FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Emir_ZENICA
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Emir_ZENICA » 29 avg 2009, 22:00

Rafinha je dobar...brz xD po stranama prolazi kao lud :D
A C A B !

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 29 avg 2009, 22:17

Trasimaco je napisao/la:Dobio Bayern?!!! :o WTF?!
Pa nije ni cudo sto se citav dan zemlja trese od nevremena. Jbt, ko da ce smak svijeta. :mrgreen: Sad znam i razlog tome. Prva pobjeda u sezoni. Shvatam suze radosnice. :lol:

Zezam se, jako je lijepa igra bila. Cestitke! ;) Ipak sam ogromni skeptik sto se tice ovog kluba i ostajem pri svome. Ostaju bez ijednog trofeja ove sezone. 8-)
O čemu ti bogati pričaš mis ostajem bet i jednog trofeja mislim da samo vi možete oststi bez i jednog trofeja ovo što rade Tottenham,Chelsea i Manchester City teško ćete vi do titule a da u ligi prvaka da ne pričam.Viste ništa bez Ronalda čuj nakva krila Nani i Valencia za njh su RIBERY I ROBBEN izmislili nogomet .
FC BAYERN MUNCHEN
Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 29 avg 2009, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 avg 2009, 22:22

Ma sta mi naprica? :mrgreen: Haj tu boju fino postavi kako si zamislio. ;)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2009, 22:26

Bavaraca nisu pobjedili 100 godina sad bi ligu prvaka osvojili...imaju samopouzdanja...najgore je što če Robben od 30 sljedečih utakmica odigrat 9(odigra če odlično..tih 9 utakmica)salatara bi trebala biti...grupe če valda proči..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 29 avg 2009, 22:32

bayern je strasan po bokovima, ne daj boze da jos rafinju dovedu, gdje bi im bio kraj, neg nek golmana kakva kupe i lagano krenu u pohod na evropsku krunu :D :D svida mi se ova stvar, ova stvar, jedino mi je zao sto misimovic ne prede u bayern mada mu ni sada nije kasno, zezno se :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2009, 22:35

Ovi Realovci samo o Robbenu i ozljedama haha, pa i Bilal je skoro uvijek ozljeđen pa hoćete ga. Što se ne radujete pobjedom u stvari da primate dva gola od Deportiva na domaćem terenu i vaša nova zvijezda daje golove iz penala :mrgreen:

@Trasimaco

Živjeli penali i autogoli, ipak hvala

BAyern je pokazao kako se igra, samo da dobijemo sljedeće dvije utakmice i onda ta serija poćinje. Dortmund je uvijek težak bio protivnik i kada smo najjači bili.

The flying Dutchman and King Bilal are unstoppable . :mrgreen: Thanks to God.

Potreban nam je golman, desni bek i štoper.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 29 avg 2009, 22:36

Robben ce biti super pojacanje ,to se vidjelo odmah sada ,za 20 minuta utakmice sto je igrao ,on i Ribery rade odlicno .Odbrana Bayerna danas protiv Wolsburga bila je ocajna .Nisu pokrivali nista prostora ,igraci Wolsburga su imali previse prostora nakon svakog primanja lopte ,lahm na desnoj strani ocigledno jos ne funkcionise najbolje ,ko je gledao utakmicu mogao je vidjeti koliko su samo puta ostali sami igraci Wolsburga ,jos puno moraju radit u odbrani ako hoce nesto ,ne moze se zivjeti od Robbena i Riberija

