Dovoljno je samo da sute po gol bilo kako i ona ce uci. Ne treba im puno muke, dovoljno 2 minute aktivne igre.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 14:52Ko da se mi nesto i pitamo, bodove protiv nas uzima svako ko se potrudi da odigra 2 pasa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Pronasao se senadovac.RK Gradacac je napisao/la: ↑03 maj 2021, 08:09Nisu njih dva unistili klub nego Amar sa svojom ekipom. Obecao je fudbal, a donio niz bez pobjede koji nisi imao nikad u historiji kluba. A da ne pricamo o dugovima koje je napravio, igraci bez plate itd.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 06:04Ipak su krivi oni koji nisu birali stranu jer samim tim su dopustili senadovim i amarovim da srozaju klub do dna, zbog njihovih prepucavanja preko imena Željo.
Ja razumijem Amar ( prosle titule, dizanje kluba do nebesa)
Ja razumijem Senad ( u njegovom periodu jedan kup, travnjak nov, tribina)
Isto razumijem da je Amar izgubio kompas i da pobuna igraca, stimanja saveza su nas unazadili barem 10 godina.
Isto razumijem u vremenu Senada da je bilo propusta hejbet, od tonu trenera i tonu igraca a samo jedan kup.
E sad njih dva su uz jos neke ljude s nasim dnk sjebali, srozali, unistili klub.
Puna podrska za desnu i lijevu stranu, nastavite prepucavanje za 100 godina kluba.
Nego, zna li neko koja je njegova trenutna funkcija u klubu i koliku platu ima za taj posao?
I amar i senad. Ne samo amar ili samo senad. Nek nastave prepucavanje preko kluba s njihovim botovima ala ti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Je.o vas i miske i Amar. Grobari Želje obojica na svoj način, a zajedničko im je EGO.
Treba nam NOVI čovjek koji želi, može i zna kako.
Smanjite rovove, udaljite linije ...
Treba nam NOVI čovjek koji želi, može i zna kako.
Smanjite rovove, udaljite linije ...
-
- Kontakt:
Misimovic se sad bezveze i spominje, ko zna iz kojeg razloga.. Lik nema nikakve veze s nama vec dvije i po godine, a nece ni imati veze.. Pominjati njega je kao da pominjemo Zuju i ostale predsjednike kluba iz proslosti. Po nekim radili dobro, po nekim lose, a istina je da su radili i dobro i lose. Kako god vise nisu tu, a opet su za Cerica Rumenige..
Gledaj nam sad predsjednika tito nas neebo.. Ne znam bi li se smijao ili plakao

Gledaj nam sad predsjednika tito nas neebo.. Ne znam bi li se smijao ili plakao

Pročepit će negdje.
Sta je to bilo sa robijom jucer
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pa Senad nije u klubu, Amar jeste. Hajde evo slozit cu se s tobom da im nijednom nije mjesto u klubu. Jeli se slazes da Amar treba da napusti klub?MocMahale444 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 15:21Pronasao se senadovac.RK Gradacac je napisao/la: ↑03 maj 2021, 08:09Nisu njih dva unistili klub nego Amar sa svojom ekipom. Obecao je fudbal, a donio niz bez pobjede koji nisi imao nikad u historiji kluba. A da ne pricamo o dugovima koje je napravio, igraci bez plate itd.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 06:04
Ipak su krivi oni koji nisu birali stranu jer samim tim su dopustili senadovim i amarovim da srozaju klub do dna, zbog njihovih prepucavanja preko imena Željo.
Ja razumijem Amar ( prosle titule, dizanje kluba do nebesa)
Ja razumijem Senad ( u njegovom periodu jedan kup, travnjak nov, tribina)
Isto razumijem da je Amar izgubio kompas i da pobuna igraca, stimanja saveza su nas unazadili barem 10 godina.
Isto razumijem u vremenu Senada da je bilo propusta hejbet, od tonu trenera i tonu igraca a samo jedan kup.
E sad njih dva su uz jos neke ljude s nasim dnk sjebali, srozali, unistili klub.
Puna podrska za desnu i lijevu stranu, nastavite prepucavanje za 100 godina kluba.
Nego, zna li neko koja je njegova trenutna funkcija u klubu i koliku platu ima za taj posao?
I amar i senad. Ne samo amar ili samo senad. Nek nastave prepucavanje preko kluba s njihovim botovima ala ti.
Ako su obojica grobari kluba, zasto tolerisemo ovog? Zbog proslosti ili sta?
010 ISN'T JUST A CODE
PlavaOfanziva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 14:52Ko da se mi nesto i pitamo, bodove protiv nas uzima svako ko se potrudi da odigra 2 pasa

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Manijaci i Robijaši se tukli kod Nemile jučer
Navodno su naši bili prerušeni u policiju i oteli transparent "Mentalita Robija"
mosa lošmi stićko tit-ula!

- StrikeWarzone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel realna prica o ovim policajcima? 

Kazu da jeste

svaka cast za ideju realno mangupski odrađeno
sto ovaj drug kaze steta sto nam je igra u kurcu a ovako fina ekipa na Jugu ali i steta sto nema raje na stadionu.. uglavnom svaka cast prvo za lavor pa sad za robiju.. sve mangupski odrađeno i ono sto mi je drago jeste da nisu nikog dirali nego skinuli i ćao.. mangupski nema sta 

To ti je tako prokleto , kad smo duple uzimali na Jug_ u rasulo bilo , tukli se izmedju sebeadnan1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:19svaka cast za ideju realno mangupski odrađenosto ovaj drug kaze steta sto nam je igra u kurcu a ovako fina ekipa na Jugu ali i steta sto nema raje na stadionu.. uglavnom svaka cast prvo za lavor pa sad za robiju.. sve mangupski odrađeno i ono sto mi je drago jeste da nisu nikog dirali nego skinuli i ćao.. mangupski nema sta
![]()

[/quote]
To ti je tako prokleto , kad smo duple uzimali na Jug_ u rasulo bilo , tukli se izmedju sebe
ma nikad dva dobra sastaviti
[/quote]
upravo tako ali raduje me cinjenica da se jug koliko toliko vratio u normalu a korona ce proci i titule ce doci kad tad
To ti je tako prokleto , kad smo duple uzimali na Jug_ u rasulo bilo , tukli se izmedju sebe

[/quote]
upravo tako ali raduje me cinjenica da se jug koliko toliko vratio u normalu a korona ce proci i titule ce doci kad tad
Sastanak Skupštine ove sedmice.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nego nisu im valjda I kaznu Manijaci napisali
zbog nenosenja maske