Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
ajde pape oprosti covjeku... ovakav golman ima pravo da ne dodje na prijateljske 

ser del barça es el millor que hi ha !
Gdje ce ovaj kloc pored svesilnih Avduke i curke ?? 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bogami, Beg je u top 5 golmana u PL. I 100% ce zavrsiti sljedece sezone u top 5 Klubu.
Cak i komentatori ga hvale.
Daj Pape idi na kafu i popricaj sa covjekom, daj mu jos jednu sansu..
Daj mu sansu zbog BIH.
Cak i komentatori ga hvale.
Daj Pape idi na kafu i popricaj sa covjekom, daj mu jos jednu sansu..
Daj mu sansu zbog BIH.
G BUSSA BUSS
hahahahahadzenan01 je napisao/la:Gdje ce ovaj kloc pored svesilnih Avduke i curke ??

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
opet sacuvao gol i solidna predstava bega. stvarno postaje vrhunski golman
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
hahah pa ovdje neki ili su stvarno glupi ili se prave glupi???? Asmir je sam izjavio da nece braniti za repku dok je Safet selektor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! halo ba,,, nije tu Safet kriv!!!! i ako ga ni dan danas ne gotivim kao selektora on za mene nije uopste kriv,, Asmir ako voli ovu drzavu trebao je da akceptira to da je bio golman br.2 i danas bi bio sigurno br.1 u repci a ne muljati!! inace sigurno da ako ovako nastavi ce biti najbolji golman sa nasih prostora!!
- Giallorossi
- Kontakt:
Svaka cast Asmiru,imo je par dobrih intervencija posebno onaj sut Anelke sa ruba sesnaesterca,po meni igrac utakmice

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Megamon
- Kontakt:
Ovaj Begovic je najbolji golman u ligi.Cech je vise taraba,Hart u posljednje vrijeme kiksa.VDS vise ne brani.Znam da je isp'o paksu u nekim trenutcima a ko nebi kad si ovakav kvalitet a grijes klupu Hasagicu
Pap yebo te ponos,pozovi momka jer ako Asim ovako nastavi mog'o bi biti medju top5 golmana svijeta.

Pap yebo te ponos,pozovi momka jer ako Asim ovako nastavi mog'o bi biti medju top5 golmana svijeta.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 14 avg 2011, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nikad ga ne bih zvao, dok se ne izvine, selektoru i ostatku ekipe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nemojte tako imamo mi
hasagica
sehica
avdukica
pa kad bi zajedno spojili svu trojicu nisu ni blizu ovakvom ASMIRU
hasagica
sehica
avdukica
pa kad bi zajedno spojili svu trojicu nisu ni blizu ovakvom ASMIRU

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Asmir je vec najbolji golman na ovim prostorima 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Odkud ti znas odakle potice srz problema"Begovic"i sta je u pitanju pa on nije u Reprezentaciji?Virtu4l je napisao/la:Nikad ga ne bih zvao, dok se ne izvine, selektoru i ostatku ekipe.
Inace Begovic mi je golman na Footbal Fantasy Sky sport

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Šta sve danas skinu, strašno. Šteta samo što se ponaša k'o papak
100% sportski i krajnje opušten potpis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sigurnost, mirnoca i da ovaj golman ne bude br. 1
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Covjek je jednostavno svjetska klasa. Po meni je medju top 5 u Engleskoj. Svaka cast Hasagicu, ali na tom nivou nikad nije bio. Pape, da ti je zenu yebo, pozovi ga za Bjelorusiju!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Najbolje ocijenjen igrac danas po Goal.com-u. Jedini dobio odcjenu vecu od 8, tacnije 8,5. I to nesto govori! inace, branio odlicno, posebno onaj pokusaj loba od strane Anelke...
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 14 avg 2011, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- velez_mostar
- Kontakt:
Glupancicu, nema potrebe da citiras moje postove..i, eto ti znas do koga je?Bilal je napisao/la:Tebi bi bolje bilo da izvadis svoju, barem na minut, pa da napokon probas shvatiti do koga je sto Begovic ne brani za reprezentaciju.velez_mostar je napisao/la:Hahaha, smijem se grohotom pri pomisli koliko je Susic retardiran, i glup..i, naravno slijep!
Begovicu je pravo tesko dati gol..brani k'o lud, **** ga, valjda cemo nekad imati selektora koji ce izvaditi glavu iz guzice i shvatiti to.
Uostalom nije bitno do koga je, ovaj covjek mora braniti za reprezentaciju, i licne frustracije trenera kojem preko postova lizes prkno su ovdje nebitne..ne ocekujem od tebe da shvatis, ali barem pitaj nekoga nesto..neka ti nacrta kako stvari hodaju.
Nisam gledao utakmicu, ali ako je vjerovati goal.com bio je igrac utakmice sa ocjenom 8.5. Niko vise nije dobio ovu
ocjenu.
Svaka mu cast valjda se izmiri sa Susicem.
ocjenu.
Svaka mu cast valjda se izmiri sa Susicem.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Megamon
- Kontakt:
Ma kakvih top5,hajde mi sad reci ko je to bolji sad od Asmira?Cartman je napisao/la:Covjek je jednostavno svjetska klasa. Po meni je medju top 5 u Engleskoj. Svaka cast Hasagicu, ali na tom nivou nikad nije bio. Pape, da ti je zenu yebo, pozovi ga za Bjelorusiju!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Evo highlite tekme pa kacite na YT.
Begovic odlican,stvarno mi nemamo srece kao nacija,da on ne briljira sigurno bi igrao za nas bez ikakve frke
Onaj lob Anelke Hasagic bi samo mogao pozdraviti i ispratiti pogledom zbog svojih ledza a Beg je vadi vrhovima prstiju...
Kod: Označi sve
http://www.2shared.com/file/7ykMMtu5/Stoke_City_vs_Chelsea_0-0_High.html

Onaj lob Anelke Hasagic bi samo mogao pozdraviti i ispratiti pogledom zbog svojih ledza a Beg je vadi vrhovima prstiju...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boatenkk i 19 gostiju.