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 29 avg 2009, 22:39

Papilon20 je napisao/la:Robben ce biti super pojacanje ,to se vidjelo odmah sada ,za 20 minuta utakmice sto je igrao ,on i Ribery rade odlicno .Odbrana Bayerna danas protiv Wolsburga bila je ocajna .Nisu pokrivali nista prostora ,igraci Wolsburga su imali previse prostora nakon svakog primanja lopte ,lahm na desnoj strani ocigledno jos ne funkcionise najbolje ,ko je gledao utakmicu mogao je vidjeti koliko su samo puta ostali sami igraci Wolsburga ,jos puno moraju radit u odbrani ako hoce nesto ,ne moze se zivjeti od Robbena i Riberija
ma sad ce glavonja vratiti hamita na desni bok a lahkma lijevo vjerovatno, jer mu hamit stvarno vise ne koristi u sredini i bas s e pitam ko bi mogao igrati u prvih 11, gdje ce swaini, gdje klose, stvarno ce biti zanimljivo kako ce poceti sljedecu tekmu lvg

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 avg 2009, 22:43

Nismo igrali tako dorbo kao sto rezultat kaze ali nema veze 3-0 je super...

Butt-dobar bolji nego onaj "talenat" 8-)
Lahm-pod hitno mora lijevo igrat',na desnoj strani nema osjecaj za prostor,jedan od losijih :roll:
Pranjic-u defanzivi solidan,naprijed onako,moze protiv ovih u Bundesligi ali u LP nece moci kao danas :?
Badstuber-ucinio najboljeg strijelca lige nevidljivim :!:
V.Buyten-Demichelis je za njega doktor(nisam mislio da cu ovo ikada napisati) :mrgreen:
Tymo-mada mi je nas kapiten drag,ovaj je bolji :arrow:
Altintop-ucestvovao kod 1-0 ali sve u svemu lose :!:
Schweini-dokle vise???
Olic-mora igrati kada je u ovako dobroj formi,svaki put kad je dobio loptu napravio je "nesto :arrow: " :!: :!: :!:
Muller-ima potencijala treba ga forsirati.vidi se da ima smisla
Gomez-izborio je mali milion lopti,mogao je zabiti jos koji gol.ponistili mu cist gol 8-)
Robben-2 gola u prvoj tekmi,vise nego sto je iko ocekivao 8-)
Bilal-standardno :arrow:
Braafheid-ovo mu je prva i zadnja sezona u FCB :arrow:

Ako slucajno dovedu desnog beka bice to odlicno,a ako ne dovedu crno nam se pise :oops:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 29 avg 2009, 22:43

Trasimaco je napisao/la:Ma sta mi naprica? :mrgreen: Haj tu boju fino postavi kako si zamislio. ;)
FC BAYERN MUNCHEN
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 29 avg 2009, 22:51

bistrikboy je napisao/la:Nismo igrali tako dorbo kao sto rezultat kaze ali nema veze 3-0 je super...

Butt-dobar bolji nego onaj "talenat" 8-)
Lahm-pod hitno mora lijevo igrat',na desnoj strani nema osjecaj za prostor,jedan od losijih :roll:
Pranjic-u defanzivi solidan,naprijed onako,moze protiv ovih u Bundesligi ali u LP nece moci kao danas :?
Badstuber-ucinio najboljeg strijelca lige nevidljivim :!:
V.Buyten-Demichelis je za njega doktor(nisam mislio da cu ovo ikada napisati) :mrgreen:
Tymo-mada mi je nas kapiten drag,ovaj je bolji :arrow:
Altintop-ucestvovao kod 1-0 ali sve u svemu lose :!:
Schweini-dokle vise???
Olic-mora igrati kada je u ovako dobroj formi,svaki put kad je dobio loptu napravio je "nesto :arrow: " :!: :!: :!:
Muller-ima potencijala treba ga forsirati.vidi se da ima smisla
Gomez-izborio je mali milion lopti,mogao je zabiti jos koji gol.ponistili mu cist gol 8-)
Robben-2 gola u prvoj tekmi,vise nego sto je iko ocekivao 8-)
Bilal-standardno :arrow:
Braafheid-ovo mu je prva i zadnja sezona u FCB :arrow:

Ako slucajno dovedu desnog beka bice to odlicno,a ako ne dovedu crno nam se pise :oops:
Sto crno ? Imamo LELLA koji je sigurno dobar kao Dani Alves ,Maicon ,Bosingwa i ostali ....ili Gorliz ...ebo Rafinju ^^ :?

