Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 22:33

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Pojma nemam ko je taj Tulic.
Nisi čuo za selektora Republike Srpske U23 i čovjeka koji je izgubio od Luksemburga?
Eto sad sam cuo. I sta ti kazes na ove izlete tvog druga harisahp. Nije valjda da dijelis njegovo misljenje. Pogledaj sta sve covjek izjavljuje. Kako je sad povezao mene i ovog lika to je van svake pameti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 22:36

Ti @clutch sutis ko picka zadnja dva dana kada te prozovem. Iz cista mira si poceo da sipas neke uvrede na moj racun. Bas kad i ovaj harishp. Ako se neradi o jedno te istoj osobi. Na moje prozivke tada nisi odgovorio. I sada ko picka dolazis, sa tim glupim smajlicima. Kada vidis da ovaj @ harishp sere sa svojim glupostima. Jadno.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 22:38

Prozivke da gledam NBA? :urnebes:

Ne sipam ja nikakve uvrede, ja sam se samo ismijao tvom hvaljenju Junuzovića i Seferovića, i dugim tekstovima u kojima napišeš gomilu budalaština, kakvo crno vrijeđanje. Ne budi tako ratoboran. :urnebes:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2014, 22:39

Dobar je Ajax ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 22:41

I sta je tacno smijesno u hvaljenju Seferovica. Momak ima kvalitet i javno je izrazio zelju da zaigra za BiH. Uz to ima potreban kvalitet i dobro bi nam dosao.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 22:41

Virtu4l je napisao/la:Dobar je Ajax ;)
I ja kažem, samo voli da pretjera, i da se ponekad hvali neznanjem. Ali kakvih ima, odličan. :thumbup:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 22:51

Virtu4l je napisao/la:Dobar je Ajax ;)
Ne odgovori ti meni jaro. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 22:54

@ajax druze sto se tice harisa to ti je najopusteniji lik na forumu, mozda je malo iritantan jer ga ne shvatas ali sa vremenom ce ti postati sega. :) I nemoj sve tako primati srcu, dzaba se nerviras. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2014, 22:54

Stvarno ti nemam šta odgovoriti, Hareta mnogo poštujem kao forumaša i to je sve što ću ti reći.

Što se Seferovića tiče, to je završena priča i ne treba trošiti vrijeme na to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 jul 2014, 22:58

safet zvani teleca glava
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 22:58

Sabinho je napisao/la:@ajax druze sto se tice harisa to ti je najopusteniji lik na forumu, mozda je malo iritantan jer ga ne shvatas ali sa vremenom ce ti postati sega. :) I nemoj sve tako primati srcu, dzaba se nerviras. ;)
Dobro jaro. I ako se ne slazemo oko ponekih drugih stvari :D Glupo mi je to prozivanje i provokacije. Mogu i ja prozivat koga hocu ali to ne radim nikad na forumu sa ljudima koje ne poznajem. Osim ako ne odgovaram na provokacije.

@Virtu4L dobro.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 23:02

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@ajax druze sto se tice harisa to ti je najopusteniji lik na forumu, mozda je malo iritantan jer ga ne shvatas ali sa vremenom ce ti postati sega. :) I nemoj sve tako primati srcu, dzaba se nerviras. ;)
Dobro jaro. I ako se ne slazemo oko ponekih drugih stvari :D Glupo mi je to prozivanje i provokacije. Mogu i ja prozivat koga hocu ali to ne radim nikad na forumu sa ljudima koje ne poznajem. Osim ako ne odgovaram na provokacije.

