combe je napisao/la:
19 avg 2020, 20:50
Dobices od prilike ovo. Stadion ce ostati isti sem sto ce se mozda pokositi oko njega i ofarbati jos koji kanat ograde.
Reprogram se nece potpisat jer opstina nece da stane iza toga.
Sto se tice ekipe bice priblizna ovoj mozda csk i gora. Jer ce Mile dobit nogu a sa sobom ce povuc i par iole dobrih igraca sto imamo.
Tako da nista spektakularno ne ocekujte. Jer Arapovic, Dugi i ostali dyo prizivste su u rangu sa ovom talasikom koja trenutno igra.
Pouzdanost informacije kao i juce da nece biti smjenjena uprava, samo laprdas u prazno

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 avg 2020, 21:38

Ode Mile leskovačkom prugom
mosa lošmi stićko tit-ula!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 avg 2020, 22:10

:zzz:
1921boy je napisao/la:
19 avg 2020, 21:38
Ode Mile leskovačkom prugom
Mslim da ni jedan trener do sada nije nanio vise stete Zvijezdi od njega, prvo je mico trenere u omladinskom pogonu i tako ga urusavo, na kraju i Klopica makeo mico u stranu i nasu bolju djecu da bi dovodilo svoje pulene, a rezultati ko dlake valjda se preracuno. Ako je on maket obavezno maket i one koji su ga doveli a i one koji su mu se uvlacili ko onaj sadašnji mu pomocnjik

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 avg 2020, 22:46

Komplet dole su svi razrijeseni duznosti.od ekonoma srekretara..

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 avg 2020, 23:22

Jel nam to i Šalda otišo :cool:
mosa lošmi stićko tit-ula!

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 19 avg 2020, 23:38

Na znam combe da li poznajes Adija,taj se ne bi ufatio ove pozicije da ne moze nesto napraviti,covjek je stabilan i pri sebi,uz to voli Zvijezdu,i zna mnogo ljudi koji bi mogli biti od koristi Zvijezdi,sabura malo nemoj blatiti ljude,nisu ni poceli,ne znam jesi li bio na skupstini mogao si ustat i predloziti bolje ljude,ili sam sebe,UPRAVA neka vam je sa srecom stanje je opasno u klubu da preuzmu mladi ljudi,svaka cast na hrabrosti

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 avg 2020, 10:04

E

Kako prodje preuzimanje kluba

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2020, 12:50

Sretno momci. Svaka promjena u kojoj dolaze iskreni ljudi predstavlja dobar put. Iskrena i pozitivna priča se prepozna a zatim dolazi sve ostalo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 20 avg 2020, 13:15

Jel stigo novi trener i sportski direktor

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.