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 29 avg 2009, 22:54

samo im treba berberovic

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2009, 23:03

[youtube][/youtube]
:mrgreen:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 29 avg 2009, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 29 avg 2009, 23:05

da sam lvg ja bih za ovo malo vremena doveo jednog od ove trojice ili alex ili carvahlo ili brane,, siguran sam da bi chelsea za dobre pare bio voljan pustiti jednog od njih

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 avg 2009, 23:18

Dobra utakmica, Wolfsburg nije imao sanse osim Dzekine stative. Gomezu ponisten cist gol (to nisam vidio, vjerujem vama na rijec), Svajni pogodio precku u prvom, a i Gomez pred kraj promasuje nemoguce. Mogao je rezultat biti i veci.
Ipak, ne treba pretjerivati, niti pisati nebuloze. Poslije utakmice sa Mainzom psovke na sve strane, a sada nakon prve pobjede i to u cetvrtom kolu, "ni titula Lige prvaka nije daleko". Smanjite dozivljaj. :)
slika

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 29 avg 2009, 23:40

sad evo gledam pregled 4og kola na ZDF...usput da kazem,miske je gost u emisiji :)

upitali su Ribery-a o spekulacijama o odlasku u real.....rekao je : sto,pa lijepo je ovdje.....kaze da te spekulacije ne dolaze od njega(to smo i mi znali,pa neces reci da ides,pa da ti Ulli kicmu slomi xD)....takodje je Robben rekao da je zadovoljan utakmicom i ono najvaznije ...evo citiram : Dobio sam obecanje od celnika Bayerna da ce Ribery ostati u Bayernu i da cu imati priliki da igram sa njim......a i zelim da igram sa njim,to je jedan od razloga zasto sam i dosao......i Beckenbauer je rekao da je 80% napada islo preko lijeve strane i da je Robben doveden da se to malo izbalansira,sto ce naravno biti opasnije po protivnicke ekipe.........za Rafinhu mi je bio tajanstven,tako da nisam mogao skuziti....nit je demantovao,nit je potvrdio....vidjet cemo sutra,prekosutra....i jos jedno.....sto se tice golmana....valjda su celnici Bayerna razmisljali o kupovini Tremela iz Cottbusa (a mi 1000 postova o Neueru,Freyu,ovom onom xD)...al valjda nista od toga....et to bi bilo ono najbitnije...pozdrav

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2009, 23:45

Pa naravno da mu je lijepo, dje nece biti, kad ima sad podrsku na drugoj strani. Pa sad mu je najsladje igrati!!!!

Kakav Tremmel i kakvi bakraci, pa bolji su Rensing i Butko od njega za klasu!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2009, 23:48

To za psovke na sve strane i sada slavlje. Postoji razlika kada su tu Robben i Bilal i kada nisu zajedno.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 00:49

Trasimaco je napisao/la:
Genghis je napisao/la: Pazi sad ovo : Sneider 15mil, Robben 25mil = 40mil ; Benzema = 35mil ... nema potrebe da sta komentarisem ...
Ma ne mozes ti to njima objasniti. Ne shvataju koliko su para dali i kako lose sve to moze zavrsiti. A mislim... prodati (otjerati) takva dva igraca... :roll: Ma to samo Circo moze. :mrgreen:
Otjerati? - Ti mislis da je Robben otjeran? - nikad on ne bi pristao na klupu

@omerbavarac - lass je, jos otkako je dosao, uvijek drzao ekipu Reala, i Robben je bio jedan prosjecni igrac.. sad ce biti to pises zato sto je otisao u Bayern, da ti odmah kazem to sam uvijek mislio i sve te postove imas na temi Real Madrid CF

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 00:53

Slazem se s tobom da je Lass bio jedan od glavnijih igraca Reala, ali brate pa sta je Robben radio po onoj desnoj strani u periodu u kojem je proveo u Realu, naravno dok je bio zdrav!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.