@Virtu4L dobro.
Tesko cemo ja i ti ikad naci kompromis oko Sunjica ali imamo milion drugih tema :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:05

Sabinho je napisao/la:
Tesko cemo ja i ti ikad naci kompromis oko Sunjica ali imamo milion drugih tema :mrgreen:
Ako napreduje sto da ne. Lakse bi napredovao u Freiburgu nego u Rusiji. Isto tako neznam dali bas mozes popraviti neke stvari u igri. Ali kao sto si sam rekao ima puno drugih tema.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2014, 23:09

Ajahe Tite mi :mrgreen: neJmam nista protiv tebe.
Ali me fakat vazda straha bilo otici kod jednog zubara za kojeg se pricalo da je kupio diplomu i da ni gimmnaziju nije zavrsio.A plombe frcaju li frcaju :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:11

@harishp
Nemam nikakvu fudbalsku diplomu. Ali imam pravo da komentarisem. Nek si ti veliki fudbalski strucnjak sa diplomom trenera. Ako nista ne hvalim se toliko kao ti. Jer ti sa prozivanjem puno drugih ljudi na ovom forumu da nemaju diplome i slicno. Na neki nacin prikazujes kao da to sve ti valjda imas. Inace ne razumjem cemu prozivanje ??

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2014, 23:13

Ajax je napisao/la:@harishp
Nemam nikakvu fudbalsku diplomu. Ali imam pravo da komentarisem. Nek si ti veliki fudbalski strucnjak sa diplomom trenera.
Tulic je vidis diplomirao i ti se opet ljutis sto te uporedi sa njim.
P.S ''Znao je on i U21 BIH repku voditi,da ne mislis da je sve tako crno. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:19

@harishp

:D :D Znaci dali ti imas diplomu Da ili Ne ?? I zasto je to tebi toliko bitno ?? Kakve su to gluposti da moras imati diplomu da komentarises. I da moras pratiti reprezentaciju minimalno 15 godina da bi imao pravo rijeci.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2014, 23:31

Ajax je napisao/la:@harishp

:D :D Znaci dali ti imas diplomu Da ili Ne ?? I zasto je to tebi toliko bitno ?? Kakve su to gluposti da moras imati diplomu da komentarises. I da moras pratiti reprezentaciju minimalno 15 godina da bi imao pravo rijeci.
Ne moras,ali u tvojim Tolstojevim knjigama ili ti ga postovima.Dohvatis se nekog reprezentativca (recimo Spahica) i mrtav hladan napises da nije igrao nikad lijevog beka u karieri.I tako dalje i tako blize.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 15 jul 2014, 23:33

Virtu4l je napisao/la:Ajax, ovo je bila poprilično lagana grupa, a oprostili smo se od nje nakon tri utakmice,

slika

Ovoj Austriji je kasnije u baražu Turska zabila 6 komada (1-0, 5-0), a Španija nije bila ni blizu onoj koju poznajemo danas.
Ajax je napisao/la: Za 4 godine odlazi Dzeko a mi nemamo treceg napadaca ( koji ce tada biti prvi napadac ) ni na vidiku.
Pa pobijedili smo Lihtenstajn i to 2 puta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Austrija je "ceterespete" bila sila...u Austriji :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:37

harishp je napisao/la:
Ne moras,ali u tvojim Tolstojevim knjigama ili ti ga postovima.Dohvatis se nekog reprezentativca (recimo Spahica) i mrtav hladan napises da nije igrao nikad lijevog beka u karieri.I tako dalje i tako blize.
Vidi ako ti nisi sposoban da napises nesto opsirnije to je tvoj problem Ili nemas dovoljno znanja. To je jedina stvar koje si se uhvatio i ponavljas ko lud. Da ne sjecam se da je Spaha odigrao prije 8 ili 10 godina na beku. Kao sto sam vec rekao. Tada sam pratio igre samo navijacki. Tako da se nesjecam za svakog igraca koju poziciju je igrao prije 10 godina. Ali znam da je Spahic u sve i jednom svom klubu igrao stopera. Vec bar pet godinama pratim detaljnije nasu reprezentaciju kao i ino fudbal. :thumbup: i stojim iza toga sto sam rekao. Da je katastrofalna greska sto je Spahic morao izlaziti na beke. I da on nemoze vise odigrati beka sto sigurno zna i sam Susic :thumbup: Tako da je potpuno nebitno dali je on to nekad prije mogao. Sada NE MOZE. Susic je ocigledno precijenio Lulica ili podcjenio Nigerijske trkacke sposobnosti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 jul 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []